- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinkasime
tag
Én nagyon ritkán találkozok csalókkal,nekem inkább a helyezkedésem rossz meg a mozgásomon lenne mit javítanom ez nem az a “agyatlan lövöldözés..”
3hónap alatt sikerült kiizadnom 1.32-KDt 1.13-ról,mondjuk a 3800killem kevés,túl sok időt töltöttem multival.. mw 40k kill cw 23k
-
-
Rinkasime
tag
A vodánál van internet csomagom. 2 napja a Nat Type-om moderate-re változott. Semmit nem állítottam illetve nyomkodtam el. Felhívtam őket jelszint,jelerősség rendben van minden. Valakinek esetleg valami ötlete van?
-
Rinkasime
tag
Nemtudom hogy vagytok vele de nekem nagyon bejövős az új rapid fire LMG
szerintem meta lesz rövidesen. Az a vicces,hogy close rangre és long rangre is alkalmas
-
Rinkasime
tag
Gondolom függ a drivertől is.. ha full hd játszol akkor a render resolution 100-ról leveszed 90-re akkor még annyira nem vészesen pixeles és nyersz vele cirka 20fpst helynként többet is
persze nem tudom milyen beállítàsokat használsz de szerintem érdemes mindent lowra tenni.. vagy ha ha nem akarsz engedni belőle akkor kapcsold ki az élsimítást
-
Rinkasime
tag
válasz
Dave567 #26814 üzenetére
De láttam.. a Gyurcsány Ferire gondolsz... Amerikai/Canadai szervereken csak multizni tudok,Warzoneban 156pingnél ekezd keresni és felmegy 200-ig,aztán soha,sehová nem dob be,ez ugyanígy igaz Ausztráliára,Brazil,Chile,india és társai...
macedónok nagyon agresszívan játszanak,lettek,észtek szo-szo.. egyedül a törököknél hétvégén a délelőtti/délutáni órákban éreztem,hogy bot lobby 70% 0.50 kd alatt 20% 1.0 és környéke a maradék 10% 1.70 feletti akár 2.0
-
Rinkasime
tag
Valamelyikőtök használ VPN-t a könnyebb lobbyk érdekében?
-
Rinkasime
tag
Nem működik a shipment
-
Rinkasime
tag
A platinum és damascus megszerzéséhez az összes classba felkell oldani az arany camot? Gondolok itt Ar,Smg,Sniper,tactical... gondolom kés meg pajzs is kell... ki jártas ebben?
-
Rinkasime
tag
válasz
Viiktor1989 #26621 üzenetére
Nem csak gyorsabb leszel,de a fegyver ADS-e és tárazása is gyorsabb lesz
-
Rinkasime
tag
Nem értem miért vették el tőlem azt a picike kis kevéske FPS-t is ami eddig in game 80-100 helyenként 70-re beesett,most olyan 70-80-ra redukálódott és van,hogy 55-re is beesik.. direkt figyeltem azóta van mióta megkapta a játék dlss támogatást,lejött valami 200megás frissítés ami mindent megölt nállam,nem állítottam semmitsem minden ugyanazon a hányadék full lowon van
driverekkel is próbálkoztam,de semmi nem segített eddig,szomorú vagyok
-
Rinkasime
tag
Én nekem bármelyik Fortnite event magasabbra tette a lécet,mind látvány,történet és megvalósítás szempontjából is! Ez így kevés volt számomra..
-
Rinkasime
tag
válasz
craftsman01 #25905 üzenetére
Érdemes haverokkal vagy ismerősökkel játszani,a randomokat felejtsd el,20-ból 1 v 2 akik értelmesek és oda ugranak,ahova jelöltök
-
Rinkasime
tag
A frissítés után 109-es pinggel keresi a meccseket,de persze nem talál semmit
-
Rinkasime
tag
Úgy néz ki átkell váltsak wist-ről(csukló) arm aimingre(kar),és láss csodát 2.43 KD
-
Rinkasime
tag
Miértnem Alt+Entert használtok? Minek az az alt+tab
nemtudom,de sokan irjak hogy 40 meg 50 golyo se eleg az ellenfelbe.. meg lattam,hogy valaki még mindig Graut használ
nevetseges.. a Lenerfelt Graut?! Wtf miért használja még??
A legfontosabb a TTK... abba CW oldalon a FFAR,MW oldalon meg a CR56 Amax a nyerő.. a recoil controlt meg attachmentekből kinyered + sprint movement speed stb..
-
Rinkasime
tag
Az FFAR-nál az Agency Supressor 5 napja kb nem ad bullet velocytit... tiszta szégyen ez a játék,kezdek kiábrándulni belőle
-
Rinkasime
tag
Ez elég gyenge szezon lett,azthittem kapunk dzsungelt a verdansk helyett... engem fel spanoltak,hogy új map lesz. Honnan ez az info? Uj map? Ha lesz is,mikor?
-
Rinkasime
tag
válasz
konci79 #25164 üzenetére
Nézd én annyit tudok mondani ami tőlem telt a játék felé megtettem ,van egy állandó csapatunk akikkel munka után játszunk hètköznaponkènt szinte mindig este fél8-tól-10ig,mikrofonon baromkodunk ha meghalunk nevetünk
ha nyerünk akkor meg örülünk nagyon 😁 és adtam egy esélyt annak is,hogy a következőkkel tudjam futtatni.: laptop i5 9300H gtx1650 4gb 144hz kijelző 16gb ram 500as net/31-44es ping (cat 8-as lan kábel) low settings minden.. full hd és 80-110 fps warzone,multi 126-144 fps. Pedig nem egy bajnok konfig. A videókártya a gyenge láncszem.
-
Rinkasime
tag
válasz
konci79 #25161 üzenetére
Én is így voltam ezzel sokaig,rengetegszer... de nem adtam fel,rengeteg kudarc és gyakorlás után kezdek sikereket elérni a jàtékban. Azt ha heti 2-3 alkalommal 1-2 órára felmész,sajnos nem fog eredményezni semmitsem,csak esel és kelsz. Sokszor àllitgattam a grafikát hátha az a baj a hogy keves az fpsem,uj bindeket kerestem,hibáztattam a netet hogy laggolok biztos vagy hogy bugos a játék. Félre ne érts nem vagyok pro! Millió taknyolás és megaláztatás után is büszke fejjel megyek bele minden meccsbe. Nem sikerült.. na és tanultam belőle,mit csináltam rosszul,esetleg észtvesztve rusholtam,vagy éppen a földön lévő lootal foglalkoztam és lelőnek. Tegnap Rpd zöld fegyóval 3 embert downoltam utána pedig team wipe.. egy zöld ffart még a saját loadoutomra is lecserélném ha kéne.. mert bizok a fegyverben és magamban is
-
Rinkasime
tag
válasz
Dave567 #25105 üzenetére
Szerintem márpedig fontos,hogy Open vagy Moderate. Csak azért is írom mert ismerősi körben akinek moderate volt,annak “generál” a játék egy random elérési pontot ami lehet távoli vagy éppen közeli is. Amikor nekem moderaten volt akkor magas pingem volt,vagy laggoltam,packet lossjaim voltak,játszhatatlan volt a játék,openen ezek nem fordúlnak elő hála nekem és most már a társaimnak se,szóval valamit mégis csak befolyásol... :/
-
Rinkasime
tag
válasz
Pro!Petya #25100 üzenetére
Nat type Open? moderate public? Én upc-s vagyok és ezelőtt 1 hete 3 napig nem volt jó a kábeles net,de a wifi se volt valami bajnok. Elvileg “javítottak meg fejlesztettek” valamit,azóta baba
cat 8-as kábelt használok 33-as pingen szokott keresni meccset,ha nem talál akkor 49-en beadja.. ingame meg 39-43 a pingem hát azért jobb mint az 54-58 ami hetekkel ezelőtt volt. Amúgy reggelente nekem csak arab meg valami indiai lobbykat dobál 84es pingen
este vaj simán mennek az európai szerók és a packet loss is eltűnt egy jó ideje
-
Rinkasime
tag
Ha van kedve valakinek játszogatni hétköznaponként duo,trio,squadot vagy akár hétvégente az nyugodtan vegyen fel
Battlenet: Rinkasime#2914 még annyit,hogy általában este 7-től vagyok online egészen fél 10-10-ig.
-
Rinkasime
tag
Folyamatos a packet loss,a ping normál Fortnite elindul,a Cod Mw felejtős..
Megnéztem kíváncsiság kedvéért a speedtest.net-en,hogy hogyan teljesít az internet Le/Fel töltés. A Következő eredmények születtek: Letöltés: Ping: 8ms Letöltés: 499.54 Mbps Feltöltés: 0.16 Mbps Upc/Voda
-
Rinkasime
tag
Akit esetleg érdekelne az megnézheti ezen az oldalon milyen Tier lobbykban játszott az elmúlt időszakban; Bronz,silver,gold,diamond és persze hány killje,milyen K/D aránya [link]
-
Rinkasime
tag
csúnyán elcseszték az eddig szeretett Rebirth Island-emet
squadba még kisebb körrel,ez valami borzasztó,5 meccsből 4 azzal megy el,hogy még lereagálni se tudják,amit bejelölök a térképen helyet,ahova ugranánk. Ráadásul most self revive-ot is elvették,helyette van gulag
-
Rinkasime
tag
válasz
hitchins #24178 üzenetére
ne is foglalkozz vele,foggalma sincs arról mit beszéltél
amúgy nekemis szúrja a szemem,megvettem a nyavajás battlepasst és ahogy oldom fel a szinteket kapom a különböző tárgyakat,ugye jelez a zöld pötty a loadoutoknál,hogy kaptam valamit,erre nem hogy felrakni,de még megse tudom nézni mert CW-s fegyverre való csak,egy nyavajás charm.. -
Rinkasime
tag
Én full hd-n jatszottam low settingsel egy laptop gtx 1660-al warzone: 64-77 Fps,házakban 80-90 közötti. Multiban 80-97 fps kb. Most a screen resolution-t 100ról (full hd) levettem 70re kicsit fostosabb a grafika,de cserébe lett 144fpsem és mivel a kijelzőm 144hz így kárpótól
Feljebb vettem 1-2 beállítást,finom hangoltam rajta kb olyan 8-10 játékóra után megis szoktam,nem is veszem észre hogy nem full hd
pedig eléggé allergiás vagyok az ocsmány pacákra. Ja és a field of view: 100
-
Rinkasime
tag
válasz
KaitouP #23825 üzenetére
Köszönöm,hogy helyettem is megtetted! Szólhatnának pl a commentek különféle loadoutokról,hogy kinek hogyan és miként van össze szerelve a fegyvere,milyen taktikát használ,milyen perkeket. Screenshotokat és videó linkeket is szívesen látnák funnymomentsekkel vagy higlightokkal.. valamit gyerekek virítsatok!!!
-
Rinkasime
tag
Akinek nincs SSD-je az gyorsan szerezzen be egyet! Akinek meg HDD-re van telepítve és van SSD-je az rakja át oda!!! Most már PC-n Multi+Warzone kb 140 giga! Fontos,hogy SSD-re telepítsétek,ugyanis HDD-n nagyon cseszekszik a a játék,töltési idő is levan maradva,ugye nektek is jobb lenne ha 10-20 perceket megspórolnátok és jól futna az a játék,igaz?
-
Rinkasime
tag
Amúgy érdemes a szolgáltatónál teefonon érdeklődni. Ugyanis nekem a T-nél volt előfizetésem de folyamatosan gyenge,rossz,szakadozó volt a kapcsolat vagy éppen nem volt... majd a 55.-ik hiba bejelentésnél közöldték,hogy a lakóhejem közvetlen közelébe nincs lefedettségük,így vàltottam UPC-re anno 1 éve és lekopogom nem volt soha semmi baj,azon kívűl hogy 3 havonta volt egy 6-8 órás internet mentes nap.. de ez már 2 évvel ezelőtt volt kb fél éve nem történt hasonló
-
Rinkasime
tag
Ha valami gyenge az a baj,ha valami op az a bajotok.. akkor állítsunk minden fegyvert egy “balanced” M4-re.. egy új játékosnak is kell érvényesűlni,ugyanúgy egy veteránt is lelőhet.. én 28 vagyok és érzem hogy már a reakció időm nem okyan mint 16 évesen
-
Rinkasime
tag
Minden season-be jön valami “over powered” fegyver + jó pár bug amit majd lehet egy patch formájában nerfelni meg javítani. Ez mégis mire jó
-
Rinkasime
tag
Jó helyezkedéssel lehet az elején 7-0,10-0,12-0 statokat elérni,(+ killstreak) de ha ez után meghalsz tuti olyan helyre spawnoltat ahol beszorúlsz az ellenfél közé,esetleg ADS-elve vár valamelyik hosszú saroknál..
-
Rinkasime
tag
Tegnap egyszercsak hírtelen felment 989-re a pingem olyan lag szakadt rám,hogy csak pislogtam
mondom kilèpek bontom a wifi kapcsolatot majd újraindítom a játékot. A battlenet kliens is érezte a problémát,ugyanis play gomb helyett egyből egy updatet-el fogadott,rákattintok és elindítja a Scan/Repair-t.. majd 20 perc elteltével pont végezne az utolsó csík is betöltene,mikor kapok egy üzenetet,hogy ; oops! Történt valami probléma,na mondom adok neki még 1 esélyt elindítom a Scan/Repair-t ugyanúgy megvártam és ugyanaz az üzenet fogadott és azóta nem tudok játszani..
valakinek tippje? (Hozzá teszem eddig soha semmi baj nem volt a game-el, 1-2x volt server queue de ennyi kb. A wifim is stabil 38as pingem szokott lenni,rosszabb időszakokba 54ms. Fortnite is simán elszokott menni 25-35-ös pinggel. A internet folyamatosan működik,háttérben soha nem fut semmi,1 hónapja nem frissítettem semmilyen drivert.
-
Rinkasime
tag
válasz
Evil Snowman #20994 üzenetére
Nemtudom mi fogy el nektek
én 4gb vram-ot hasznalok normalon 70-80 fps mellett 8 giga rammal
-
Rinkasime
tag
Ideje lenne választható pályát berakni,ez a face off,meg blueprint meg isten tudja mi kinek kell? Miértnem tudok berakni mapot saját magam? Mi ez a retek?
Skip,skip,skip.. skip hátán skip..
-
Rinkasime
tag
Én asszem eldobom a bruent és előveszem a PKM-et
-
Rinkasime
tag
Áruljátok már el hogy lesz meg nektek fél óra alatt arany egy fegyver?
-
Rinkasime
tag
Ha valakinek szintén kevesebb az FPS-e a frissítések után,akkor lehet valakinek segít ez,nekem megoldotta a problémát: Geforce Experience kikapcsolása. (Esetleg azon belül minden féle felvétel pl: fotó,videó rögzítésének kikapcsolása)
-
Rinkasime
tag
Waiting on another update.. ezt látom 15 perce és semmi mi ez a sz*r???
-
Rinkasime
tag
Viszont az Fps csökkenését énis éreztem tegnap,eddig 66 alá nem esett 70-80között volt 80%ba. Most sokszor 52-54 nagyobb tájakon,házakban pedig 70-80 ami eddig 90-100 volt.
-
Rinkasime
tag
Grau nerf? Mégis miért
annyira nem volt OP.
Oké nem rugott vissza a fegyver, de a sebzése gynge volt.. egy fél tár kellett az enemybe,olykor még több
-
Rinkasime
tag
Cod mobilon még a skinek is 100x jobbak,sőt merem állítani 1-2 fegyver skin is sokkalta jobban néz ki és tele van dobálgatva eventekkel a game... itt mi nem működik kedves activision?
-
Rinkasime
tag
Nekem a laptomon gtx 1650 4gb-al és 8 giga rammal 70-80 fps-t produkál néhány területen 64-66 fps.. házakba,szobákba 100-110 közötti egy 144hz-es kijelzőn mindezt normál grafon ugyanis highon néha becsúszik 60 alá és engem zavar.. persze jobban örülnék stabil 120-144 fpsnek de ígyis elég smooth de mondom eltudnék viselni többet is
-
Rinkasime
tag
Pc-re hol tudnám megvenni legolcsóbban a játékot? Lemezes kidást nem találok sehol a neten,csak xboxra meg psre..
-
Rinkasime
tag
Hány shader packot kell még letöltenem??
-
Rinkasime
tag
Késik a season 4? Mikor jön? Mert addig kifarmolnám a battlepast mert van egy jó pár dolog amit felszeretnék oldani
apropo: Fortnite season is késik vajon van összefüggés a 2-ő között?
-
Rinkasime
tag
De jó hogy itt mindenki kifarmolt mindent.. nekem csak a warzone van meg
-
Rinkasime
tag
Akinek lassú a letöltés,annak ájánloma régiót átváltását Asia-ra! Fixen 6-7 Mb/s-el szedtem
-
Rinkasime
tag
Hogyan tudnám látni játék belépése nélkül az activision barátaimat,battlenetem van de nekik nincs. Én pc-s ők meg ps4en nyomják.
-
Rinkasime
tag
Kezd gáz of duty lenni a játék amugyis egy camp zone
-
Rinkasime
tag
válasz
laragirl83 #14505 üzenetére
Nekemis ugyanez :/
-
Rinkasime
tag
Nekem is folyton kilépnek pedig most toltam triot volt 9000 dodóm be is jelöltem nekik a buy stationt hogy megyek oda és visszavásárolom őket mert a gulágba elvéreztek és erre kilépnek
-
Rinkasime
tag
Vegye meg a goldot/plust és játszon 60fpsen.. és próbáljon meg célozni,na meg törölni más játékot a vinyóról,hogy jöjjenek azok a 15-20giga frissítések..
-
Rinkasime
tag
Nekem a FullHd beállítás minden egyes játék indításnál újra és újra bekell állítsam meg a fullscreent is. a latencym matchmaking-nél 65-75 között van.. játék közben 46-58 de inkább 58-65 közötti a pingem,500as netem van wifin nyomom,de lan kábellel még rosszabb 80-100-as a ping. Fortnite-ot szoktam nyomni ott wifin simán meg van 15-20 olykor 25-33-as ping,de ez a warzone nagyon gyenge szervereken üzemelhet folyamatosan laggol,állandóan pack-okat telepít,látszik,hogy ingyenes...
-
Rinkasime
tag
Minek van a Warzone-ba,hogy Crosspaly Enabled/Disabled?? Mikor a Disabled-et választom rámegyek bármelyik meccsre,akkor feldobja hogy kapcsoljam be,Vagy OK-ra megyek vagy CANCEL és ennyi a lehetőség
wtf..nem lehet kikapcsolni
miez a game?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest