- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
KaitouP #24186 üzenetére
Nekem sincs szándékomban bántani senkit, de én meg az ilyen bejegyzéseket nem értem. Szerintem normális srác vagy, normálisan írsz és válaszolsz, és azt sem feltételezem rólad, hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Most mégis úgy tűnik, hogy nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam.
Nem lepődtem, meg mert az élet minden területén kb ugyanez van. Még durvább formában is. Pénz, pénz, pénz.... Nem is ezen problémáztam. Továbbra is szívesen lövöldözök MW-ben.. akár Battlepass nélkül is.
Az alapvető problémám az, hogy megjelent a BP az MW-ben.
Megjelent, megvásárolható, de használni nem tudom, mert az MW-ben semmi haszna. Semmit nem kapok a pénzemért.Az árak és a támogatás olyan amilyen, de ez szerintem már az megtévesztés/átverés kategória. Kb mintha vennék egy lemezes játékot, de csak a dobozt kapnám meg.
Ha már mindenképpen beleteszik ilyen formában, akkor a minimum egy lóbetűs vastagított figyelmeztető felirat, hogy a 100 feloldható cuccból csak kb 3 call card használható az MW-ben, légyszi ennek tudatában vásárold meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest