- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
KaitouP #24186 üzenetére
Nekem sincs szándékomban bántani senkit, de én meg az ilyen bejegyzéseket nem értem. Szerintem normális srác vagy, normálisan írsz és válaszolsz, és azt sem feltételezem rólad, hogy nem tudod értelmezni amit írtam. Most mégis úgy tűnik, hogy nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam.
Nem lepődtem, meg mert az élet minden területén kb ugyanez van. Még durvább formában is. Pénz, pénz, pénz.... Nem is ezen problémáztam. Továbbra is szívesen lövöldözök MW-ben.. akár Battlepass nélkül is.
Az alapvető problémám az, hogy megjelent a BP az MW-ben.
Megjelent, megvásárolható, de használni nem tudom, mert az MW-ben semmi haszna. Semmit nem kapok a pénzemért.Az árak és a támogatás olyan amilyen, de ez szerintem már az megtévesztés/átverés kategória. Kb mintha vennék egy lemezes játékot, de csak a dobozt kapnám meg.
Ha már mindenképpen beleteszik ilyen formában, akkor a minimum egy lóbetűs vastagított figyelmeztető felirat, hogy a 100 feloldható cuccból csak kb 3 call card használható az MW-ben, légyszi ennek tudatában vásárold meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest