- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate182
tag
válasz
Micsurin #24637 üzenetére
Olyan nincs.
#24638 Tsebacsi Mi van kis Jézus ? Sokat kapsz ki ?Nem rám kell haragudni, mert próbálok egyenlő esélyekkel indulni bizonyos helyzetekben.
Ti is nyugodtan használhatjátok. Meg lehet venni, fel lehet programozni.
Nem rakéta tudomány. Mindenkinek elérhető. Szerintem bele se merjetek gondolni, vagy fogalmatok sincs róla mennyien használják.Javaslatom: Innentől nézzétek csak végig a Killcam-ot és meg fogtok lepődni....
(sajnos ?-!) -
-
-
-
gjung44
tag
válasz
Micsurin #23647 üzenetére
tényleg tul van tárgyalva de én már elején is megmondtam hogy a problémát soloban jelenti. kevés ember van aki egyedül megtámadja, igy lassaban sérül és nem számithatsz segitségre sem amikor a közeledben van. söt még téged lönek hátba miközben ölöd ahelyett hogy besegitenének. ez a tapasztalat sok sok összecsapás után amikböl csak kevésszer tudtam gyöztesen kijönni. sokkal könnyebb a juggernak amikor egyesével szedheti le az embereket és ez az ami unferré teszi a dolgot. csapatmunkával sokkal könnyebb elintézni, probáld meg teljesen egyedül, amikor még nincs szétlöve. aztán nekifuthatunk harmadszorra is a témának
-
gjung44
tag
válasz
Micsurin #23645 üzenetére
csak a lángolo shoti mindenkinek választhato és a végjáték helyét megnézve eldöntheted hogy sniperezni akarsz vagy shotizni az ar fegyvered mellett. és attol még hogy shoti van valakinél még nem kell 5 tárat beleereszteni hogy megdögöljön
meg ha helivel mész neki az azt jelenti hogy a te tapasztalataid nem solo meccsen születtek mert ott ugye nincs heli. quadban sokkal könnyebb elintézni mert 4en mehettek neki, teljesen más.
elintézhetö a jugger, de soloban biztos nem az elsö vagy a második ember fogja megölni. ha a sokadik vagy és meg van már gyengitve akkor van esélyed, de ez azokat nem vigasztalja akiket elötte ledarált. kérdezd meg tölük hogy mennyire volt fer a játék
-
gjung44
tag
válasz
Micsurin #23642 üzenetére
én nem ezt mondtam... irtam feljebb hogy tegnap (amugy annak a fele még ma volt mert nappal alaszok most) szoval tegnap nem nagyon találkopztam juggerral. és ilyenkor dölnek is a winek rendesen. de mivel én nagyon sokszor ott vagyok a végjátékban azért ha van jugger akkor valoszinüleg meg is kell küzdenem vele. amikor minden körben jönnek folyamatosan aznap örülök ha 1 vagy 2 sikerül összekukáznom. most kiraktam neked 3 videot ahol lenyomtam öket de ennél sokkal többszor kaptam ki töle és nem azért mert jobb nálam aki a ruhában van. 15 killes solo meccseket tettek tönkre nekem a kempleö juggerek aztán 4-5 killel behuzzák a wint a tehetségtelen amatörök. ez minden csak nem fer.
-
gjung44
tag
válasz
Micsurin #23640 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=SRv0sDkj38M
https://www.youtube.com/watch?v=uTxQTJPAxjA
https://www.youtube.com/watch?v=32uGEMebg2E
nem kell megtanitanod hogyan kell juggert ölni
de ez csak sziutáciotol függ, nem mondtam hogy a jugger instant win, de akkor sem fer. és igen tul könnyü!! multiban is olyan sokszor meg tudod szerezni? na ugye hogy ott nehezebb? mert killek után kapod. és itt hány embert kell megölnöd hogy a tied legyen? attol még nem lesz nehéz mert nem sikerül minden körben... nem kell többet küzdeni érte mint egy másik forgalmas helyért. azokat sem tudod elflalni mindig ugye?
"Ha meg rendszeresen a top 3 közt vagy és ott darál le a Jugger akkor meg hol a gond?"
ezt komolyan kérdezed? tegnap 8 meccset játszottam amiböl 4 win lett. és ennéll vannak sokkal durvább napjaim is. te sem viselnéd könnyen ha 4-5-6 napi winekböl lenne 1-2 a juggerek miatt. mert nem lehet midnen szituácioban elintézni ha egyedül vagy.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Micsurin #23635 üzenetére
A tényállás az, hogy jelenleg a két játék mindenképp marad ami az új fejlődési rendszert, és a Warzone-t mint játékot/játékmódot illeti, ez még 1 teljes évig garantált a közölt elképzelések szerint.
Véleményem szerint még maximum egy új Call of Duty játékot bírna el a Warzone "egyesítve", aztán előbb vagy utóbb, de teljesen elengedik a kezét. Három verziót tudok elképzelni:
1., Két, maximum három játékot tartanak bent Warzone-ban, és ezek folyamatosan cserélődnek, ahogy jönnek az új részek
2., Bővítik ameddig ésszerű, aztán a Warzone kezét is elengedik, és egy teljesen új BR játékot hoznak létre
3., Elmúlik a BR láz, és hagyják ők is a fenébe, esetleg jön egy újabb őrület, amibe beszállnak. -
gjung44
tag
válasz
Micsurin #23616 üzenetére
ezzel a véleménnyel szerintem csak az ért egyet aki szeret erre játszani... azt hiszem a többség azért velem ért egyet. sok helyen láttam ezért lázadni embereket, és olvastam követeléseket hogy vegyék ki ruhát a normál játékmodbol. meg szoktam nézni a juggerek killjeit és a ruha nélkül 2-3 van nekik álltalában. ezt én nem mondanám olyan nehéznek, ennél többet apritok egy nagyobb landolási ponton. multiban is csak akkor kaphatod meg ha 15öt ölsz zsinorban, ehhez képest itt 2-3 killel meg egy kis kirakos játékkal a tied lehet. ha már benne van a játékban akkor sokkal nehezebb feladatot kéne kérni érte. pl ha megszerzed a ruhát akkor még kell 15 kill hogy aktiváld is... igy mindjárt nem jönne minden második körben egy és akin rajta van a ruha az tényleg ki is érdemelte
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23454 üzenetére
"Érted a helit letudod vele szedni de nem, az ajtók azok kibárják."
Jófajta made in csájná, ruszki import, már hogyne bírná
Mondjuk ha beállnál Verdansk fölé a Halálcsillaggal, akkor a szuperlézerrel szétlőhetnéd. Esetleg, talán...#23453 H14
Ez a te véleményed, egészségedre.
Nekem meg még mindig az jön le, hogy csak panaszkodsz miatta, mert az egyszerűbb.
Szerinted vitathatatlan. Szerinted...
Ennyi -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23377 üzenetére
"Spotter, átugrotta. Nálam is alap perk a spotter.
edit.: Ja várj... a prox mine elég genyó cucc szerintem nagyobb lesz a range mint a claymorenak."Akkor az úgy érdekes, mert az akna úgy indul, hogy kb. mell- vagy fejmagasságig felugrik, és utána robban. Többször is láttam, mint egy szép lassított felvételen, csak onnan tudom.
Hogyan bírja akkor átugrani?!
Miért nem hat rá a robbanás?
Miért nincs killcam ilyenkor??!!"Kiírni kiírja de mikor én flankelek ő meg valahonnan mountolva figyel akkor tudod kifog ezekre figyelni... ő.
Ő türelmes, én meg szerencsés szóval általában én vagyok aki frontból nyit."
Na ezt párszor már én is becumiztam, mert nem néztem, és előkerült még egy-két emberke a semmiből. -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23375 üzenetére
"Olyan mint pl a red acces card, ha meghalsz akkor eldobod. "
Köszi, jó tudni!
A red acces card-ot azt tudtam, mert Plunderben visszamentem a cuccaimért, és megtaláltam. Csodálkoztam is, hogy nem vitték el."Csak haverom elfelejtett szólni, hogy a 3. nem kill lett hanem down így nem kerestem a negyedik társukat hanem csak berohantam..."
Ha vége a csapatnak - mindegy hány fős - kiírja, hogy team wipe, nem?Ez az akna érdekes cucc. Leteszem az ajtóba, hátrébb húzódok, csávó az emeletről lövöldöz lefelé. Hallom jön le, és aztán egyszer csak meghalok.
Nézek ki a buksimból, ez mi a faxom volt?!
Tudja valaki, hogy ez mi a fene? Az akna nem aktiválódott, és ha fel is robbantoota-kilőtte
a csávó elég messze voltam, szerintem.Azt tudja valaki, hogy Plunderben mit jelent a 10-9-8-7th place?
Kiírja, hogy silver, alá $528500, és az alatt van az x place. -
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23356 üzenetére
"Contraband contract ha ritkán de előkerül. Én az elmúlt nem tudom hány órában még nem láttam de haverok se kb mint a csillámpóni világ Dio3-ban, oh wait az gyakoribb. "
Nálam tegnap beadta egy Lumberen végződő Recon küldetésnél, de nem figyeltem igazán, azt hittem olyan, mint a bounty!
El is bástyáztam magam egy házikóban; vártam, hogy lejárjon a számláló aztán jöjjön a mani.
Aztán nem jött, nem sokkal azelőtt volt vége, mint a játék végi számlálónak.
Utána azért rákerestem, hogy most mi a fene is volt az igazából.
Na mondom, ez szép volt.
Most megnéztem, elméletileg szeptember 18-án lett telepítve a Warzone (ez a legrégebbi dátum a mappában), azóta egyszer sem volt ilyen Contraband contract, de akkor valószínűleg majd jövőre számíthatok a következőre.Bejön ez az automata shoti, előfordult, hogy kilenc killt összehoztam vele Plunderben.
#23367 GAbre
Vannak érdekességek az aknával.
Szoktam használni főleg a Plunder vége felé, gyönyörűen látni ahogy felugrik.
Ha felrobbantják a saját aknám meghalhatok tőle?
Arról miért nincs killcam? Többször jártam már így. -
gjung44
tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Micsurin #23136 üzenetére
Nem valőszínű, mert a felcserélt sorrend szerint az SHG jönne új CoD-al, az meg nem lehet MW, szóval hacsak nem lövik ki teljesen az SHG-t, vagy menesztik őket, akkor új MW csak 2 év múlva lesz.
A plusz egy év teljesen korrekt egyébként az MW érának, utána amúgy is felejtős lesz tényleg a többséget nézve.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Micsurin #23131 üzenetére
Pontosan, egyrészt hatalmas fegyverarzenál lesz egy időben használható Warzone-ban, másrészt egy új, közös fejlődési rendszer is bevezetésre kerül, ami ha jól értelmeztem, tok mindegy, hogy a három játék közül melyikkel játszol, a fejlődésed, a szintek, reward-ok szinkronizálódik a másik két játékkal. Tök mindegy hát, mit játszol, nem kell 2-3 felé osztódnod. (Nyilván bizonyos cuccok csak az adott játékban lesznek elérhetőek, ha a két fő játékot nézzük.)
-
válasz
Micsurin #23105 üzenetére
Tegnap este lenyomtam 2 Rumble-t, 10 sniper/marksman kill kellett egy operátorhoz, 2 kör alatt simán megvolt, örültem, jól adta. Kövinek 3 cluster-t kell elengedni, oké megyek egy plundert. Konkrétan 3x közelről a pumpkin grauval nem sikerült az ellent lelőni, azt hittem megüt a guta
Komolyan néha elveszik a töltény az éterben, nem tudok másra gondolni... Esetleg annyira fasza a hitbox, hogy a hóna alatt lőttem el
#23107CptAdamica: Még nem jöttem rá mi alapján van a spawn, de általában borzalmas
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Micsurin #23077 üzenetére
+ #23077 Micsurin
+ #23078 hcol7Soha nem jártam így, szóval de, igaznak kell lennie, egy pár solo Warzone meccset letoltam már úgy, hogy lopakodtam, bebújtam egy-egy szobába, és dekkoltam ott egy darabig, persze ahogy mondtam, regisztrált mozgást a játék, mert forgolódok, toporgok, lépek 2 métert az ablakhoz, stb. Túl van misztifikálva ez a dolog.
Tehát akkor hazudok, oké. Azt mondtam, hogy legalább nézelődésnél nem rak ki egy-egy játék, lehet itt igen, de én még csak ezt se tapasztaltam, pedig szoktam bújkálósdit játszani Warzone-ban. Te azt mondod, kisebb térben még mozogtatok is, hát az nem lehetett inactivity kick.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23042 üzenetére
Lost connection to host!
Na ilyet se láttam még, épp egy fél perccel a vége előtt dobott ki.Az AN-94 jó kis fegyver, még ha nincs is meg minden hozzá.
Nem kell ész nélkül lőni - nyomni neki, hanem szépen kattintgatni, és akkor hármas sorozatokkal messzebbre is pontos.
Most a játék előtti bohóckodásban így szedtem le három embert, headshot-longshot kombóval.CptAdamica
Épp előtted írtam a játék "misztikumáról" -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23037 üzenetére
Jól van, megnyugodtam akkor, hogy nem átkoznak ki mégsem a szerókról.
Tegnap megint olyan misztikus volt a játék; előfordult néha, hogy az első 2-3 lövés eltűnt az éterben, csak a shoti csattogott.
Ez elég kellemetlen ha ott vagy pár méterre az ellenféltől, és épp kezd megfordulni, hogy mi a fax van. Aztán meglettek a skulók, ledaráltam a csávót, de addigra meg odaértek a haverjai.
Utána már igyekeztem biztosra menni, és ha lehetett akkor közvetlen közelről lőttem shotival.
Szerintem pár sniperes emberke sűrűn és cifrán emlegette a családfámat. -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23012 üzenetére
Éppen ezért jön össze nehezen, mert messzebbről az AN-94-est használom, csak közelre váltok shotira; ha épp el nem felejtem.
Tegnap a TV Stationon mászkáltam, és egyszer csak megpördültem, a csóka meg ott volt mögöttem. Bele is küldtem a tárat az AN-ből, nem volt idő váltani.
Utána törpöltem rajta, hogy vagy rafkós volt, és megállt amikor én is; vagy Dead Silence volt nála, de nem hallottam, hogy jönne. -
Acheron
őstag
válasz
Micsurin #22991 üzenetére
Engedd el. Erről megy az értekezés jó néhány poszt óta, épp szopóágra vett sz SBMM - ennyi. Ez egy ilyen játék. Ezzel együtt hosszú évek óta a legjobb COD kiadás, rengeteg élvezetes játékórát lehet tölteni vele, ha pl lemondasz a K/D arány javításának lehetőségéről (OK, tudom , vannak gravitációfüggetlenek, akik mindig és mindenkor javítják a K/D -t, még alvás közben is, tőlük most kérek elnézést) Viccet félretéve, ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy az arányod nem tudod javítani, mert a program nem engedi, egész jó játékokat lehet tolni remek grafika, jó helyszínek (ha végre a Shoothouse, Shipment, és talán a Rust és a Scrapyard elérhető). De ezzel együtt kell élned.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Micsurin #22948 üzenetére
Jó az, nagyon jó
Ebben a szezonban már 6 - 7 napot kihagytam a játékból, a dXP talán segít visszajönni ezen a hétvégén. Eddig egy szezon nem volt meg (nyomós okkal a háttérben), ezt most még csak le kellene hozni
#22949GhostPetya: Engedd el, én is túlpörögtem, néha elborítja az agyam ez az igazságérzet nevű izé, de ugye ez elég szubjektív, így sok értelme nincs... Let's play -
prokxy
veterán
válasz
Micsurin #22874 üzenetére
Én ilyenkor elgondolkodom mi is volt a rossz: fegyver választás, rossz helyen mozogtam, rossz perkek, stb. Persze van h a kövi körben ugyanúgy szívatnak.
Nekem pl. nincs loadout-om különböző mapokra, ugyanazt viszem a sawmill-re, mint egy rust-ra. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy van 5 pálya az egész játékban, oda van minden optimalizálva, ami tetszik és ott valóban jól is szokott menni. Csak már a 6. keresésre, elvetésre rohadtul elmegy a kedvem és bemegyek ezen sz@r mapokra, hátha beadja kövire a shipmentet, shoot-ot, rust-ot, vacantot, stb. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #22873 üzenetére
...mikor én 0.5kd-val szaladgálok 5.-ként a csapatban enemy top 1-2 meg 34/5 és 29/2.... krva sok értelme van ennek a játéknak így. Az első 8-10 órában nem szívatott azóta viszont kb játszhatatlan.
Így folytatja pár nap és lesz hely a vinyón mert letolom a kampányt azt megy fel apróra. Ennek így teljességgel nulla értelme van.
-
x_pnK
tag
válasz
Micsurin #22802 üzenetére
A "status effect" alatt a tracerekre gondolsz szerintem.
Ezek - ha jól tudom - mind fizetős bundle-ökben megszerezhető fegyver blueprinteken keresztül érhetőek el. Illetve az 5-ös season 100-as szintjén volt elérhető egy shadow traceres AN-94, illetve a mostani seasonben van a 20-as szinten egy "light" traceres AUG, illetve a 100-ason egy ASVAL.
[Itt] megtalálható az összes variáns. -
nanorambo
őstag
válasz
Micsurin #22816 üzenetére
Tegnap este felmentem tolni kicsit. SZerintem a játék nem akarta, hogy játsszak vele. HC SD-n 3 játékot toltam, minháromban 6-0-ra nyert az ellenfél. Nem tudom ennek mi értelme van így, inkább kinyomtam mielőtt belevágtam volna a kontrollert a képernyőbe
Az ellenség top playerének 22-0 statja volt SD-ben! Az azt jelenti hogy kb 4 menetben ő egyedül gyalulta le az egész csapatunkat, úgy hogy hozzájuk sem tudtunk érni
AZ én felfogásom szerint az SBMM pont az ilyen imbalance-ok korrigálására lenne, nem arra, hogy ennyire egyenlőtlen csapatokat csináljon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #22809 üzenetére
Azért az erős, hogy ennek a hsz-nek az írása óta nem tudtam meccset nyerni hiaba voltam vagy top fragger a csapatban vagy torony magasan a legtöbb pontot gyűjtő. Nem az, hogy kikaptam minden körben... meggyáláztak minket konkrétan 49 vs 200, 60 vs 200, 110 vs 200 és társai a pont felállások... mondom nyomok FFA-t ha más nem. 5 player 2 könnyű ellenfél meg 2 szuperman akik végig UAVban maradtak szinte..
Ennek mi a tök az értelme? Ez mi? Ez nem MM ez egy fos kupac.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #22802 üzenetére
"azt a robbanó töltetes thermal scope-os AR-t nagyon elfogadnám"
Az melyik fegyver? Thermal scope-ost eddig egyedül az AN-94-es Electrát láttam."Csomó ellenfél mintha status effectes (igen nem tudom kevésbé RPG-sen mondani
) lőszerrel lőne pl elektromos és gyújtó már fixen voltak. Ezek mi fán teremnek? "
Ezt passzolom, nem tudom milyen cucc lehet.
Nálam a Kilo ami 17-es vagy mekkora szinten van, a többiből az R09-es shoti ami 14-es, meg a Blueprintek vannak amik erősebb fegyverek. -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #22798 üzenetére
Nem tudom mit alkottam, egyszer csak beadta pár napja az Asvalt.
Lehetne hozzá 30-as tár is.
Párszor mentem vele, a 20-as tárral is elég szépen lehet aprítani ha jól célzol.
Hirtelen ráfordulva a mókusra, mert mögém került; csak úgy csípőből megküldve lezúzta róla a páncélt, és annyi is lett neki.Amúgy lehet jó cuccokat találni az ellenfeleknél, sajna nem lehet megtartani hadizsákmánynak. A Halloweenes banzájon volt pár jó kis cucc azoknál akiket elkaptam shotival.
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #22793 üzenetére
Nekem csak a Warzone van meg.
Nemrég volt akcióban az mW, de akkor nem vettem meg.
Az Asvalt megkaptam pár napja.
Az AN-94 is csak összejön meg az új shoti.Noshahr az jó pálya, szerettem a vagonok mellől slugos shotival leszedni a darun kempelőket. A SPAS-12-est vagy a 870-est szoktam használni távcsővel.
Valamiért nem szerették, pedig olyan szép fejeseket lehetett velük osztogatni.
Most kedvem is támadt egy kis shotizáshoz.Más: a bunkerek kódjait hol lehet megtalálni?
Találtam egy bunkert a Prison-nál is.Pár napja meg piros kártya volt az egyik ládában amikor a Halloween-es eventet csináltam. Az is valamelyik bunkert nyitja?
-
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #22770 üzenetére
Kipróbáltam én is a Scar-t, de tényleg lassú, meg a tár is csak 20-as ha jól emlékszem.
A Kilo sokkal jobb ha van pár cucc hozzá, de még az alap AK47 is.
Az Asval-t meg inkább nem is mondom. Az Asvalhoz várható 30-as tár?
Az AN-94 az kellene nekem is, a BF-ben is bejött; és utánanézve kiderült, hogy az Electra is AN-94 alapokra épül. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Micsurin #22776 üzenetére
Ja, csak az a 3-4 nagyobb sebzés, mire az ellenfél meghúzná az elsütő billentyűt, addigra már fekszik. Tudom, darálok vele rendszeresen, sokszor még se bírnák mukkanni. Csak tudni kell jó setupot összerakni. Feldobod a lecsapott hátú Stock-ot, Tac Laser, Stippled Grip, ezek alapok, a többi a fantáziádra van bízva, de már ezzel jelentősen csökken az ADS time.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest