- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
válasz
CptAdamica #27261 üzenetére
Igen.. Én csodálkozva olvasom itt a killeket, én már egynek is örülök... Egyszerűen hihetetlen, hogy szinte semmi sikerélményem nincs, nem vagyok pro, de azért annyira sz.rnak se gondolom magam, ami indokolná,hogy szinte senkit se tudok lelőni. Ma is Sniperral 2x eltalálom messziről ( távcsővel is alig látszott), erre assaulttal simán leszedett 2 kis sorozattal. Én meg elsőre fekszem vagy meg is pusztulok rögtön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
konci79
őstag
válasz
craftsman01 #26862 üzenetére
Múltkor 5 trióból 3x duóban kezdtünk, 1 percen belül szóló lett, a 4. egyből szóló ..
-
konci79
őstag
válasz
CptAdamica #25643 üzenetére
Ugrás közben rámzoomolt, es fejbelőtt...Ez csak egy a sok közül..
-
konci79
őstag
válasz
ridiculous #25198 üzenetére
Csak az van. Bár frissítés után valamit letakarított, 30 giga körül.
De miért erőlteti a 75 hz-et a képfrissítésnél, mikor 60 hz-es a monitorom?
Átállitottam 60-ra, egyből visszateszi 75-re, nem tudok rájönni, miért.. -
konci79
őstag
Ezekből a frissítésekből nem lehet lefaragni??
Lassan kinövi a meghajtót... -
konci79
őstag
válasz
Rinkasime #25162 üzenetére
De még a csapatokkal is besz..pom állandóan, mindenki másfelé repül, belép, azután kilép, 3-as, 4-es csapatból jó ha ketten maradunk az elején, de általában egyedül maradok, gondolják megoldom nélkülük is...
Ezután jönnek a csúszó-mászó-fekvő-ugró hallhatatlan pro-k, aki estében, háttal, ugrás közben fejjel lefelé is kilő 2max 3 lőszerrel, de legalábbis az elsőre fekszem tőle, ami persze már nem fog felállással végződni, mert ráugrik a testemre, és késsel szétszabdal.
AMÚGY élvezem, jó játék -
konci79
őstag
válasz
Roland861010 #25160 üzenetére
Nincs jelentősége, akármit használok, stock fegyverrel is szétlőnek..
-
konci79
őstag
válasz
Roland861010 #25157 üzenetére
Warzone
-
konci79
őstag
3 órát " játszottam" most ,abból kb felét csak vártam hogy visszalépjek...
Elfogadom hogy nem vagyok pro, de az hogy akármivel megyek és lövök én nem tudom leszedni, meghalok, hátulról lövöm, de mégis megfordul és leszed, 3 lövés( vagy 1-2)és fekszem, kezdi qvára felb..ni az agyam.
Ennyire balf..sz sose voltam játékban, se über pro, de azért fele-fele arányban volt siker és kudarc, de ez röhej hogy mintha itt se lennék, úgy szednek le állandóan. 99%-ban csak szo.ok, hihetetlen.
Muszáj volt valamit kiadnom, bocs.. -
konci79
őstag
DirectX hibát nem javítanak? Korábban néha előjött, jó darabig nem, most minden meccsen... Úgy,hogy nálam semmi se változott, egyszer csak rossz lett.
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Warzone- al játszogatok, csak Igp van, 3200G.
Fut rajta az nem gond, nem érdekel a csillió fps, de kicsit homályos a távoli kép, azon mivel lehet javítani? Szinte minden low, vagy disabled. Monitor 1280x1024, 60 hz, (nekem teljesen elég), de hiába állítom 60 hz-re, azonnal visszavált 75-re...
Mi a bánatért? Mit lehet ezzel is kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest