- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz
jozefgucci1 #24680 üzenetére
Kerestem a CW-t is, de azt nem találtam jó áron 😇
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok,
hogy lehet eltüntetni a játékosnév végéről az ID-t? Kerestem, de sehol sem találom. Talan az S3-nál került mellé, sokaknak ott van, de látok olyanokat is, akiknek nincs.
-
SipiBcs
őstag
Én mintha azt tapasztaltam volna, hogy akkor jönnek a dupla xp-, amikor olyan fegyvert használok, ami messze nincs kimaxolva.
-
SipiBcs
őstag
válasz
laragirl83 #19333 üzenetére
Ugyanezt írzam én is pár 100 hozzászólással ezelőtt, csak nem ilyen szépen
-
SipiBcs
őstag
Visszavonva. Max sávszéllel lejött szinte végig.
Egy tipp, ha valaki ugyanazzal küzd, mint én, hogy kevés a 240-es renddzer ssd:
A blizzard fül alatt a generalnal az első, letöltési path-ot állítsd át a hdd-re. A letöltött cuccok oda mennek, utána másolja át C-re.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Pro!Petya #16743 üzenetére
Nem rossz ez, jókat lehet vele játszani, bár a kompetitív részében sosem lesz olyan egy pub, mint ha klántársakkal warozgatsz. Itt is van lehetőség rá, de pl már nekem sincs meg az igényem, hogy klánhoz csatlakozzak és esténként csak ez legyen a program. Az egykori CoD4 feeling nem csak az emberek, hanem a "mi" igényeink változása miatt sem jön vissza.
Ezt a skin vadászatot például nálam mi sem jelzi jobban, minthogy eddig egy arany fegyverem sem volt. Itt olvastam, hogy az original shooti mekkora király. A minap volt egy "ölj 45-öt shotgunnal" feladat. Na mondom előveszem a 0 killes originalt. Úgy rákaptam, hogy két és fél óra alatt kiaranyoztam
Állt is legalább 1 percig az E-Penis
-
SipiBcs
őstag
Egyszerű matek: 50 millió játékosból csak 10% vásároljon egy alkalommal 10 euróért skint, battlepast... bármit...
5.000.000 x 10 euró = 50.000.000 euróMellé teszem, szerintem magasabb a százalék, pláne van aki több alkalommal, többet költ. Ehhez még hozzá jön a megvásárolt játékok bevétele.
-
SipiBcs
őstag
Az enyémmel együtt számtalan anyázás felröppen ma. Nem fér fel a win10 és a játék egy 240es ssdre
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok
Szenvedek egy feladattal. 50 long shotkill-t kell megcsinálnom hőérzékelős távcsővel. Hol érdemes ráfeküdni és melyik scope-al? Eddig csak valami double thermallal számolt a Dragunovon. (mopndjuk más sniper fegyveren nincs még thermal-om) Esetleg működik más fegyveren is, mert ebbe bele fogok őszülni. Nagyon nem fekszik a gondolat, hogy a Shoot House falánál ácsorgok.
-
SipiBcs
őstag
Délben hazacsörögtem a Kedvesnek, hogy ugyan kapcsolja már be a gépemet, mondom lejön estig az update. Természetesen nem jött le. A 240-es SSD-n takarítanom kellett, hogy ráférjen, pedig nincs rajta csak a win, meg a CoD. Azért ott még nem tartok, hogy egy 25 ezres SSD-t azért vegyek vagy tartsak fent, mert rajta van egy 20 ezres játék.
Nah de lecsorgott nehezen 2,5MB/sec-el a frissítés. Most szedem a shader-eket, utána átállok a laggot szidók táborába.
-
SipiBcs
őstag
Nálam, ha beteszem az fmj perket, emelkedik a demage csík egy picit. Akkor ez kamu?
-
SipiBcs
őstag
Nem mai vas, de nincs okom panaszra.
3770k MSI1060
-
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #9561 üzenetére
Közben megtaláltam az esetleges megoldást, bár ez maximum másnak segít. Én csináltam egy uninstalt. Csorog lefelé a játék, úgyhogy mára lőttek... érted...
lőttek a céllövöldének.
-
SipiBcs
őstag
Eddig megúsztam mindenemű anomáliát. Most utolért a végzet egy update loop hibával. Nem indul a játék, mindíg frissíteni akar. Remélem a Scan & repair megoldja...
-
SipiBcs
őstag
Egy dolgot figyeltem meg, ami nem hagy nyugodni. Ha van a 12 játékos között legalább egy 100 feletti pingű játékos, akkor nekem nagyon nem adja a hit-et. Viszont a magass pingű játékos akár az ellenfélnél van, akár saját oldalon, szinte minden esetben ő a top gamer. Nekem így is gáz az 58-as ping, szinte mindig hátrányban vagyok. Másnál is van ilyen tapasztalat?
Ha 60 körüli pingesekkel vagyok, akkor nincs gondom, maximum noob vagyok és annyi.
-
SipiBcs
őstag
Igazi Crash szerintem! A map hangulata visszahozza a régit, de sok az idióta... tdm minden módban..
Valami hang bug is van... túl hangos valamilyen susogó hang nálam és szakadozik..
-
SipiBcs
őstag
Lejött a 20GB, most szedem a shadereket.
Jó lett a bevezető videó. Van 24/7 Crash
Az kell nekem!
-
SipiBcs
őstag
Másnak megy a battlenet?
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm a válaszokat. 4 éve nem codoztam, bf után megvett kilóra a béta 😎
-
SipiBcs
őstag
Az enyémhez hasonló konfiggal játszik-e valaki? 3770k@4,2Ghz - 1060 nVidia páros van a gépemben. Játszható lesz a game?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest