Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanax88
tag
válasz
nyul105
üzenetére
Köszi!
Szerencsére miután írtam, pár próbálkozásra rá meglett
Mondjuk ahogy nézem, kb mindent ugyanúgy csináltam ahogy írtad, csak nem voltam elég kitartó.
Pc-n toltam, de nálam mégis az vállt be a végén, hogy bekapcsoltam az autó tac sprintet.
Gyakorlatilag azonnal másodpercekkel jobb lett az időm és az olyan anomáliák is eltűntek, minthogy néha teljesen érthetetlen okokból nem tudtam helyekre felkapaszkodni ahova máskor lazán.
Ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy a kisebb helyeken a finom korrigálásoknál hajlamos a karakter dobni egy hátast a gázba
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nyul105
üzenetére
Ügyes leírás, köszi, mielőtt egyáltalán nekiálltam volna, elolvastam, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok.
PS4-en (kontrollerrel) sikeresen meg is csináltam, 39.3-as idővel, könnyebb volt mint gondoltam.
Lerögzítettem video formájában, hátha segít a többieknek a szöveges leírás mellett a videós forma is.
Itt lehet megnézni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest