-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
Mi ez a fuss az óvóhelyre aztán rakéták repkednek event
parknál a bunkerban találtam valami panelt amin van bomba aktiválás na de hogyan kéne meg mi értelme
csak látvány dizájn idáig
-
BerserkGuts
addikt
nekem 90fps körüli gtx1660-al 1440p-n
(bár okosan 1080p-ről renderelem fel 1440-re és ez a borderless fullscreen nagyon adja sokkal szebb mint simán a fullscreen)
Próbáld ki a legalsó funkciót dynamic resolution ahol megadod a cél fps-t amit szeretnél én 100fps-re raktam [link]
-
BerserkGuts
addikt
Ez [link] a server status mennyire megbizható mert ír ilyen 160- 500-ast de játékban csak 40-et
-
BerserkGuts
addikt
most serverupdate?
server quene
-
BerserkGuts
addikt
Különbség vagy felskálázásnál jön ki 1080p-t feljebb venni pl:1350p-ig
Vagy nativ felbontasra rakni 1440pVan legalul egy új funkció nv kártyákkal működik csak elvileg vmi dlss megadod a cél fps-t amit szeretnél és úgy igazitja a távolabbi felbontást hogy tudja tartani azt az fpst amit szeretnél ha lehet.
+utóbbi peccsekben rontottak az fps-en rendesen
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KaitouP #25610 üzenetére
jólenne ha pihiznének egyet a vírushelyzetre való tekintettel aztán rápihennének majd jövőre
talán ha nem kapkodnak összeraknak valami jót is
meg ez a név pár félre kattintást hoz majd a konkurenstől is az elbaszott csgo fosnájt korcstól csak mi lesz a koncepció
wwII újra színezve szivárványpóni stílusban xD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Khaosz55 #25573 üzenetére
épp véletlen műve volt és még utána 100x is képesek ilyen fejlövéseket osztani mert annyira erősssportolók ezek nem hibáznak na.
Jobban játszanak mint Dr.d vagy shroud csak ők nem híresek meg nem is akarnak milliókat keresniDe ott a bukta amikor nem is oda célozz mert ennyit nem tud a játékról, és látni nem konzolos assist volt ami szépen lassan rátolta neki hanem az a nyomi bot hirtelen megugrik a célkereszt fingja nem volt mit kellett volna célozni köze nincs hozzá.
Ilyenkor megy a riportálás aztán a deportálás előbb utóbbpersze visszajönnek de azért jó látni amikor visszajeleznek hogy valakit elkaptak végre.
Meg én inkább nem tolom túl a játékot már direkt nem feszülök rá a k/d-re sokkal jobb olyanok közt játszani akik hibáznak is mint egy ember.
-
BerserkGuts
addikt
Ahaa ez mi fejtsd ki bővebben
Kommentjeid olyanok mint a gyereknek az első szavai megtanulja nem nem.Angol gondolom nem megy mert cikkben irjak skill alapú a rendszer.
Aztán meg biztosan tudom hogy a napi teljesítményt is nezi aztán olyanok közé pakol.
Nyomsz pár nullás kört vagy gyengébb kört berak előbb utóbb bronzos lobbyba ahol normális emberekkel lehet jatszani es nem autobotokkal. ( abbol mar elegem van)
-
BerserkGuts
addikt
[link] itt szoktam nézegetni hova pakolgatott
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Dave567 #25545 üzenetére
? Külön lobbyk vannak jatékos stat alapján bronze silver platinum master stb....
Latható amikor más embercsoport közé kerülsz a hihetetlen killes gyerkőcök végignézed mit csinál minden percben tudja melyik tetőre küldje a fejlövést.
Voltam már drdisrespectel is egy szinten régebben amikor gyakraban játszottam de elég volt inkább nem tolom túl szarabbul jatszok és sokkal élvezetesebb mint amikor ilyen wonderwomen-ek kozt kell szenvedni.
+ neztem streamen drdisrespect +90ms folyamat sokat vart
még szarul toltam a szokásos 30-50ms es hamar berakott játékba
amint nyertem és 10+killjeim lettek atrakott masik lobbyba jöttek a sniper pisták 1 lövés 1 halál 400-500m persze meg mp5 200m hogy lőssz azzal recoil nélkül hagyjuk már esportNa meg eszre vettem nekem is 90+ ms es varnom kell többet ugyan ugy este jatszottam mint szoktam
-
BerserkGuts
addikt
Azt eszre vettetek hogy sbmm feljebb sorol akkor nagyobb ping lesz?
En azt vettem eszre mert főmüsor időben amikor sokan vannak van valasztek akkor nekem nem szokott magas 90+ lenni de most hogy vegre nyertem meg baromi jó ķöreim voltak 10+ kill olyanok közé rakott mar hogy kopni nyeli nem tudtam es nehezebben talalt jatekot sokat vartam.Szoktam nezni drdisrespectet ő is 90ms körül van es sokat var nekem 30-50 kozott szokott es hamar bedob.
-
BerserkGuts
addikt
Jah aha nem most jön az új map frissítés?
-
BerserkGuts
addikt
szerver update van? vmi ilyesmit irt ki aztán kidobott game közbe aztán belépésnél is kiirta
-
BerserkGuts
addikt
válasz
markknight #25484 üzenetére
nem erről szólt a hsz hanem hogy nincsenek ilyen bajom nincsen vele
"fagyás,server kidobás,sose rak be annyi embert mint kéne,ha be is rak,kidobja őket vagy kilépnek"
-
BerserkGuts
addikt
válasz
markknight #25479 üzenetére
nem tudom miről beszéltek nekem sose warzone-ban mindig vannak éjjel nappal ez nem a firestorm
-
BerserkGuts
addikt
na szép tegnap drdisrespect beégett nem jött össze neki a 20kill nem bírta sokáig a sok csaló miatt inkább átment valorantozni
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Roland861010 #25464 üzenetére
Megvettem de semmi extra max a vip de hamar unalmas lesz
+az a rengeteg kamu mac csíter is szánalmas norecoil mindnél látszik kezük nem mozdul -
BerserkGuts
addikt
válasz
CptAdamica #25435 üzenetére
neve is azt mondja nem fogod szeretni xD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Hzoltan969 #25395 üzenetére
Rajzos müanyag xxar
. Annyira kamu élettelen gagyi
Persze értem 4k-ban neked minden szep de 1080p-n
Mondjuk én felskáláztam 1350p-re mert 1080p mar elégé homályos -
BerserkGuts
addikt
jó szarul működik nem tudom miért de pl: lehet nincs elég játékos azon a szinten így berak oda olyat is tölteléknek akit nem kéne
"Utóbbiak közé tartozik az a csapat, amelyiknek egy meccsben sikerült 162 gyilkossággal zárni.
Az Aydan Conrad vezette különítmény őrületes rekordjához kellett az is, hogy egy viszonylag gyenge lobbyban farmolják az ellenfeleket. Az alacsony skillel rendelkező bronzosok likvidálása nem volt túlságosan nehéz feladat, ennek köszönhetően sikerült megdönteni az eddigi squad kill csúcsot. Aydanék megpróbálkoztak azzal, hogy az utolsó ellenséges katonát életben hagyták, hátha az feléleszti a csapattársakat, ami további killekhez vezethet. Az enemy ebbe nem egyezett bele, ezért 162 kiiktatással kellett beérniük a rekorddöntőknek." -
BerserkGuts
addikt
válasz
Sipasanyi #25369 üzenetére
ilyet nem szabad linkelni nehogy valaki megtalálja
Amúgy meg minél bénábban játszol annál kevesebb csalóval rak össze a játék én nagyon kevéssel találkozom sokkal jobb így játszani mint amikor ráfeszülsz a kd-re.
Volt sokkal jobb kd-m de akkor állandóan ilyeneket kaptam. -
BerserkGuts
addikt
válasz
CptAdamica #25334 üzenetére
nem fog menni a freesync vagy gsync xd
nálam törik a kép -
BerserkGuts
addikt
válasz
Szellem. #25286 üzenetére
Azért fontos a gyorsaság : gyors fegyver es gyors pc
Valahogy jobb nekem ha a ryzen rendesen dolgozik 130w viszont hőmérséklet 60foknál nem több így smooth-abb mert a 0,1%-os fps legrosszabb esetben se esik le 60 alá sokkal jobban reagálPersze a jo balanszolt vga beállítás nem árt hozzá amit kikell tapasztalni hajtse ki a gpu-t de nem túl és a cpu-t se hajtsam tul a low miatt inkább med textura pl nalam a nyerő
-
BerserkGuts
addikt
válasz
craftsman01 #25260 üzenetére
igen ilyen volt éjszaka ki is léptem de mint kiderült nálam volt vmi baj mert letöltésem se volt normális ingadozott netem szagatott
-
BerserkGuts
addikt
pingem jó 20-30ms na de a packet losssssssss
laggol mint állat a játék
lehet ma éjszakait nem bírja -
BerserkGuts
addikt
válasz
kiserik #19936 üzenetére
egyszerű mint az 1x1konzol assist az csak oldal irányból segit kicsit jobb vagy bal oldalt lassít
de nem fog beleszólni fel és le mozgásba szóval amikor valaki tökéletes fejeseket tol vagy mindig pontosan a melkasba talál
+még ugrásból is ami teljesen kamu ha felugrasz elmozdul a célkereszt vagyis elmozdulna de a csíttel rádragad
-
BerserkGuts
addikt
wow kivel futottam ma össze
DrDisrespect-el
felvettem a bounty-t és lám bedobta csak amire odaértem volna közelebb kiszedett egy másik játékos miközben lövöldöztem rá de nagyon gyors és folyamat mozog kiles rafinált xD
-
BerserkGuts
addikt
válasz
bigdigit #19820 üzenetére
sokan vagyunk most mindenki játszik mert új
a battlenet meg megfingott kicsit tőle
valszeg ez miatt volt szerencsés gjung44 is xD
meg nálam is volt bug report felakadt az ellen laggal egy kerítésen nem tudott mozdulni mintha beakadt volna a szerver én meg simán kilőttem xD
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
Az miért van hogy egyeseknél nem mutatja a killcamot warzoneban
SBMM-ről meg + -
+ mindig majdnem a fejemre ejti a loadout dobozt xD szóval érzem hogy szeret a játék
+a kedvenc helyem boneyard, storage legtöbbször egy ugrásra van csak és a körben is marad- buy backnél elrak a píbe bezzeg az ellent odarakja vissza pl: 3-at kinyirtam persze szép sorban megint visszatalál mind egyből engem meg elrak a francba csak kocsival tudjak vissza gurulni amire simán felkapkodják a jó cuccokat
-
BerserkGuts
addikt
Jobb is nem figyelni mert ugyse lehet mit tenni jelenleg majd jön egyszer csak a banhammer úgyis.
Ami miatt sokan vannak hogy könnyebben megy az info már mindenhol ez folyik de régen nem volt ilyen hogy folyamatosan cikkezenek róla vagy videókat raknak fel ilyen mennyiségben már a csapból is ez folyik így meg egyre több van.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Dragon3000 #19136 üzenetére
hát igen de milyen jó kifogás már nem "én kjozolon játszok mert nincs csaló"
zgospel: az aim assist az vertikálisan nem segít semmit szóval abból nem lesz head shot 100% ehhez kell egy aimbot is de az se lesz olyan pontos ahhoz is kell még a no recoil is xDeléghalmozott csalás csokor kell az ilyen szép killekhez az meg egyértelmű hogy a világ legjobbjai se tudnak így játszani sokat hibáznak nem minden lövés tökéletes ellenben a csalók így buknak le
-
BerserkGuts
addikt
válasz
zgospel #19022 üzenetére
Activision-nél kell nyitni ticketet és baszogatni őket nekem is most válaszoltak jó sok idő után és mondták nagyon elfoglaltak
.
Szerintem nem tudnak mit kezdeni ezzel a mennyiséggel.
Akiről csináltam videót az már nem játszik azóta
Fórumban is nyitottam egy topicot oda is írtak páran ott is lehet témázni mert azért van egy szint amit nem szabad hagyni -
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nagylaci6417 #18873 üzenetére
miért gondolod hogy konzolon nem lehet csalni
arra is vannak megoldások pl: emulátor
de megnyugtatlak keress rá a xim apexre azt is lehet hackkelni nincs olyan ahol ne volna kár álmodozni róla
-
BerserkGuts
addikt
akkor sok streamer repülne meg ugranának a donátok+reklámozási pénzek itt már egy több millárdos üzletág nőtte ki magát
mondjuk nekem ez a személyi kultusz kultúra sose tetszett hogy E/3-ban első szám 3.-ik személyben gondolkodjak.
A játék nem ezért van hogy nézzem ő hogy játszik de ez elmondható a fociról is de itt látszik milyen hülyék az emberek mire költik a pénzt stadion kell nem kórházmeg ha már csalás és foci mutatok egy mai példát 1-2 Barca kikap az utolsó pár percben
még lesi is hogy biztos betudjon futni nehogy les legyen jó mögöttük kell állnia
-
BerserkGuts
addikt
amúgy minek azt? mindenki tudja nyílt titok nagyon sokan még reklámozzák is magukat stream közben ami rátesz 1.000.000 lapáttal
[link] TwistedBear
[link] Top 10 GAMERS Who Got CAUGHT CHEATING!
ekkora bukta ritkán történik meg MissQGemini
[link] Call of Duty: Modern Warfare Fan Shares Clever Tip To Confirm Wall Hacking Playersde szerintem egyértelmű aki még nyilvánosság elé se jár ahol kimerne ülni úgy hogy "munka" közben autó grammot osztogat azok mind más osztályba sorolhatók B kategória és elég gyanúsak ( de még ez se jelenti 100%-ig hogy ne tudna valaki csalni megtörtént már csgo versenyen is word.exe : ))
meg akinek esze van az nem eszi meg azt amikor valaki falatbámulva lelövöldöz mindenkit mert megnézed a legprofibb játékosokat még őnekik sincs ilyen 7. érzékük
előbb észlelik, kilesik, mozognak, kicsalják, becélozzák aztán leszedik és legtöbbször ez nem félmásodperc alatt történik hogy mindenkit szanaszét lövök hiba nélkül ekkora kamut
csak a mesékben hívő kisgyerekek tudnak elhinni hogy létezik jézuska meg a mikulás akinek donátot adok és küldi a headshot energiát
-
BerserkGuts
addikt
válasz
DrTechnoid #18551 üzenetére
Fúj undorító patkány aibotterek ezeket bannolni kéne nem még hirdetni is
-
BerserkGuts
addikt
200GB a játék
Ez ellen mit lehet tenni lehet valamit törölni?
mutit és warzonet is használom pc-n
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Tomassy00 #18495 üzenetére
na a kempelésről a játékkészítők tehetnek elég fos pályák vannak nekem a WWII egyszerű megoldása jobban tetszik kevesebb búvóhely egyszerűbb pályák
direkt olyan helyekkel vannak teli ahol olyan szituációt csináltak hogy nem lehet ellene mit tenni
nem tudod megkerülni nincs alternatíva hogy könnyen kiszedjedpersze rohadt élethű hogy ilyen csak hát ez egy játék kéne legyen amit amúgy is állandóan balanszolnak mert sehogy nem jó mindenkinek
-
BerserkGuts
addikt
ha már AK 1000+ lövés [link]
-
BerserkGuts
addikt
eredetiben egy nagyon pontos és kíméletlen fegyver
speciális egységek használják mert pl:swat-osokat is úgy tanítják hogy 2-őt kell lőni az a biztos és mind 2 lövésnek halálosan pontosnak kell lennie
persze ez csak egy játék itt nem lesz nagy szám belőle
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Evil Snowman #18273 üzenetére
hasonló hibák voltak nálam is de szerver laggal kisérve amit annak a hibájára írtam
-
BerserkGuts
addikt
Na már PH fórum akkor kis fejtágító mert utóbbi időben volt itt burjánzás botorságból
Miért jó az alacsony latency? [link]
"késleltetés, vagy más szóval lag: nyomhattuk az egérgombot, mintha nem lenne holnap, mire a képernyőn megjelenő figura elsütötte a rakétavetőt, az ellenfél már nemcsak megkerült minket, de fegyvereinket is elvette. Ezek az idők ma jobbára elmúltak, a modern netkapcsolatoknál ezzel nincs probléma, a kompetitív környezetben használt Ethernetnél pedig még kevésbé okoz ez gondot. Ezért kerülhet előtérbe két másik komponens, amelyből végső soron összeáll a gomb lenyomása és a képernyőn megjelenő történés között eltelt idő: az egyik a kontrollerhez, a másik a grafikus alrendszerhez köthető késleltetés."
"Pedig bizony az operációs rendszer oldalán is keletkezik késleltetés, nem is kicsi. Ebben vastagon benne van az adott grafikus API által biztosított feldolgozási mód, illetve a grafikus meghajtók erre vonatkozó implementációi, kiegészítve az operációs rendszer ide vonatkozó moduljaival.""Az AMD ezt Radeon Anti-Lagnak, míg az NVIDIA Low Latency Mode-nak hívja. Utóbbi esetben fontos megjegyezni, hogy ennek szimpla bekapcsolása nem elég, mivel az a fentebb említett kétjelenetes modellre állítja a meghajtó működését, a minimális késleltetésű opció az úgynevezett Ultra beállítás."
Mérések: AMD Radeon Anti-Lag [link]
Amúgy gta5-óta ismerem és ki is kapcsoltam csak akkor úgy hívták nv-nél hogy előre reprodukált képkocka szám
-
BerserkGuts
addikt
válasz
DrTechnoid #17655 üzenetére
mondjuk eltudom képzelni hogy nagyon sok munkájuk van mert sokan játszanak okés
csak azt nem értem hogy kapnak segítséget pl:egy ilyen programtól ott van hogy gyanús az alak és nem néznek rá
+én is elküldtem nekik tickettel megnyitva egy videót a tagról ahol látni
emberfeletti hogy csak hs-t osztogat falon, fán keresztül kilóméterekre
és akkor semmi nem történik még mindig fullra csal és játszik mai napig
pedig csak rá kéne nézni egyből lebukikén addig nem warzonozom nem hiányzik hogy szevedek 15percet aztán azt se tudom mi lő ki csipa nélkül a pálya túlvégéről jah mert ugye azt se használ a mester
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nanorambo #17610 üzenetére
Jó az kihívás
onnan szép nyerni.
Én is észrevettem kilépnek mert jaj veszteni fogunk romlik az átlagom szánalmas veszíteni is tudni kell néha
Jó azt én se szeretem amikor sorra csak szopóroller körök vannak megmozdulni se tudok de ez lehet az sbmm is vagy hecker ha heckerek miatt vesztünk megérteem hogy kilépnek nem tápolják bár én sose léptem még le mindig végigszenvedem 0.1-el is -
BerserkGuts
addikt
oh csak nem ez akar lenni a Vector fantázia név
MCK MICRO CONVERSION KIT
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nagylaci6417 #17501 üzenetére
de csillámpónit a fegyódra hát nem megérte
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Trebron09 #17400 üzenetére
egy screenshotot dobhatnál róla xD
védikéki mobilnetet volt balszerencsém kipróbálni nagyon rossz volt
és ugye az is baj hogy szervert nem lehet keresni vagy én nem tudom hogy kell mert akkor valami közelit választanék magyart xD
mondjuk ezt a megoldást talán a szerverheckelések miatt már nem csinálják
-
BerserkGuts
addikt
ez a fennec nem nagy szám TTK-ban
lehet hogy pontosságra op de még nem jött be 25-ös tárral xD mindig kifogyokviszont az AK az elvileg elég op közelre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest