- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
BerserkGuts #26441 üzenetére
Hát doc-nak vannak jó körei de azért ő nagyobb showman mint játékos. Ha szoktad nézni nem kell messzire menni elég megnézni Z-t.
Más: Tegnap felraktam így ps5-n mint első fps játékom a warzone-t. Így, hogy alig pár hónapos konzol tapasztalatom van és ilyen stílust nem játszottam rajta brutál....
Viszont elég jól sikerült beállítani pár óra játék után és volt, hogy 6-8 embert is letudtam lőni rebirth duo alatt. Volt sikerélmény. -
pehaa
tag
válasz
BerserkGuts #25832 üzenetére
TV Station-nél ha megölted az összes zombit, kapsz egy kártyát (kulcsot) a közelben lévő "zombis" ládához. Az dob többek között egy protokoll kártyát és azzal tudod aktiválni a megfelelő helyen a bombázást (pl. a két emlékmű aljában, vagy a parknál lévő bunkerben stb.).
-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts #25726 üzenetére
Egyszerű, marha sokan makroznak, azzal nincs recoil.
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #25614 üzenetére
Akkor nem lenne a cheater SBMM se, megállna az élet.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BerserkGuts #25603 üzenetére
Megkapta a bannt a gyerek kaptam az üzenetet.
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #25570 üzenetére
Ahhaaaa
Semmi köze hozzá. -
Roland861010
veterán
válasz
BerserkGuts #25566 üzenetére
Ez Cold Warban is meg van és sokszor játék közben is történnek ilyen érdekes dolgok .
Normal mód TDM 10kill 1 dead és hirtelen mindenki sokkal jobban lő majd meghalok 2*3* és megint aratás van.
Olyan mintha ritmust váltanának a játékosok vagy nálam történne valami. -
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25543 üzenetére
Persze , itt már több és gyorsabb a váratlan esemény
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #25541 üzenetére
sbmm feljebb sorol
Hova feljebb?????? -
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25541 üzenetére
Igen,és nem is értem a jelenséget ...
-
default.
őstag
válasz
BerserkGuts #25524 üzenetére
Köszi szépen az infot!
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25515 üzenetére
Csak az a baj a mikro tranzakciókkal milliókat (milliárdokat?)szednek, és semmiben nem segít előbbre senkit.
-
MdewC
nagyúr
válasz
BerserkGuts #25504 üzenetére
Vmi szerver retek van fix. Meg vmi update is sztem.
-
Tom456
tag
válasz
BerserkGuts #25496 üzenetére
Persze értelek, de hidd el tapasztalatból mondtam.
-
markknight
veterán
válasz
BerserkGuts #25485 üzenetére
Jó, hát azért nem volt könnyű értelmezni, na
-
markknight
veterán
válasz
BerserkGuts #25483 üzenetére
Updatek kb nincsenek, sok a csaló és csak soloban jó játszani, ha nincsenek ismerőseid, a squad randomokkal ultraszar. Apexbe legalább vannak normális random teamek, itt nulla.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #25447 üzenetére
Moderáljuk már magunkat egy kicsit, a csaló témát meg már offuljuk végre, eléggé kirageltétek már magatokat.
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
BerserkGuts #25437 üzenetére
Mire jó ez neki?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #25386 üzenetére
Ez még a BO1 volt 2010-ben.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
BerserkGuts #25386 üzenetére
Ami a játék egyik vonzereje volt, azt most leépítik. Ami a kinézetet illeti. Majd 1-2 év múlva újra lesz mit eladni, ha elérik az eredeti színvonalat, mint újítás. Nem'tom milyen néven.
-
Liem
kezdő
válasz
BerserkGuts #25370 üzenetére
Hát igy ez sem igaz én nem hajtok kill-re de ma például 3 egymást követő solo meccsen cheater löt fejbe a pálya másik feléről úgy hogy ebböl kétszer ugyan az a gyökér volt. Mind a kétszer 30 körüli kill-el. Kérdem én hol a híres sbmm rendszere nyomorult activision-nak?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
BerserkGuts #25335 üzenetére
Gsync-et be kell kapcsolni ablakos módra is...
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BerserkGuts #25304 üzenetére
Jaj nem ,dehogyis! Semmi warzone , nem szeretem én a vizipisztolyozást.
Poénból néha felmegyek és mikor szembesülök vele hogy legalább fél tár kell az ellenbe akkor elmosolyodok és lépek is kifelé
Csak is HC multi. -
-FLY->
őstag
válasz
BerserkGuts #19943 üzenetére
Egy világ dőlt bennem össze, szóval akik xardobozról 100-at lőne össze 150
-ből, azok nem őszport játékosok, hanem egyszerű csalók? -
bigdigit
addikt
válasz
BerserkGuts #19822 üzenetére
Mondjuk 2x játszottam 2x ki is dobott kapcsolat megszakadt.
-
szgabor12
tag
válasz
BerserkGuts #19733 üzenetére
A killcam-ot nem tudom, én úgy veszem észre, hogy teljesen random, hogy mutat vagy nem.
De ezeknek a plusz-mínuszoknak mi köze van az SBMM-hez
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #19550 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor már rég 5-600GB lenne a játék
-
Acheron
őstag
válasz
BerserkGuts #19145 üzenetére
Csak kezdők lőnek el egy tárat egy teknősre - tök felesleges. Ha elsőre nem sikerül elkapni, míg "kilátszik a husi a páncélból", és egyenesen rádfordul, akkor a golyó már csak nagy szerencsével használ, talán ha a lábnál el tudod csípni. Ha ilyen van, én egyből dobom a thermitet - ha eltalálja, ha közvetlenül mellé megy, vége (de többnyire eltalálja
) Ha meg már kifogytam a thermitből, és akkor érkezik, megpróbálom kimozogni és egy kicsit oldalról elkapni - de ehhez tér (és némi szerencse) kell, jóval ritkábban is sikerül.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
BerserkGuts #18876 üzenetére
Eggérel tudsz játszani?meg ne magyarázd már hogy ugyan úgy csalnak mint pc
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18853 üzenetére
Az teljesen mindegy, itt hanyagoljuk a téma ezen részének firtatását. Egy szintig oké, most már viszont erősen off.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18848 üzenetére
Akadjunk már le a csalás nem csalás témáról, pláne abban a kontextusban amiben a topik témájának még csak közvetett formájában sincs köze.
-
atee
őstag
válasz
BerserkGuts #18848 üzenetére
Ne is hozd fel ezt a Barcelonát. Még nagyon friss a sebem miatta
-
zgospel
őstag
válasz
BerserkGuts #18749 üzenetére
Az első gyerek pontosan úgy néz ki ahogy elképzeltem az ilyen csaló kreténeket
Nem értem mi a jó ebben, erre veri utána a pömpölőt, vagy csak ennyire nem tud már mihez kezdeni magával?
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #18749 üzenetére
A második videó neve lehetne inkább Top 10 Clickbait...
De persze bejött neki. Shroud benne van a címben és jönnek is a megtekintések.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18592 üzenetére
Személyeskedést offoljuk.
-
lowzor
veterán
válasz
BerserkGuts #18589 üzenetére
Láttál te már aimbotot?
Szerintem nem...
Így néz ki: [link] -
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #18589 üzenetére
Aimbot?
Nincs ott aimbot.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18516 üzenetére
Én emiatt vettem egy 1TB-osat
Persze raktam rá mást is, talán 2-3 játékot, és máris csak 350 GB szabad helyem van csak
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18514 üzenetére
Asszem' PC-n nincs erre lehetőséged, csak konzolon. Ott tudod törölni a felesleget, PC-n nem.
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #18483 üzenetére
Egy csíter a sok közül, de ő még Twitch-en is streamelt élőben...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
BerserkGuts #18384 üzenetére
Azért sok baj volt ezzel a fegyverrel, hiába fejlesztgették. 2006-ban tulajdonképpen az érdeklődés hiánya miatt állt le a gyártás. Bonyolult volt minden szempontból és a katonákat kiképezni hozzá is sokkal nehezebb volt az átlagnál.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18272 üzenetére
Miattam bármit lehet: a megfelelő helyen.
-
dombi81
senior tag
válasz
BerserkGuts #18153 üzenetére
Én épp azt figyeltem meg, hogy ennél a játéknál szinte semmit nem jelent az alacsony késleltetés. 60hz-4ms és 144hz-1 ms között kb. nulla különbséget tapasztalok. Valószínűleg az elcseszett SBMM is lehet az oka, de mindent arra fogni botorság lenne. Korábbi COD-oknál számított, itt valamiért nem.
-
lowzor
veterán
válasz
BerserkGuts #17914 üzenetére
Nem Warzone-ozok.
Egyébként távolra is sokkal jobb, mint a Grau sima multiban. -
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #17858 üzenetére
Van akkora a playerbase, pláne a F2P miatt, hogy ez ne legyen gond szerintem.
-
válasz
BerserkGuts #17654 üzenetére
Soha nem derül ki hogy ezek valós adatok vagy nem. Azt híresztelnek amit akarnak.
-
Trebron09
őstag
válasz
BerserkGuts #17559 üzenetére
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
BerserkGuts #17504 üzenetére
Van egy előnye ezekne a faszságoknak könnyebb észrevenni.játszottál bo4 ?
-
Trebron09
őstag
válasz
BerserkGuts #17413 üzenetére
Nincs képem róla pedig biztosan mentettem le..
(#17414) AAnti: Nálam ping 40-60 szokott lenni ritkábban 80-90 de hiába volt "jó" a ping ugyanúgy mintha én másik pályán lettem volna (speedtest 19ms ping ~70/12Mbit/s). Másik játékkal nincs ilyen gondom. Kombinálom is
szinte lowon játszom, mert ennyit bír a masina de ground war-ra nem is megyek mert alig van fps-em, 40-50-re is lemegy. Warzone rumble meg diavetítés hiába van monitor hozzá.
(#17417) GhostPetya: Látszik az eredeti terepszínű (vagy koponyás
) fegyver amire rárakták ezt a fegyvert.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #17297 üzenetére
fennec HC-ra király,többen ki is goldoztuk,csak kell jobb cső és a 40-es tár...
Az új AR-ba ma tettem bele a 800 killt,csomó minden kész,pl a 3 killek,messzire nagyon pontos,és nem kell se optika,se lézer,legalábbis HC-n most toltam el többször wheelsonig,111-en vagyok,és csak a két új fegyót használtam...fennec amúgy teljesen P90 feeling,csak kisebb tár,és gyorsan ürül,cserébe pontosabb,de ugyanúgy,mint a P90-nél,ezzel is kell vagy 300kill,mire megnyílnak a jobb tartozékok,az elején remek minuszos köröket mentem,állandóan kifogytam...
-
válasz
BerserkGuts #17266 üzenetére
Azon a 60hz-es monitor nem segit. Lehet hogy ki tudok sajtolni 15-20 fps-t de a 60hz azbgaz.
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #17207 üzenetére
De elvileg ez csak korlátozott hozzáférést jelent, nem?
Tehát nem minden pálya és nem minden mód elérhető.
-
bot1978
senior tag
válasz
BerserkGuts #17162 üzenetére
Ekkora hóbelevancot sikerült leküzdeni egy weblapba ágyazott online flash játék szintjére azért ez nem kis teljesítmény. Nézel a csőbe folyamatosan és ha feltűnik egy fej ráklikkelsz. Pont mint egy flash játék.
Nagyon hamar meguntam, aztán egyszer viccből elmentem egy aluljáróig autóval. Dobtam egy füstöt, a füstben felfutottam az aluljáróból mögéjük a dombra.
Senki nem vett észre, addig osztottam a fejlövéseket, amíg az egyik saját céltáblám újra nem éledt. Az szedett le, amikor már tudta hol vagyok. Addig csak ott hasaltak előttem nekem háttal. Ez már nagy hadicsel volt, hogy mentem autóval 100 métert. Röhej. -
DarkEagle25
csendes tag
válasz
BerserkGuts #17095 üzenetére
Ingyen se kéne NV kártya és nincs is egyébként. Meg ha a többi játékot viszi a jelenlegi akkor minek másik kártya egy játék miatt?
Isten ments hogy újra rakjam a gépet egy játék miatt. Ennyit nem ér az egész.
Egyébként az exéknek rendszergazda jogok vannak megadva meg a gépházban a beállítás is meg van. Szóval ja mindent megcsináltam már amit csak találni neten de egyik fix sem működik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16994 üzenetére
Nézd meg amire válaszoltam, neki 2 óra alatt kb semmit sem töltött le, nálam azóta is megy, ha így halad tovább, akkor még ma lent is lesz
-
válasz
BerserkGuts #16870 üzenetére
Mindenki azt csinál amit akar, csak ne sírjon hogy mindenki csal, aki őt lelövi.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16864 üzenetére
Max grafikán kevés volt az fps, vagy úgyis megvolt a 100+?
-
válasz
BerserkGuts #16864 üzenetére
Alap dolog hogy multi fps-t minimum grafikán játszunk.
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #16684 üzenetére
xclusive ace (YT) - Itt van mindenféle adat
codgundata.com - ADS speed
cod wiki (play app) - Ők nem tesztelnek, csak gyűjtik az adatokat, de legalább szépen látható minden -
hitchins
őstag
válasz
BerserkGuts #16651 üzenetére
En csak azt nem ertem ezeknel (csalok) hogy ebben mi a jo? Mi az elvezet?
-
Trebron09
őstag
válasz
BerserkGuts #16651 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16464 üzenetére
Mittudomén. Mindenkinek más. Valaki lázba jött a gyúrós Maratól is, valakinek egy fegyver blueprint is orgazmust okoz... (bocsi, képletesen értettem).
-
s.bala31
őstag
válasz
BerserkGuts #16331 üzenetére
Néha szoktam csinálni pl arklov peak-en, hogy miután beadja az új HPoint-ot lelövetem magam, ekkor a következő közelébe spawnol és nem kell átfutni a mapot
-
csƵ
addikt
válasz
BerserkGuts #16331 üzenetére
Kedvencem, amikor a Grazna Raid mapon rendszeresen 100m-re vagyok a HQ-tól, az ellenfél kb. 10 mp-re.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16168 üzenetére
A második rész érdemli számomra a legjobb jelzőt, ott a sztori, a karakterek, Jack Wall elképesztő zenéi, a multiplayer mód szerintem akkorát szólt, mint a ház.
-
Imilenni
addikt
válasz
BerserkGuts #16011 üzenetére
Nekekm most jött egy olyan, 87-0 -ban volt a csávó, mára elég volt a játék úgyérzem
-
törölt tag
válasz
BerserkGuts #15991 üzenetére
Nekem is feltűnt a falon keresztül lövöldözés, de egyik embernek se volt kiugró a statja, lehet hogy kipróbálták hétvégén a három napig ingyenes multihack progit. Látták az ellenseget a falon át, azert lőttek...
-
mettek
addikt
válasz
BerserkGuts #2524 üzenetére
Igen erről beszélek pontosan.
-
keIdor
titán
válasz
BerserkGuts #2517 üzenetére
3 évet dolgozhat egy stúdió/cím.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #2055 üzenetére
Akkor az ilyen gusztustalan, obszcén megnyilvánulásokat a játékostársaidról be lehet fejezni. Itt bárki bármelyik platformon játszik is, egyenértékű a többiekkel. Az ilyen "minőségű" megnyilvánulásokat törölni fogom.
-
dombi81
senior tag
válasz
BerserkGuts #2061 üzenetére
Láttam olyan konzolost, aki controllerrel jobban játszott COD-ot, mint sokan bill-egér comboval. Szerintem ejtsük a témát.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Becsülj meg minket mert miattunk nem fog a pc-s cod szerverek kihallni 2 hónap után... 👏😁
-
Hublot
őstag
válasz
Nem igazán értem mi szükség van ilyen alja szövegre.
Konzolosok között nagyon sok jó játékos van mondom ezt úgy, hogy pc-n játszom. A másik meg kapnál egy kontrollert és a "sok" szerinted béna konzolos rajtad röhögne mert Te esnél/kelnél 0-24
-
Deck
titán
válasz
Aha..
-
dombi81
senior tag
válasz
BerserkGuts #1647 üzenetére
Munka mellett én észre sem veszem, hogy múlik az idő.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
BerserkGuts #1647 üzenetére
Május vége óta tudni a megjelenési dátumot, attól hogy minden héten beírod ide még nem fog előbb megjelenni...
-
Dave567
addikt
válasz
BerserkGuts #1601 üzenetére
Én is sokallom kicsit NA!!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Azért ezeket egyelőre tessék úgy kezelni, hogy lesznek ún. állandó "core" módok, és lesznek olyanok, amik alkalmakként, limitált ideig lesznek majd playlist-en. Legalábbis Black Ops 4 - ben ez így működött, célszerű egyelőre ebből kiindulni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
3 platform játékosaiből lesz azért pár millió.
-
Plafoon
tag
válasz
BerserkGuts #1589 üzenetére
2019-ben szerintem egyértelmű hogy nem szabad semmit előrendelni. Szerintem még a Kar98k is exkluzív vagy lootboxos fegyver lesz.
-
venom8888
őstag
válasz
BerserkGuts #1204 üzenetére
az a neve hogy film efekt az optionsban?
-
Con Troll
senior tag
válasz
BerserkGuts #898 üzenetére
Engem így, hogy visszarakták a minimapet (ellenség lövés jelölése nélkül), megvettek.
Nagyon tetszik a játék összességében, remélem, PC-n is élvezetes lesz, mert nekem az lenne a fő platform. Illetve a szerver részét remélem nem b*sszák el, és minőségi online háttér lesz a játék mögött.
Mert a béta alatt azért láttam olyat, amitől felszaladt a szemöldököm. Mondjuk úgy tudom ez még peer to peer alapon ment, megjelenésre lesznek csak szerverek. -
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #748 üzenetére
Az ilyen meleg meg forró meg Google kereséses "call of duty gay" keresőszavas linkeket hanyagoljuk a topikból!
-
Laby
őstag
válasz
BerserkGuts #666 üzenetére
Én pont bő fél éves BFV kitekintés után 2 napja vettem elő újra a WW2-t. Szombaton (érted, hétvégén...) délelőtt 10-11 órakor csak TDM és csak only shipment-re talált tele szervereket. Minden más mód vagy el sem indult, mert senki nincs (még war-on sem), vagy 2v3-ba ment a bohóckodás. Meglehetősen "kedv elvevős" állapot volt.
-
Deck
titán
válasz
BerserkGuts #513 üzenetére
Nem a realisztikussággal van bajom. Azzal, hogy lmg + thermal scope aztán vagy becampelve lőnek a pálya végéről vagy ugyanúgy ugrálnak vele mint én Saug, Maddox-al pl.. Pedig azok lmg-k!! Semmi szükség nincs rájuk. Ha lesnipereznek vagy máshogy leszednek azzal semmi gondom de az lmg-sek közül mindenki elmehet a f***ba.
-
Deck
titán
válasz
BerserkGuts #510 üzenetére
Te is ilyen Titán harcos vagy? Nagy skill kell hozzá.. Grat
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #392 üzenetére
"Miért ne?" alapon jöhet, ha a könyv nem a fejlesztők piedesztálra emeléséről szól, hanem részletesen bemutatója a játék fejlesztését a kezdetektől a végéig.
Bár jöhetne kis felárral a Precision Edition mellé, de így külön is beszerzem.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
BerserkGuts #392 üzenetére
Itt vannak belőle képek is, artwork-ökkel, leírásokkal, stb., szerintem érdekes, én szeretem ezeket. Bár jobb helyeken az ilyeneket adják a gyűjtői kiadásokhoz.
Mindegy, megrendelve.
-
Deck
titán
válasz
BerserkGuts #289 üzenetére
Ps4-hez vagy one-hoz?
Nincs multi ha valaki warez konzolt használ.. -
Deck
titán
válasz
BerserkGuts #263 üzenetére
Sokan élvezzük a kontrolleres játékot és kontrolleresek ellen nincs is gond ezzel.. Aki egerezni akar csakis egeres ellen mehessen de ne legyen mód ennek a kijatszására.
PC, kontroller így Konzolos kontrolleres ellen megy.. De PC-n ott a wall hack, aimbot, no recoil stb csalás lehetősége. Ezt ki lehet zárni? Van rá megoldás?
Nem hiába nem pc-n játszom a sok csaló miatt. -
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #223 üzenetére
Mert unfair lenne az egér + billentyűzet a kontroller ellen?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
BerserkGuts #223 üzenetére
.
Mielőtt seggberúgnak.
Teljesen más a két közösség, ennek a nagy crossplay-nek csak annyi értelme van, hogy a PC-sek jövőre is tudjanak kivel játszani. Egyébként én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha ott nagyon lecsökken a játékosszám, akkor kiveszik ezeket a megkötéseket és mehet mindenki mindenki ellen. Nem lenne fair, nyilván, de hát az Activision-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Suzuki topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest