- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaiadrian
újonc
válasz
Sebibalu #15952 üzenetére
Üdv!
Nekem Digi van, én is végigcsináltam mindent amit kellett, static IP, port nyitás, játékon belül NAT Type Open, de még mindig nem talál meccset a game.... Support is csak ezeket a megoldásokat írta, de már nem válaszolnak. Esetleg lenne valami tipp, amivel jó lenne? Ha felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóval, ők meg tudják oldani? sehol nem találok olyan választ, amivel előrébb jutok, csak annyit, hogy nyissak portot. Valakinek biztos megoldás?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Apple Watch SE (2 Gen) 40mm, Normál, Tötlővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest