- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Acheron
üzenetére
Sanszos hogy rámpirít...

Bár eddig is dúskáltam agyhalott társakban.
(jah a mai aranyköpés chatben:
"Azért van esélyem foglalni mert a "csapatom" ezt lehetővé teszi nekem"
Mondja ezt az aki 0,2-KD-val 0 foglalással 0 védéssel, a pálya azon részén kempel ahol éledünk.... és a pont amit én "foglalhatok" tőlük ~100méterre van
Valszeg ezek 3-an partyban voltak mert nagyon védték egymást , és engem szapultak hogy miért nem hagyom őket "játszani" .... )
Miután meghaltam ,cam-ben nézve őket kb az agyérgörcs kerülgetett , mintha direkt ignorálnák a HQ-t , nem hazudok egy métert sem mentek közelebb miután én befoglaltam , csak álltak és várták a killt ház sarkában, ablakban , hosszún kitámasztva stb.Van ilyen amit írsz és elég gyakori. Főleg akkor mikor a vesztésre álló csapatból lépkednek ki és az újak akik jönnek a helyükre már "táposabbak" hogy meglegyen a balansz. (gondolom)
Persze mikor az én csapatomból lépnek le akkor többnyire 3-4 vs 6 ba megy le a meccs és akkor az addigi ez winből megy át 5-6 perc totál xopássá, na meg ki is kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Star Trek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest