- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Hát én amióta meg vettem a Cold Wart mással sem játszok.
Szerintem sokkal jobban adja mint az mw. Pedig abba is bele dobtam nem kevés órát a warzone meg ma mindegy.De ízlések és pofonok.
Ha akarod még ma ved meg ha pc-es vagy mert akciós az mw.Ha Xbox vagy PS akkor pedig vannak legálisan olcsóbb megoldások mint a hivatalos Store legalábbis az EU-s-nál.
-
Dragon3000
nagyúr
Ezt is el lehet kerülni, kihagy az ember egy napot és másnap reggel eddig gyorsan jött. Sebesség szempontjából eddig a steam volt a legjobb a 95+MB/s-kel.
Ismerőseim közül, akiknek csak a warzone van meg, azt mondták, hogy 110-120GB-ot foglal, így csak azt tölti le, ami szükséges hozzá, azért itt 65-75GB eltérésről beszélünk. -
Dragon3000
nagyúr
Az ügye nem is zavar, hogy alapjátékkal nézve kb 160GB-ról csak kb 185-re hízott, miközben már kb 300GB frissítés volt. Annyiszor le lett írva, hogy nagyon sok fájlt írnak felül a frissítésekkel, és ezért ilyen nagyok és nem azért, mert ennyivel foglal többet az egész játék.
-
-
Laraxior
titán
Contractok.
Én pl a scavengert csinálom a legszívesebben.
3 ládát kell megkeresni, mikor megyek a harmadikért útközben már keresem a közelben levő következő feladatot adó contractot.
Landolásnál is igyekszem olyan helyet választani ahol van legalább két contract (ládakeresős, vagy a foglalós) meg mellett jármű.
Onnantól ha azok be vannak húzva lehet haladni
Itt nem kapsz semmit a killért, illetve kevés XP-t... viszont a pénzért a kör végén elég jól esik belőle, ahogy látszik is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest