- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Hát én amióta meg vettem a Cold Wart mással sem játszok.
Szerintem sokkal jobban adja mint az mw. Pedig abba is bele dobtam nem kevés órát a warzone meg ma mindegy.De ízlések és pofonok.
Ha akarod még ma ved meg ha pc-es vagy mert akciós az mw.Ha Xbox vagy PS akkor pedig vannak legálisan olcsóbb megoldások mint a hivatalos Store legalábbis az EU-s-nál.
-
Dragon3000
nagyúr
Ezt is el lehet kerülni, kihagy az ember egy napot és másnap reggel eddig gyorsan jött. Sebesség szempontjából eddig a steam volt a legjobb a 95+MB/s-kel.
Ismerőseim közül, akiknek csak a warzone van meg, azt mondták, hogy 110-120GB-ot foglal, így csak azt tölti le, ami szükséges hozzá, azért itt 65-75GB eltérésről beszélünk. -
Dragon3000
nagyúr
Az ügye nem is zavar, hogy alapjátékkal nézve kb 160GB-ról csak kb 185-re hízott, miközben már kb 300GB frissítés volt. Annyiszor le lett írva, hogy nagyon sok fájlt írnak felül a frissítésekkel, és ezért ilyen nagyok és nem azért, mert ennyivel foglal többet az egész játék.
-
-
Laraxior
titán
Contractok.
Én pl a scavengert csinálom a legszívesebben.
3 ládát kell megkeresni, mikor megyek a harmadikért útközben már keresem a közelben levő következő feladatot adó contractot.
Landolásnál is igyekszem olyan helyet választani ahol van legalább két contract (ládakeresős, vagy a foglalós) meg mellett jármű.
Onnantól ha azok be vannak húzva lehet haladni
Itt nem kapsz semmit a killért, illetve kevés XP-t... viszont a pénzért a kör végén elég jól esik belőle, ahogy látszik is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest