Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amit utazás közben használ, hanem az, amit magával visz ... "
Igen, sejtettem, hogy teszem azt nem a vonaton akarja az utastársakat boldogítani vele.
Az nyilván vitalap lehet, hogy hány gramm / kg az a max. amit az ember elvisel egy utazás alkalmával, de mint írtam nálam mikor felmerül, hogy egyáltalán kellene valami zajkeltő estére (mert nem tök egyedül leszek, hanem társaságban), akkor nekem (!) egy Motion+ nem sok. Minden más esetre (személyes zenehallgatásra) ott a Technics fülesem." ... nekem ilyen volt a JBL Clip 4, amíg rá nem jöttem ... "
Igen, nekem épp ez a gondom, hogy sok ilyen hangszóró (bár hál' Istennek egyre többhöz van app) csak egyféleképpen tud szólni. Vagyis podcastre már nem, zenehallgatásra meg még nem igazán alkalmasak.
Ugye itt eleve szétválnak az igények. Podcast-re kell, akkor én gombokért vennék mondjuk egy TOZO PE1-et. Van pénz dögivel, ill. az igények is magasabbak? Hát, akkor bizony Vifa Reykjavik (bár ez már nem is olyan picike) és B&O Beoplay A1 az irány.
A kettő között pedig ott van az UBoom L (~600 gramm), vagy épp a Motion 300. Neked ugye mindkettő van.#20475 Aprósólyom
" ... valójában nincs 1dl térfogat-különbség (~85ml ) a Beo A1 és JBL Flip 6 között."
A térfogat és a súly messze nem minden, de ezt gondolom te is sejted. Érdemes megnézni, hogy a B&O mit tett bele (pl. egy 3.5"-os mélyet) abba a kis hangszóróba ...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Silvercrest Rajztábla
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest