Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
szerintem nála sem az az utazós, amit utazás közben használ, hanem az, amit magával visz, könnyen elfér a poggyászban, de már élvezhető a hangja
nekem ilyen volt a JBL Clip 4, amíg rá nem jöttem, hogy podcastre nem túl jó, mert sok a mély, ezért sokszor nehezen kivehető a beszédhang. app támogatás pedig annál a modellnél nincs, így EQ-val sem lehet segíteni rajta.
a Motion+ súlya 1 kg. Kocsiban mindegy, de ha valaki csak kézipoggyásszal utazik, és ki van számolva a súly meg a méret, akkor jól tud jönni egy 30 dkg körüli valami, pláne, ha könnyedén rögzíthető akár a táskán kívül is.a labubut meg hagyjátok már, pont ugyanolyan (faszság), mint a moncsicsi, ami viszont több, mint 50 évvel ezelőtt jelent meg. annak is ugyanúgy kötelezően lennie kellett minden gyereknek, többek között nekem is. emlékeim szerint még kérnem sem kellett, automatikusan kaptam, akkora volt a hype. manapság könnyebb a gyerekekre targetálni, mert több lett a csatorna, amin elérhetőek, kifinomultabbak a marketing technikák, és gyorsabban váltakoznak a tendek, de más különbséget nemigen látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Creality Nebula Camera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest