- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze nekem is ez a végső cél végre tudjak működni! De alvás Klinikán azt mondta a orvos reggel hogy talán részbe az is a baj a Benzo (Xanax) rontja a mély alvást, így nem űgy megy végbe az alvás.
Én 95 kg voltam 2021 körül Mitrazapine mellékhatás, szóval most 80 kg vagyok és 22% testzsír így már biztos a súlyba nincs hiba.#19733Peaceliker
Nyugi, igen ki volt próbálva ha ezek hatottak volna akkor nem kellet volna erősebb megoldáshoz folyamodni...Aswaganda Teát ittam, egész jó csak Antidepresszáns mellet figyelni kell ne alakuljon ki szerotonin szindróma.
Triptofán aminosav magába nem sokat ér, A Gaba nem rossz de számít a dózis.
Xanax pont "Gaba" Gátló/nővelő szóval ez miatt fejti ki nyugtató hatását.Csak pont ezért alattomos mert mindenki el akarod hagyni kialakul a Gaba hiány.
2022-es Recept de nem sokat ért, 15MG Mitrazapine 0,5 MG Xanax SR és mellé 1 mg melatonin, de pont az zavart Melatonin mellet még kimerültebb és fáradtabb voltam.Most a Xanaxot akarom elhagyni, elég nehéz jönnek a tünetek. 0,125MG vettem be tegnap este, szóval a antidepresszánst már elhagytam fél éve.
Másnak van amúgy agyköd? Sajnos 2020 után jött, a Mitrazapine 30MG és Xanax után jött, és nagyon zavar. Valahogy nagyon vissza fogja a teljesítményem, nehéz koncentrálni és fokuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bittorrent topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest