- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
az autókba minimum 4, de inkább 6-8-10 speakert pakolnak gyárilag egymástól tisztes távolságra ahhoz, hogy normálisan szóljanak és legyen tisztességes stereo tér is.
Nem tudok árban, és nem is akarok versenyezni a gyári sokhangszórós kiépítéssel, mert nem egy liga, mint írtam az utólagos "ugyanilyen" kiépítési kisérletekkel vannak problémáim - nem is kevés - a tulaj mindíg elégedetlen, aztán ha belefáradt vagy elfogyott lé csak akkor áll le, nem azért mert olyan nagyon elégedett lenne.A hátam mögül jön a hang meg, egy olyan kompromisszum amit már régről ismerek ( Videoton-kalaptartó ) és elfogadtam.
Még egy előre látható hátrány lehet, az pedig a mindennapos hordozás/rögzítés, de mindent összevetve rá kell próbálnom.
Majd beszámolok. Arról is ha nem tetszik.
P.S: Az hogy megfordítod esetleg a jobb meg bal csatornát, úgy hogy közben nincs hozzá tartozó kép az mennyiben zavaró? SZVSZ észre sem veszed, ha nem hívják fel rá a figyelmed.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest