Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Engem amúgy inkább vonz a kiegyenlített hangzáskép, nem kell a túltolt basszus. Ma szétszedtem a Miniriget és úgy néz ki, hogy életre tudtam kelteni. Szerintem leverték a gyerekek és "elfelejtették" megmondani. A bekapcsoló szalagkábele ki volt rántva a panelről és ezért nem adott életjelet.
Most, hogy hónapok után beüzemeltem, feltűnt, hogy mennyire boomy a basszus. Ha veszek másikat, tutira nem ilyen lesz.
Egyébként a mérete/súly ideális. Itthon van rendes hifi, ez inkább csak háttérzenére kell, ha átjönnek ismerősök. Hangosan nem szoktunk zenét hallgatni, szóval a nagy hangerő sem hiányzik.
-
Golota
senior tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Köszi, nézem de ezek brutális méretűek. Nem szeretnék ilyen 2kg-s bagett méretű cuccot. A Minirig kb löncshús konzerv mérettel egész jól szólt. ebben a kategóriában van vállalható?
-
Golota
senior tag
SZiasztok!
30-40K magasságában keresek BT hangszórót. Zene hallgatásra lenne (főleg rock, metal), nem kell nagy hangerő, kis méret preferált, nem kell kiemelt basszus, sőt, kerülném a mélyben túltolt, "boomy" hangszórókat. Tiszta feszes hangzás (kategóriájában). Mono.
Eddig egy Minirig 3 volt, de kipurcant sajnos.
Semmi egyéb szolgáltatás nem kell: (ledes karácsonyfa, stb). Használt is jöhet!
Köszönöm.
-
Golota
senior tag
válasz
Ati1979
üzenetére
Köszi a tippet. SZimpatikus a City, amit hallottam az alapján azon ritka versenyzők egyike, ahol a középtartomány hallható. Múltkor teszteltem a Bose Soundlink Revolvet, de teljesen élettelen volt, pláne annyi pénzért. Még emésztem kicsit, a Minirig 3 is nagyon tetszetős, a súly annyira nem érdekes számomra. Sajnos a forint a béka segge alatt, elég drágán lehet rendelni külföldről.
-
Golota
senior tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Golota
senior tag
Sziasztok! Hosszas nézelődés után a Vifa City és a Minirig 3 között hezitálok jelenleg. Ahogy írtam, leginkább egy kiegyenlített hangzást keresek, ahol van közepe is a zenének, ahol a basszus nem nyomja agyon az összes többi tartományt. Hangerő nem szempont. Van valaki, aki mindkettőt hallotta már?
-
Golota
senior tag
Nem tudom kinek a szabványa, de a telóm tudja majdnem az összes nagyfelbontású formátumot (LG V30). Nekem a hangzásban fontos, hogy kiegyenlített legyen, mert ezek a manapság divatos, mélytúlsúlyos/ V karakterű cuccok nagyon szarul szólnak, ha metal megy rajtuk. Pont a lényeg vész el.
-
Golota
senior tag
Sziasztok!
Metal/rock (gitár-centrikus) zenékhez keresek valami bluetooth hangfalat. Előny, ha tud LDAC-ot. Ami fontos: kategórához mérten kiegyenlített hangzást preferálnám, mert a legtöbb általam hallott BT hangfal borzalmasan mélyorientált, számomra élvezhetetlen volt. Vízállóság nem szempont, súly kevésbé releváns,de nem érdektelen.
Nem szívesen mennék 50 ezer felé, külföldi rendelés nem probléma, használt is érdekel.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- Apple Airtag (A2187)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest