- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
Ati1979 #7244 üzenetére
Köszi a tippet. SZimpatikus a City, amit hallottam az alapján azon ritka versenyzők egyike, ahol a középtartomány hallható. Múltkor teszteltem a Bose Soundlink Revolvet, de teljesen élettelen volt, pláne annyi pénzért. Még emésztem kicsit, a Minirig 3 is nagyon tetszetős, a súly annyira nem érdekes számomra. Sajnos a forint a béka segge alatt, elég drágán lehet rendelni külföldről.
-
Golota
aktív tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok! Hosszas nézelődés után a Vifa City és a Minirig 3 között hezitálok jelenleg. Ahogy írtam, leginkább egy kiegyenlített hangzást keresek, ahol van közepe is a zenének, ahol a basszus nem nyomja agyon az összes többi tartományt. Hangerő nem szempont. Van valaki, aki mindkettőt hallotta már?
-
Golota
aktív tag
Nem tudom kinek a szabványa, de a telóm tudja majdnem az összes nagyfelbontású formátumot (LG V30). Nekem a hangzásban fontos, hogy kiegyenlített legyen, mert ezek a manapság divatos, mélytúlsúlyos/ V karakterű cuccok nagyon szarul szólnak, ha metal megy rajtuk. Pont a lényeg vész el.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Metal/rock (gitár-centrikus) zenékhez keresek valami bluetooth hangfalat. Előny, ha tud LDAC-ot. Ami fontos: kategórához mérten kiegyenlített hangzást preferálnám, mert a legtöbb általam hallott BT hangfal borzalmasan mélyorientált, számomra élvezhetetlen volt. Vízállóság nem szempont, súly kevésbé releváns,de nem érdektelen.
Nem szívesen mennék 50 ezer felé, külföldi rendelés nem probléma, használt is érdekel.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest