- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
"én nem tudom, hogy hangzásban kinek az etalon a JBL, nekem szerencsére nem. a többi gyártó is azért hozzájuk viszonyít, mert az emberek túlnyomó többsége vakon követi ezt a brandet."
JBL az etalon? ...hát igen, az a helyzet, hogy bárhogy is próbálunk fogást találni rajta az árazáson kívül legyünk őszinték, nem igazán lehet belekötni, szinte az összes bt hangszórójukra jellemző a korrekt hangzás + bas.ó mély, dizájn, minőség, innováció(?) stb. nem véletlen, hogy az emberek vakon követik hiszen kézzel fogható/hallható a teljesítmény...szóval a marketing mellett azért komoly teljesítmény is van, ha nem lenne ilyen agyament az árazás még durvában tarolná a piacot, és itt se menne ennyi diskurzus soundcore/tribit/eafun stb.-ről, szinte mindenki egy flip-el, charge-al vagy boombox-al szaladgálna
A lényeg, hogy a jbl mindig hoz egy olyan állandó elfogatható minőséget amibe az árazáson vagy az ár/értéken kívül nagyon nehéz belekötni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest