Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
újabban már az bosszant, hogy az app supportot ugyan elvárom (az EQ miatt), de az appba nem akarok belépni, ha nem muszáj. nyilván telhetetlen vagyok, de nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani indoor és outdoor módok között, nekem meg ez elég (mivel ott mindkettő Oluv preset).
ezzel szemben Uboom X-en van dedikált gomb a fényeffektnek (pont semmire nem használom, már az elején kinyomtam a fényeket), meg a party módnak. az is marhára hasznos nekem, de gondolom más is naponta benyomja a nagy partyzáshoz, mint ahogy a fényeket is gondolom állnadóan ki-be kapcsolgatja a legtöbb user (aki nem múlt el 10 éves). ha legalább be lehetne állítani egy gomb funkcióját tetszés szerint...az utóbbi időben borzasztó sok podcastet hallgatok, naponta 30 perc kb fixen megvan. ehhez nagyon jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék váltani egy általam kiválasztott EQ presetre, ami podcastnek kedvez, aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Linux kezdőknek
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest