- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
újabban már az bosszant, hogy az app supportot ugyan elvárom (az EQ miatt), de az appba nem akarok belépni, ha nem muszáj. nyilván telhetetlen vagyok, de nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani indoor és outdoor módok között, nekem meg ez elég (mivel ott mindkettő Oluv preset).
ezzel szemben Uboom X-en van dedikált gomb a fényeffektnek (pont semmire nem használom, már az elején kinyomtam a fényeket), meg a party módnak. az is marhára hasznos nekem, de gondolom más is naponta benyomja a nagy partyzáshoz, mint ahogy a fényeket is gondolom állnadóan ki-be kapcsolgatja a legtöbb user (aki nem múlt el 10 éves). ha legalább be lehetne állítani egy gomb funkcióját tetszés szerint...az utóbbi időben borzasztó sok podcastet hallgatok, naponta 30 perc kb fixen megvan. ehhez nagyon jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék váltani egy általam kiválasztott EQ presetre, ami podcastnek kedvez, aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest