Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz <Adamsky> #20477 üzenetére

újabban már az bosszant, hogy az app supportot ugyan elvárom (az EQ miatt), de az appba nem akarok belépni, ha nem muszáj. nyilván telhetetlen vagyok, de nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani indoor és outdoor módok között, nekem meg ez elég (mivel ott mindkettő Oluv preset).
    ezzel szemben Uboom X-en van dedikált gomb a fényeffektnek (pont semmire nem használom, már az elején kinyomtam a fényeket), meg a party módnak. az is marhára hasznos nekem, de gondolom más is naponta benyomja a nagy partyzáshoz, mint ahogy a fényeket is gondolom állnadóan ki-be kapcsolgatja a legtöbb user (aki nem múlt el 10 éves). ha legalább be lehetne állítani egy gomb funkcióját tetszés szerint...

az utóbbi időben borzasztó sok podcastet hallgatok, naponta 30 perc kb fixen megvan. ehhez nagyon jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék váltani egy általam kiválasztott EQ presetre, ami podcastnek kedvez, aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?

Új hozzászólás Aktív témák