- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
újabban már az bosszant, hogy az app supportot ugyan elvárom (az EQ miatt), de az appba nem akarok belépni, ha nem muszáj. nyilván telhetetlen vagyok, de nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani indoor és outdoor módok között, nekem meg ez elég (mivel ott mindkettő Oluv preset).
ezzel szemben Uboom X-en van dedikált gomb a fényeffektnek (pont semmire nem használom, már az elején kinyomtam a fényeket), meg a party módnak. az is marhára hasznos nekem, de gondolom más is naponta benyomja a nagy partyzáshoz, mint ahogy a fényeket is gondolom állnadóan ki-be kapcsolgatja a legtöbb user (aki nem múlt el 10 éves). ha legalább be lehetne állítani egy gomb funkcióját tetszés szerint...az utóbbi időben borzasztó sok podcastet hallgatok, naponta 30 perc kb fixen megvan. ehhez nagyon jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék váltani egy általam kiválasztott EQ presetre, ami podcastnek kedvez, aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi