Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
elérni a megfelelő alvásminőséget a legnagyobb kihívás szerintem. napi testmozgást, táplálkozást, de még szerintem a légzést is viszonylag könnyű rendbe tenni ehhez képest, mert az alvást kb minden befolyásolja. matrac, fényhatások alvás előtt, étrend, napi utolsó étkezés ideje, BMI, napi stressz, napi mozgásmennyiség, általános mentális állapot, fizikális állapot... az égvilágon minden befolyásolja.
viszont én is azt mondom, hogy ezt rendbe kell tenni, mert drasztikus mértékben rontja az egészséget. csak közben úgy gondolom, hogy ez akár 1-2 évet is igénybe vehet.
nálunk is volt a családban alvászavar, azt túlsúlyból fakadó apnoé okozta (az apnoét meg a túlsúly), végül intenzív osztály lett belőle (még épp időben), aztán speciális légzési osztály, CPAP gép, és drasztikus életmódváltás.
a kemikáliák segíthetnek átmenetileg, de abból inkább függés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő