Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #20478 üzenetére

" ... nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani ... "
    Gondolom sejted, hogy ez miért lehetséges ... mert első körben nem volt app. support.
    Egyébként maximálisan egyetértek veled. A kötelező ki-be kapcsoló gomb, hangerő, és play/pause gombok mellett csak és kizárólag programozható gombokra (min. 2-re) lenne igazából szükség. Én sem használom se a fény, se a tws gombokat az Uboom X-en ...

" ... aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?"
    Nem tudom, hogy végül a LAVA-t megrendelted-e, de az tudja. Legalábbis én ezt szűrtem le az egyik tesztből. Túrtam egy kicsit a YT history-mat, de csak Alan tesztjében találtam erre utalást. Újabb kínzó kérdés: miért nem képesek rendesen (!) bemutatni, hogy mit tud egy hangszóró. Nem csak a hangzást (és nem csak 50%-os hangerő felett), de az app-ot is. Nagyképűen fog hangzani, de annyival jobban meg tudnám csinálni, hogy ... aztán más kérdés, hogy erre lenne-e valódi igény, vagy csak pár hangszóró-geek kattanna rá.

Ha már LAVA: jó lett a 2.0.0, de azért ezzel is van baj. Mateusz és Dominik tesztjében is hallani (+ meg is említik), hogy érdekes mód itt is felütötte a fejét a mélyek hullámzása. Nem minden számnál hallatszik, de aminél igen, ott elég zavaró tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák