- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tybike81 #19031 üzenetére
dörzsölt vagy!
csak a fekete változat vesz részt a promóban, vagy vannak színek?azért írtam, hogy a retail árhoz képest jó vétel, mert azért van a JBL Xtreme-nek több kiváló, de féláras alternatívája is. Igaz, az auracast meg a cserélhető akku jó húzás volt a gyártótól, viszont ezért irtózatos felárat kérnek el, miközben az Xtreme 3 jelenleg 80k-ból megvan.
-
carl18
addikt
válasz
Tybike81 #17702 üzenetére
Én is ott basztam el elöbb, ki töltöd a adatokat rámész a next stepre és akkor enged jobb oldalt kártyát választani.
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.
Meg a többit nézve ha belefér 50E forintba áfával a hazai forgalmazás mi lehet a gyártási költség. A magyar earfun oldal is a myearfun oldaltól kapja/veszi ők meg csak tovább adják kis haszonnal. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Tybike81 #17684 üzenetére
Az X biztos jobb. Viszont attól függ mire akarod használni.
Ha mindig cipeled magaddal, akkor a jbl kompaktabb, könnyebb. Meg azért 2 jbl összekapcsolva lehet jobb élményt ad. Kell-e aux bement?
Én speciel hk onyx/go+play vásárláson gondolkodtam, hogy 2 uboomL helyett legyen valami profibb az asztalomon. De az se legyen gond, ha ki kell vinni a teraszra. De szóba jött még jbl 104, bár az studio, a basszus kérdéses.
Viszont lehet nem járok jól, ha a 2 hangszórót egyre cserélem.
Kíváncsi vagyok mi a többiek véleménye. -
-
hkari
őstag
válasz
Tybike81 #14896 üzenetére
Ezt nem Watt-ra kell meghatározni, mert az 99%-ban hazugság
Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?
Sok opció annyira nincs.
JBL Charge - már ez is 50 felett van. Motion+ szint, de az olcsóbb egy fokkal.
JBL Xtreme - 80 tól indul kb. Annyiból már kijön egy Motion Boom Plus vagy Tribit StormBox Blast vagy ha a mélyek nagyon fontosak akkor Harman/Kardon Onyx Studio is.Arany középút talán a sima Motion Boom, nézz rá esetleg, de majd a többiek is ajánlanak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest