Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tybike81
üzenetére
dörzsölt vagy!
csak a fekete változat vesz részt a promóban, vagy vannak színek?azért írtam, hogy a retail árhoz képest jó vétel, mert azért van a JBL Xtreme-nek több kiváló, de féláras alternatívája is. Igaz, az auracast meg a cserélhető akku jó húzás volt a gyártótól, viszont ezért irtózatos felárat kérnek el, miközben az Xtreme 3 jelenleg 80k-ból megvan.
-
carl18
addikt
válasz
Tybike81
üzenetére
Én is ott basztam el elöbb, ki töltöd a adatokat rámész a next stepre és akkor enged jobb oldalt kártyát választani.
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.
Meg a többit nézve ha belefér 50E forintba áfával a hazai forgalmazás mi lehet a gyártási költség. A magyar earfun oldal is a myearfun oldaltól kapja/veszi ők meg csak tovább adják kis haszonnal.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Tybike81
üzenetére
Az X biztos jobb. Viszont attól függ mire akarod használni.
Ha mindig cipeled magaddal, akkor a jbl kompaktabb, könnyebb. Meg azért 2 jbl összekapcsolva lehet jobb élményt ad. Kell-e aux bement?
Én speciel hk onyx/go+play vásárláson gondolkodtam, hogy 2 uboomL helyett legyen valami profibb az asztalomon. De az se legyen gond, ha ki kell vinni a teraszra. De szóba jött még jbl 104, bár az studio, a basszus kérdéses.
Viszont lehet nem járok jól, ha a 2 hangszórót egyre cserélem.
Kíváncsi vagyok mi a többiek véleménye. -
-
hkari
őstag
válasz
Tybike81
üzenetére
Ezt nem Watt-ra kell meghatározni, mert az 99%-ban hazugság
Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?Sok opció annyira nincs.
JBL Charge - már ez is 50 felett van. Motion+ szint, de az olcsóbb egy fokkal.
JBL Xtreme - 80 tól indul kb. Annyiból már kijön egy Motion Boom Plus vagy Tribit StormBox Blast vagy ha a mélyek nagyon fontosak akkor Harman/Kardon Onyx Studio is.Arany középút talán a sima Motion Boom, nézz rá esetleg, de majd a többiek is ajánlanak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.

Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?
Biztos vagyok benne hogy bírja.