Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Hát JBLnel az se mindegy milyen S/N számmal veszed speakert mindig utána kell nézni melyik hogyan szól
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
már annyi variáns van magam s tudom követni TL , GG , ND , TT , CS , NT , GT aztán elvileg majdnem mindet máshol más anyagokból szerelik össze
eltérnek anyag használtok mind a hangszóróban mind a összetevők is stb... így van amelyik vízállóbb van amelyik jobb mélyet produkál tök más hangképük erről már több tesztet néztem mérésekkel igazolták tök más hangképük de szétszerelték ott is látszott magassugárzónak más az anyaga vagy éppen mély hangszór egyiken fényesebb műanyagosabb másik full papír cucc... Hát ez van ezt teszik elénk ami épp hogy sikerül.