Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz bwoay #20114 üzenetére

...ez egy bt speakerekkel kapcsolatos topic. lehet, hogy konkrétan Boombox 3-mal kapcsolatban nincs senkinek ilyen jellegű tapasztalata,..

Joggal gondolhatom egy bluetooth hangszórók című topikban nem csak az alsó, középső, hanem felső kategóriában is vannak jártas tagok. Most derült ki hogy szerinted mégsem így van.

Más.

Számtalan esetben segítettem másoknak más topikokban, és ilyenkor próbáltam odafigyelni a kérdező igényeire, és abban segítséget nyújtani, ami a kérdezőt érdekli.

Ezt általában respektálták is. Aki expert, mert ért hozzá, és régóta csinálja az tudja ezt, itt úgy látszik néhány topiklakónál ez nem divat.

Olyan előítéletekkel illették a projektemet, hogy ez neked nem sikerülhet, mert nekem sem sikerült.

Igaz hogy megközelítőleg sem az engem érdeklő kategóriából hoztak példát, de ez senkit sem érdekelt.

Illetve többen is elmondták a véleményüket arról, hogy szerintük miért nem lesz jó ha hátulról szól egy kocsiban a zene, fittyet hányva arra, hogy egyetlen kocsiban sem előttünk, egy-két vagy több méterre vannak a hangszórók, hanem javarészt mellettünk és/vagy mögöttünk jó esetben a műszerfalban, de semmi esetre sem úgy ahogy egy hifiszobában sweetpointban ülve kellene lennie.

Te is közéjük tartozol. [link]

Ez mennyire témája a topiknak ?

Köszönöm az ellendrukkerek hozzászólásait, abból is csak tanultam.

Bocs hogy a lefityfaszoztam a kedvenced, nem személyes volt.

Ezzel is csak azt akartam kifejezni hogy elfogyott a türelmem, hogy csupa indifferens válaszokat kapok, pedig tényleg próbáltam udvariasan visszaterelgetni az engem érdeklő dolgokra, de ez kb. semmit sem ért, addig amíg ki nem fakadtam.

A többieknek meg köszönöm, és elnézést a közjátékért, aminek akaratlanul is a részese lettem.

Új hozzászólás Aktív témák