- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19020 üzenetére
a kérdésem a Tribit oldalára vonatkozott, elvégre én arról írtam, és az ottani árra hivatkoztam. Magyarországot kiválasztva átáll HUF-ra, ezért nem értettem a dolláros árat, amire hivatkoztatok. Gondolom a 104 USD akkor az egy Amazon (kuponos?) deal, de ezt egyikőtök sem specifikálta.
Amit az Amazonról írsz, az nem így van. Hogy milyen valutanemet használ, az attól függ, hogy történetesen melyik Amazonról rendelsz, de néha van arra is lehetőség, hogy te állítsd be, hogy pl EUR-ban vagy USD-ben vagy mittomén GBP-ben terheljék meg a kártyádat. Ami persze lehet Mastercard, de lehet akár Visa is.
Egyébként az Amazon a mai napig rengeteg terméket nem szállít Magyarországra továbbra sem, max te az elmúlt 10 évben nem futottál be ilyesmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest