- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
carl18 #17999 üzenetére
Az én véleményem az, hogy arra játszanak, minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik.
A többiek is meg fogják szívni, mert ott meg az erafun fogja visszamondani a rendeléseket out of stock-ra hivatkozva.
Ne legyen igazam, de nem fogtok kapni semmit.
Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele. -
Richard!
addikt
Halihó!
Harman Kardon Onyx 4-et keresek megvételre, de sajnos még használtan sem találok, mert senki nem akarja eladni. Érthető, mert a legjobb hangszóró volt a 3-mal karöltve (de talán még az 1-2 is) ebben a szériában, hoki akku ide-oda...
Nem mellesleg a dizájn is nagyon az ínyemre való. Szép, letisztult, elegáns.
Van egy 4-es a családban és mindig állleesős amikor megyek vendégségbe és rátolok egy kis flac zenét.
Konyhába használnám háttérzajnak sütés/főzés mellé.
Figyelem a használtpiacot egy ideje, de egyelőre pangás. Kell egy olyan cucc!Az ok amiért szerintem régen minden jobb vót (Onyx 4 vs Onyx 8):
-
Richard!
addikt
válasz
Peaceliker #16938 üzenetére
"már rég küldhettek volna pár sort"
Sajnos az Anker nem erről híres. Ilyen téren (is) van még hova fejlődniük... -
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
válasz
Janika(1982) #16455 üzenetére
Nem tudom, de szükségeltetik? Mert szerintem vígan elvan így is
-
Richard!
addikt
Épp kerestem a Motion+-om párját, amikor ráakadtam erre a szerencsecsomagra. Oké, hogy mindenki ráteszi a hasznát az ali-s, amazon-os cuccokra, de azért na...
Egy biztos, hogy a mai nap is szingli marad M+
Holnap újra megpróbáljuk -
Richard!
addikt
A 100%-os infláció megtette hatását...
-
Richard!
addikt
válasz
kmarci25 #16151 üzenetére
Szia!
Ennyiért simán egy Soundcore Motion+. -
Richard!
addikt
Soundcore Motion Boom Plus vs JBL Xtreme 3, Motion Boom & Motion Plus összehasonlító videjó: [link]
Ez az első összehasonlító videó amit látok és az első reakcióm az volt, hogy ez wowmekkora.
Aztán pedig azon lepődtem meg, hogy a videó végén mennyire lenyomja hangerőben az Xtreme3-at. Szerintem azért még mindig jobban szól a JBL (videón keresztül), de közel 40 ezer forint pluszt nem ér.
Viszont én sem érzem azt, hogy lecserélném a Motion+-t erre, vagy akár másra. Csóróság van ¯\_(ツ)_/¯ -
Richard!
addikt
Felajánlotta nekem is az új firmware-t. Passzolom, hogy melyik volt rajta, 2021 nyár eleji a cucc. Azóta volt már egy újabb verzió, de arra nem engedte lefrissíteni, szerinte up to date volt.
Na de most... Kb 10 percet vett igénybe a frissítés. Az első ami feltűnt, hogy hangosabb lett. Aztán rákerestem gyorsan Alan Ross barátunkra és rátoltam a videójában szereplő eq-t. Hát bszki. Ledobtam a hajam. Eddig heavy-n használtam, de most ezzel az új beállítással konkrétan új hangszórót kaptam. Eszméletlen, hogy mennyi potenciál van benne -
Richard!
addikt
Akcijós a Motion Boom!
74,99€ és ingyenes szállítás: [link] -
Richard!
addikt
A Motion Boom elérhető a lengyel raktárból. Siessetek, nehogy elfogyjon.
-
-
Richard!
addikt
Nem tudom, hogy mennyire off, remélem maradhat.
Ti rendeltetek már, vagy rendelnétek a Motion+-hoz ilyen tokot? Van értelme? -
Richard!
addikt
Figyelem❗❗❗
A Soundcore Motion+ újra elérhető a lengyel raktárból❗❗❗❗ -
Richard!
addikt
válasz
borbar #11405 üzenetére
Jó neked, én még mindig várok a lengyel magtárból vett Soundcore hármasokra. 11 napja rendeltem és semmi releváns infót nem hoz ki a tracking szám, csak hogy bekerült a GLS IT rendszerébe, de a csomagot még nem adták át nekik...
Ezek után még jó, hogy ugrottam bele a Motion+ rendelésbe Kínábú. Tuti, a világ összes vámját rányomták volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- EAFC 25
- Witcher topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest