- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem bírtam magammal, jön a második Motion+. Nagyon bejött, kíváncsi leszek tws-ben.
63,5 eur volt most a hivatalos oldalról szállítással.
-
válasz
Wolfskin #18842 üzenetére
Haverok voltak nálunk, és beraktuk az asztal közepére (UE Wonderboom), így viszonylag egyenletes volt a hangerő mindenhol, szemben azzal, amikor a sarokban van, és aki közel ül hozzá, annak túl hangos, a többieknek meg túl halk.
A mi esetünkben most kisebb hangerő mellett is mindenki hallotta, így a gyerekek nyugodtan aludtak a másik szobában. -
válasz
Aprósólyom #18785 üzenetére
A Stormbox51 kóddal 36 820 huf
-
A soundcore oldalán most elég jó árak vannak.
90 eur motion boom plus és
60 eur a motion boom. -
Kaptuk tesztet házon belülről. Köszönjük!
Mobilarena Uboom X -
Megértem a lelkesedéseteket, ezért eddig nem is akartam szólni miatta, de most már szeretném kérni, hogy térjünk vissza a topik eredeti céljához, a BT hangszórókról való diskurzushoz.
Kíváncsian várom a beszámolótokat, mihelyst megérkeznek a cuccok! -
Kültérre szerintem egyértelműen ilyen boombox kategóriás hangszórók a legjobbak. A korábban említett eszközöket kiegészíteném azzal, hogy Janaboy kolléga talált amazon-on akciós JBL encore-t (~90e), ami megintcsak egy nagyon jó vétel lehet ennyiért.
A Bang Max-nak valóban van vonalbemenete, ha ez fontos, akkor nem tudom, hogy a többi alternatíva tud-e lenni, ill. azokon van 3.5-ös jack, de az megint más. Egyébként, ahogy korábban olvasgattam a Bang Max-ban sok a mély, de a többihez képest nem szól tisztán. A Tribit (SB Blast ~65e), Soundcore (pl. Boom Plus ~41e, az újabb valamivel drágább), Earfun (Uboom x, amit most sok fórumtárs vár, mert a szállítással vannak gondok, de ~50e körül biztosan nagyon jó vétel lesz az is) vonal tipikusan kifejezetten jó ár-érték arányban vannak, hogy ezen belül mi a legjobb, az más kérdés, érdemes ezeknek kicsit utána olvasni. -
válasz
Janaboy #17890 üzenetére
Úgy írom ezt, hogy élőben a W-kinghez nem volt szerencsém.
A JBL-ek általábban jók, de nagyon drágák a kisebb márkákhoz képes, ezért tudnak meglehetősen versenyképesek lenni a Soundcore, Tribit, Earfun, W-king és társai. Ha 250 EUR környékén van a W-king és JBL is hasonló tudással, akkor én biztos az utóbbira szavaznék. Megbízható márka, rengeteget eladnak belől, itthon is javítják, ha kell, jó anyaghasználat, kellemes a hangképe, ha másnak is van ugyanilyen, azokat össze lehet kötni.
Egy dolgot azért még megnéznék: mennyi hozzá a mikrofon, mert meglepően drágák tudnak lenni, ha venni kell hozzá.
Nyilván neked kell döntened az igényeid szerint. -
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Leegyszerűsítem: volt egy szerződés, amit előre kötöttek, mindkét fél ismerte, és ennek megfelelően jár el.
Hogy jó volt-e a szerződés, mi számít hibás teljesítésnek, vannak-e benne garanciák, többet érdemelt-e, stb. innen már csak filozófálgatás, ezeket a kérdéseket előre kell tisztázni.
Többet akkor lehetne hozzátenni, ha ismernénk a szerződést.Szívesen folytatom a témát, de tudtok erre másik topicot, mert nagyon offolunk?
-
válasz
SSlyTR #17815 üzenetére
Szubjektív véleményem: Oluv egy művészlélelk nagy tudással és lelkesedéssel abban, amit csinál, bízom benne, hogy előbb-utóbb szakmailag és pénzügyileg is elismeté válik.
Objektív véleményem: Oluv és az Earfun kötöttek egy szerződést egymással, aminek nem ismerjük a részleteit, de Oluv leírása szerint a kuponjain, ill. rajta keresztül történt vásárlások után kap részesedést, és ez is történik. Ez egy teljesen normális, bevett, együttműködés lehet, kvázi egy tanácsadói sikerdíj, amit így mérnek. Miért? Oluv egyébként is csinál ilyeneket Earfun termékeknek, így egy hivatalos együttműködés keretében több pénzt kaphat belőle, az Earfun számára bizonytalan, hogy ez a hozzáadott érték az átlag vásárlóknál hogyan csapódik le, mekkora eladási többletet hoz.
Ne felejtsük el, hogy egy ilyen új termék létrehozásában, és piacra vitelében rengeteg ember kemény munkája és pénze benne van, Oluv ennek csak egy kis része, csak az ő hangját halljuk. (Nagyon meglepő tud lenni, hogy kisebb gyártóknak és kereskedőknek mennyire kevés profitjuk marad egy termék eladása után, mire mindenkit kifizettek.)Bennem a leírtak alapján semmi ellenézés nincs az Earfunnal kapcsolatban, de! nem ismerem a szerződésüket.
Oluvnak, ha a neve, mint brand érték elég nagy tud lenni, akkor a későbbi szerződésekben ezekre a pontokra kell nagyon figyelnie, kötbérrel, elmaradt haszonnal, stb. és jogásszal átnézetnie előre! -
válasz
pècsimunkás #17738 üzenetére
Véleményem szerint nem rossz ez, max. nem olyan extra, mint amennyire be lett harangozva, de nyilván a többi idővel elválik.
-
válasz
gainwardgs #17722 üzenetére
Ne legyen igazam, de az utóbbi időben nem sok szó esett itt a márkáról, nem biztos, hogy lesz érdemi tapasztalat az érintett két típussal
-
-
-
válasz
<Adamsky> #17597 üzenetére
Egyébként engem most a Stormbox Blast 2 kezdett el izgatni, szerintem magasabb kategória lesz, mint az első, a 7+ kg-jébe anyag is fér bőven, a hangszórókiosztása is izgalmas. Tartok tőle 200 eur alatt akcióban sem lesz.
Szerk. nem mintha vásárlás előtt állnék, mert, ami van, azzal most nagyon elégedett vagyok.
-
válasz
Albert.Tamas #17554 üzenetére
Szuper! Mivel jobb a többinél?
-
válasz
Albert.Tamas #17397 üzenetére
Várjuk a tapasztalatokat!
-
válasz
Norby86 #17394 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a kategóriában nem biztos, hogy a sub mély (tipikusan <60hz) rendesen jelen lesz, ettől még kellemes hangzásvilágokat találhatsz.
Szerk., hogy ajánljak is. a Soundcore Motion Boom Plus-nak is utánanéznék a helyedben. Újonnan most 110 eur, használtan lehet, hogy találsz a kereteden belül. Ez méretileg nagy, hangerő van benne bőven, és a basszus is minden bizonnyal mélyebbre megy, mint a kisebb hangszórók esetében.
-
Gyors benyomások a JBL Clip 4-ről:
Minőségi anyaghasználat, a kapocs különösen jól sikerült.
A hangja emlékeztet a régi - azt hiszem - JBL micro 2-nek nevezett eszközére.
Úgy néz ki, hogy a fizikát itt sem sikerült meghazudtolni, a hang kicsit öblös, erősen meleg hangzású, ha lenne hozzá eq, a közép-magas tartományt azonnal nyomnám feljebb. Arra tökéletes, hogy csak bedobjam a hátizsákba, hogy legyen nálunk egy hangkeltő, vagy csendben a háttérben szóljon valami (ez is volt a cél), de gyakorlatilag minden más tekintetben sokkal gyengébb, mint a nagyobb hangszórók, amiket hallgattam - ahogy ez várható is volt. Otthon nem hiszem, hogy gyakran be fogom kapcsolni.
20e környékén, hacsak nem a könnyű szállíthatóság a cél, akkor szerintem sokkal jobb hangminőséget lehet találni máshol. -
válasz
SutPet #17282 üzenetére
Nem hallottam még élőben, de feltételezem, hogy a 20e körüli alapára nagyon sok, mert ott már nem sokkal többért sokkal komolyabb eszközök vannak, így hacsak nem kifejezetten ez a méret kell, akkor elég drágának számít. 12e környéke viszont valószínűleg jó ár lehet érte, ha ilyen kis méretű hangszóró kell.
-
válasz
tibbike01 #17207 üzenetére
Nem, a Flip 3 volt a leggyengébb, a motion boom szerintem alatta van a charge-oknak, de eq-val sokat ki lehet belőle hozni, és szabadtéren lehet, hogy közelítene vagy előzne. A motion+ nekem nagyon tetszik, hogy ez vagy a charge, az kicsit pro-kontrás, nem merném ennyi hallgatózás után határozottan kijelenteni.
Ha az árat is nézzük, akkor sokkal trükkösebb, ha úgy gondolkodunk, hogy a Motion+ szállítással normál áron kb. 42 e huf, a Charge 5 sufni gsm-ből kb. 44 e huf, akkor lehet, hogy hajlanék az utóbbira a hazai beszerzés, nagyobb elterjedtség, jó dizájn miatt.
Ha viszont azt nézzük, hogy a Motion+ jelenleg szállítással 30 e huf, a Charge 5 meg normális helyről 55 e huf, akkor pedig az előbbit választanám, és megspórolnék 25 e huf-t, vagy vennék kettőt (58 e huf, mert a szállítás ugyanannyi), és biztos vagyok benne, hogy bármelyikből kettő jobban szól, mint a másikból egy.Egyébként a Tribit Stormbox Blast sem egy tökéletes eszköz, de ahogy már egy picivel nagyobb hangerő kell, rögtön kijönnek a méretéből adódó előnyei, ez nagyobb térhez, bulihoz, nagyobb társasághoz van. Itt ugyancsak megjegyezném, hogy a JBL Boombox 3 szerintem is jobb nála, de 2,5-3x drágább is..., de ezt csak emlékből és yt videókból mondom. (Még az xtreme is drágább, de azt még nem hallottam.)
Ezt mind a saját ízlésem szerint írom, lehet, hogy másnak más a sorrend. Szerintem mindegyikkel boldog lehet a tulaja, nyilván, ha valaki vásárlás előtt van, akkor próbálja a legjobbat kihozni, érthető módon.
-
Az elmúlt időben hallgattgattam az eszközöket, és az egyik nap volt szerencsém együtt hallgatni néhányat, így megosztom, nem hosszú hallgatózás utáni teljesen szubjektív véleményemet. Egy nagy konyhás nappaliban történt a teszt.
JBL Flip 3
JBL Charge 3
JBL Charge 5
Soundcore Motion+
Soundcore Motion Boom
Tribit Stormbox Blast
JBL Flip 3
Minden szempontból a legegyszerűbb, kevés basszussal, cserébe jobban érthető közép-magas tartománnyal, kicsi, könnyű a fülnek a hangképe, főzéshez a konyhában nagyon jó szolgálatot tesz.JBL Charge 3
Hatalmas meglepetés a mezőnyben. A magasai kevésbé definiáltak, mint a Flip 3-nál, de nincs is vele nagy gond, cserébe a mélyből nincs extra sok (ami egyáltalán nem baj), de időnként nagyon szépen, mélyre nyúl. Ha valakinek van ilyenje becsülje meg.
+1 a Flip és a Charge összeköthetők (szerintem sztereó, de erre nem vennék mérget), mivel a hangerő nem állítható külön, és a Charge sokkal hangosabb, így annak van értelme, ha nagyobb szobába külön helyre helyezzük őket (pl., ha a nappali és a konyha együtt van), így mindenhol szól a zene, és nem kell az egyik helyen bömböltetni, hogy a másikban is hallható legyen.JBL Charge 5
Sokkal részletesebb hangja van, mint a Charge 3-nak, cserébe nem megy annyira mélyre. Az előbbieknél ezt most nem próbáltam, de itt kb. 60%-ig nagyon rendben van a hang, onnantól már azért nem az igazi.Innentől a sajátok jönnek.
Soundcore Motion+
Sok szempotból hasonlít a Charge 5-hoz, a nagy hangerőt hasonlóan nem szereti. Utóbbi időben sokat hallgattam, van benne valami, ami miatt gyakran visszatérek rá. Szerintem egy kiváló szobai hangszóró, jól elhelyezve szépek és feszesek a mélyei, beszólja a teret (egy kis nappalim van), de a közép tartomány, az ének, ami igazán kiemelkedő, és ez itt nagyon jól áll neki, nagyon örülök, hogy megvettem.Soundcore Motion Boom
Na itt nincs gond, ha tolom neki a hangerőt, kb. 80-90%-ig oké. Az EQ-val itt kellett a legtöbbet játszanom, mert volt éles hang, ami kicsit fárasztotta a fülem, és volt olyan mély, ami meg egy kicsit túlcsúszott (ez lehet egyébként a szobám adottsága is, mert a Hi-Fi is hasonló frekit nem szeret). EQ után nagyon megkedveltem, mert egy all-rounder. A Motion+ jobb a szobába, és a Stormbox Blast sokkal jobb kívülre, de ez kicsit mindenhol megállja a helyét. Ha valaki vesz belőle kettőt, hogy sztereóban szoljon, az egy nagyobb udvart is kellemesen szépen megoldhat. A hangjában a mélyek okék, a magasak szépek, a közép tartomány sem rossz... igazából hosszabb hallgatás után az az érzésem, hogy kicsit vékonyan szól, pedig a basszus ott van..., de valami mégis...Tribit Stormbox Blast
Az első néhány napos ismerkedés után folyamatosan úgy gondolom, hogy messze a legjobb, a fizikával nem lehet versenyezni :D Korábban úgy fogalmaztam, hogy úgy szól, mint ahogy a tengerparton szokott a zene, ezt máig tartom. Könnyű a fülnek, sok a basszus, és nagyon mélyre megy (mármint egy ilyen eszközhöz képest), 2-3 csíknyi hangerő felett nincs nagy gond a közép vagy magas tartománnyal sem (alatta kicsit gyenge). Haveri társaságban többen megjegyezték, hogy még a világításai is marha jól néz ki. Szóval na... a kisszobai zenehallgatást leszámítva, minden másra ezt választanám.
+1 Sajnos egy Grundig GSB120-am akkuja teljesen megadta magát, érdekesség, hogy 10 wattosnak írták, de nem emlékszem, hogy halkabb lett volna, mint pl. a 30W-os Motion+ :Javaslataim:
Barátoknak, családnak nyugodt szívvel veszek/ajánlok JBL-t. Ők nem akarnak EQ-val szórakozni, könnyűek a fülnek, jól szólnak, benne van a pakliban, hogy a haveri társaságban másnak is lesz, így sztereóban is nyomhatják, ami hatalmas előrelépés. Nyilván az árában benne van a JBL név.Soundcore-oknál a motion+ szobába egy tökéletes példány, bátran ajánlom, a Boom egy all-rounder. Mindkettő akkor éri meg igazán, ha 60-70 EUR körül vannak, 100-110 EUR-os alapáruknál azért már van választék a piacon. Nade gondoljatok bele, hogy mondjuk 130 EUR-ból ki tud jönni akcióban két Boom, ami így tutira simán veri a hasonló árú Charge 5-öt (egymagában szerintem nem).
Ha bulizni, társaságnak kell vagy csak kertbe, nagyobb szobába vagy csak fontos a basszus, akkor a Tribit Stormbox Blast mindent visz. 165 EUR volt akcióban (ajándék fülessel), a többségnek, ha a keretbe belefér, és a méret nem gond, ez az ajánlásom, ezeknek a mobilitásuk a lényeg, otthonra vegyen mindenki rendes vezetékes sztereót
TL;DR
Szerintem jobb hely lenne a világ, hogyha mindenkinek lenne egy Soundcore Motion+ és egy Tribit Stormbox Blast hangszórója. (Vagy kettő mindegyikből...)
-
A JBL oldaláról azt gongolom jogos lenne, ha szólna neki, hogy a logójukat ne használja más termékén, de azért még, gondolom, nem vennék el a csatornáját, csak figyelmeztetnék. Nade nem szeretnék teóriákat gyártani, bízom benne, hogy csak félrement valami, és visszakapja a csatornáját.
-
válasz
Peaceliker #17090 üzenetére
Bár nem hallottam egyiket sem élőben, de ott azért gondolom már azon is érdemes elgondolkodni, hogy 80k helyett ugyan 100k, de két MBP nagyot szólhat.
Az is igaz persze, hogy az MBP2 meg sokkal jobban néz ki, ha ez szempont, de party doboznál miért is ne lehetne az.
-
válasz
alain911 #17081 üzenetére
Motino boom és Motion+ van kb. egy hete. Ez idő alapján:
A motion+ -nak sincs kevés basszusa, mégha nem is megy talán olyan mélyre, de érzékenyebbnek tűnik, az elhelyezésre. Részletesebb a boomnál, főleg a közép tartományban, olyan, mintha a boom V karakteresebb lenne.
Nagyobb szobában, szabadban viszont a boom fölényt élvez, jobban tartja a hangképet.Így egy hét után az fogalmazódott meg bennem, hogy lakásban háttérzenének jobb a motion+, ha "elvitelre", kertbe, szabadba kell, akkor jobb a boom. Összességében egyikkel sem könnyű mellé lőni.
De! Szerintem ezek akkor képviselnek igazán jó ár-érték arány, amikor 70 eur környékén beszerezhetőek (van, hogy alatta), 100 eur-nál már erős lehet a verseny.
Szerk.: úgy látom, hogy most mindkettő akciós. -
válasz
<Adamsky> #17001 üzenetére
Nekem ez így teljesen ok [link] :
Soundcore renewed/refurbished:1. What should I expect to receive with my purchase, and in what condition?
All refurbished products will come with accessories that may not be original but are guaranteed to be compatible and fully functional. Products will be packaged in original packaging or a brand-new cardboard box. Each product receives thorough cleaning and inspections with minimal to no signs of wear or visible cosmetic imperfections when held at arm’s length. Every unit comes with batteries that exceed 80% capacity, making it as good as new. -
A héten megérkezett a Tribit Stormbox Blast. Néhány első benyomás:
Külső:
Nagyon masszív, anyaghasználat rendben van, nem prémium, de nem is gagyi műanyag. A ledek szerencsére kikapcsolhatóak, kicsit fura, hogy a belső fények elég halványak a külsőkhöz képest, buli alkalmával engem nem fog zavarni, ha valágít, ebben lett volna potenciál, hogy egy kicsit több testreszbahatóságot ad hozzá a cég.Hang:
Fontos megjegyezni, hogy egyelőre csak lakásban próbáltam alacsony hangerőn.
Igazat szóltak a neten, basszusban nagyon erős, és nagyon mélyre megy. Úgy dübörög, mint a buli a turistákkal teli tengerparton.
Cserébe ami felette van, az csak az oké kategória, kicsit halkabb, és nem is túl részletes. A vokált nagyon szeretném jobban kiemelni, de csak nagyobb hangerőn sikerül.
EQ itt is rengeteget segít. Alan Ross "Natural EQ"-ja eddig a legszimpatikusabb, de szobábam még annak a mélyéből is veszek vissza.
Ez az eszköz az ami, egy party eszköz, és azt gondolom, hogy abban nagyon jó, de nem lakásba való (ezt persze korábban is tudtam). Várom a nyári programokat, ahol komolyabban használatba vehetjük. -
-
válasz
Dhampir #16965 üzenetére
Teljesen egyetértve <Adamsky> kollégával, én az alábbiakat használom:
Alan Ross féle (van neki több is): (+5 +2 +0 +3 +2 -1+2 +1 +5)
Saját (9k-nál azért vettem el, mert ott kicsit fárasztotta a fülem, 300-nál meg úgy hallottam, hogy volt egy kis kiugrás, ami bizonyos hangoknál előjött, és zavart):
-
Na, rendeltem egy Strombox Blastot a hivatalos honlapjukról 66e volt ajándék fülhallgatóval. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud, a nyáron a barátokkal biztosan fel lesz avatva, de az is érdekel, hogy szobában halk környezetben hogy viszonyul a motion boomhoz.
-
válasz
Peaceliker #16894 üzenetére
Ott olvastam, igen.
-
válasz
Peaceliker #16891 üzenetére
Á, kb. fél hangerőn lehetett átlagban bass up nélkül.
-
válasz
Peaceliker #16889 üzenetére
Nekem a sima Motion Boom jelenleg nagyon jól bírja, még nem tudom megmondani hány órát, de sokat megy egy töltéssel.
A Blast ilyen klasszikus kábelt használ, mint a régi rádiók, hifik, ettől függetlenül nekem nagy hátrány, hogy ezt is mindig magamnál kell hordanom, usb kábel mindig van. -
válasz
<Adamsky> #16886 üzenetére
Ezt nehéz előre megmondani, valószínűleg az esetek 90%-ában nem okoz problémát, a maradék 10%-ban viszont nem biztos, hogy van konnektor a közelben. Ellenben ritkán kellene nagyon nagy hangerő, így lehet, hogy sokkal jobb a helyzet... átgondolom még...
Az egy külön izgalmas kérdés, hogy csúcson járatva melyik hangszóró képes még tölteni is magát.
Ez valóban jó kérdés! -
Nem mertem behúzni még a Stormbox Blastot, egy olyat találtam neten, hogy sokan panaszkodnak az üzemidejére, van, aki csak 5-8 órát ír. Ez nagyon kevés úgy, hogy nincs rajta usb töltési lehetőség. A hangminőség nagyon fontos, de ha cserébe azon kell izgulni egy kerti party közben, hogy kibírja-e, vagy találunk-e megfelelő hosszabbítót, akkor nem biztos, hogy számomra ez a tuti megoldás. A motion boom-nál nagyon tetszik, hogy egy töltéssel bőven kibírt egy hétvégi összejövetelt.
-
válasz
Peaceliker #16868 üzenetére
Igen, én is hasonlónak gondolom a Soundcore irányát. Elindultak azzal, hogy egyszerű, de jó hangú, jó tudású hangcuccokat csináltak nagyon versenyképes áron, ez azoknak jó volt, akiket nem érdekeltek a csilli-villi dolgok, de szerettek volna jó eszközöket. De most, hogy felfutottak, szeretnének egy sokkal nagyobb vásárlói közönséget megcélozni azzal, hogy az eszközeik már menőn is néznek ki, és hangzatos
(ál)technóligákkal reklámoznak. Azt gondolom, hogy ezekkel nagyon sok embert sikerül majd elérniük, de a régi vásárlóikból valószínűleg sokat veszítenek.Más:
A UBoom X-ről lehet tudni, hogy az ldac-ot fogja-e támogatni? -
Én most azt várom, hogy motion boom legyen megint 65eur körül. A kettő együtt sztereóban menő lesz szerintem.
-
Ha stabilan egy helyen használja, akkor én elgondolkodnék egy vezetékes megoldásban is. Egyre több ilyen eszközben van bluetooth is, ha ez szempont, és lehet, hogy olcsóbban vagy jobb hangminőséget el tud érni vele, mint két M+ -szal. Pl. itt érdemes szét nézni/kérdezni [link]
-
válasz
<Adamsky> #16716 üzenetére
Nem bocs, az megtévesztő, a felsőt ne nézzétek, ott a piros a max, a sárga az aktuális. Ha a két beállítással megnézem, ott is látszik, hogy a mélyek max. értéke magasabb bass uppal.
Így néz ki a program élőben: [link]
Az alsó képen a basszusnál a világosság erősödése jelzi a hangerő növekedését. -
Tessék. Alan Ross féle custom eq beállítás mellett, fogtam egy szám refrénjét, és lejátszás közben benyomtam a bass up gombot. A spectogramon látszik, hogy a 100 hz környéki, illetve alatti hangok felerősödtek (a fekete csíknál van a váltás, ott egy pillanatra megakad a zene). További érdekesség, ha nem mobillal játszom le a zenét, hanem pl. laptophoz kötöm, akkor a bass up gombot, ha megnyomom semmit nem csinál, még csak nem is kezd el világítani.
-
Sziasztok!
Miért van az a furcsaság, hogy a motion boom custom eq-ját használva azt írja, hogy nem kapcsolhatom be a az extra bass funkciót, ehhez képest, ha a készüléken nyomom meg, akkor bekapcsol, ugyanez, ha a preseteknél bekapcsolom, és visszalépek a customre, akkor is úgy marad. -
válasz
Seraph 16 #3796 üzenetére
Tapasztalatok: Iszonyat mennyiségű teszt és youtube videó alapján arra jutottam, hogy a Flip 3 a nyerő a Sony XB20 -al szemben. Személyesn háromszor hallgattam meg őket, és mindegyik alkalommal a Flip 3 mellett döntöttem. Miért? Az XB20-nak (kategóriáján belül) csodás tere van és részletes hangzása, max hangerőn is jól szól, de időnként kicsit vékonynak tűnik, és van egy bizonyos hangmagasság, ami engem a dobozhangra emlékeztetett. Összességében nagyon jó, és senki nem fogja megbánni, aki ilyet választ. Flip 3: picit összenyomottabb hangja van (jobban hasonlít a tipikus hangszórókra ebben a méretben), nem is annyira részletes, de mélyei erősebbek (ha nem is pontosabbak), és sokkal szórakoztatóbb hangja van. Elég sokat gondolkodtam rajta, de egy ilyen eszközt az ember inkább olyan környezetben használ, ahol a Flip 3 hangzásvilága jobba passzol, és nem a kanapéból ülve hallgat komolyzenét. Mondom mindezt úgy, hogy többségében rockot, jazzt latint és akusztikus zenét hallgatok külső fejhallgató erősítővel hajtott stúdió és hifi fejesekkel.
-
Sziasztok! Szerintetek JBL Flip 3 vagy Sony XB20? Mind a kettő 25k lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest