Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
nem vágom go+ play 3 mér lenne konnektoros ne bánts hangszóró
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
persze, minden kontent kreátor ki akar tűnni a tömegből, azt pedig valamilyen határozott (akár megosztó) stílussal lehet. csak jeleztem, hogy nekem nem adja ez az erőltetetten vicces előadásmód, amitől amúgy feleslegesen hosszabb is lesz az anyag. ettől még megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
érdekes lesz és akkurol tudja a 200 wattot.