Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
nem vágom go+ play 3 mér lenne konnektoros ne bánts hangszóró
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
persze, minden kontent kreátor ki akar tűnni a tömegből, azt pedig valamilyen határozott (akár megosztó) stílussal lehet. csak jeleztem, hogy nekem nem adja ez az erőltetetten vicces előadásmód, amitől amúgy feleslegesen hosszabb is lesz az anyag. ettől még megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen2i 14 FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
érdekes lesz és akkurol tudja a 200 wattot.