Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ez nagyon relatív....
Boom 2-vel ugyan nincs személyes tapasztalatom, de Számomra egy HK Onyx Studio 2-3-4 egy relatív nagy 5x6 nappalit kényelmesen betölt.
Nem brutál buli hangerővel, de ha kell, koncert felvételeket élvezetesen hangosra be lehet lőni, hogy meglegyen a forte dübörgő-zengő feelingje is. (persze egészséges elvárással, mert sub-bass nem fog zengeni ilyen méretben)Ezek kb hasonló teljesítményre lehetnek képesek, azért említettem az Onyxot. Meg azért is, mert Onyx Studiókkal van személyes tapasztalatom.
Egyébként Régebbi Onyx Studio-kat (1-2-3-4) lehet venni ebay-en egész jó áron. Nekem is onnan vannak és azt kell mondjam, kiváló cuccok a méret kategóriájában. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
" ... megarad a gyári eq, de ha tesóm használja az ő telefonjáról akkor nem."
Meglep amit írsz, mert Earfün és Soundcore-nál nincs ilyen. Ott beállítasz valamit, akkor az bármilyen forrásról ugyanazzal a hangképpel fog szólni. -
Peaceliker
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A tetején lévő 4 (on/off, bt, auracast, bass mode) gombnak van. De a hangerő gombok és a play gomb lejjebb van, már a szövettel borított részen. Azon nincs. Ráadásul (ez el is felejtettem írni), ennek a 3 gombnak a nyomás érzete annyira 1 pálcás kínai, hogy elrettentő hasonlatot sem tudnék mondani, ez még akartam is írni.
lötyög, kattan, legalja műanyagbol van egy a 3 gomb. Ez konkrétan kész röhej rajta. -
Aprósólyom
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
2500 magyar forint volt a Kallsup kis dobozka??? Az igen.
És még optikai bemenete is van. Nagyinak rá lehet kötni a TV-t, hogy közelről szóljon a hang és ne üvöltse teli a lakást.

Ebből a SOLSKYDD hangszóróból 3 féle méret van. Oluv a közepeset tesztelte.
Szerintem a nagyobb 45cm-es változat is igencsak érdekes, 30 000 forintos árral, mert abban már 2db mély-közép hangszóró van. A specifikáció 10Hz-cel mélyebb tartományt vállal be (45Hz-20000Hz), a közepeshez képest. Kiindulva a közepes hangzásából, elég sokan nagyon elégedettek lehetnének ezekkel a hangfalakkal otthonra, pláne ha ránézünk a magyar árukereső kínálatára...
én sírni szoktam a sok szeméttől. Nem értem hogy lehet kereskedni ennyi hulladékkal. Valahogy nem csoda, ha sokan nem szimpatizálnak a magyar kereskedőkkel, hiszen válogatás nélkül bármilyen szemet hajlandóak forgalmazni, semmi önkritika... Na, de ezt abbahagyom, sry, csak nem tudtam magamban tartani...
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
nem egy nagy durr az a probléma vele csak kábelról szól jól.. igaz még egy hátizsákban elfér de ha ez nem lényeg inkább uboom x vagy tribit lava
-
sifti98
csendes tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Köszi, tetszetős.
-
francz'70
senior tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
"Azért egy jbl-t illik is lepipálni, nem nagyon értem mire raknak ekkora felárat egy hangszóróra"
Ok a felárral igazad van, de azért na, jó cuccokat raknak le
Mondjuk én is úgy voltam vele ha most a samu mx-st50 es nem hozza az elvártakat (hiába tetszik nagyon a dizájn+hangzás) fájó szívvel és "felárral", de lecseréltem volna egy 320 as ra
Sajnos a samunál hiába vannak nagyobb teljesítményűek is, egyik sem akksis, nekem meg kell ez az opció.
De szerencsére simán átment a vizsgán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pixx96: #20923
"Én kb ezért voltam kiakadva pl Samsung tv itthon milyen szarul szól"
Melyik széria az a samu tv? Nálunk 4 db Samsung tv van a házban (különböző szériák/méretek) de mindegyik jól szól a saját hangszóróival is. Mondjuk az más kérdés, hogy egy kivételével (hálószoba) mindenhol valamilyen hangrendszeren keresztül szólnak (soundbar, házimozi)
"de hát minek is szólna jobban vegyél Soundbart azt jól van."
Azért na, ...abból a papír vékonyságból tervezői csoda lenne egy soundbar subwoofer teljesítményét egyáltalán megközelíteni is
-
Z.É.T.
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A Samsung a világ egyik legnagyobb cége. (top5 - top30, attól függ, milyen összefüggésben nézzük)
Még hajót is gyártanak.A Samsungon belül van az "Electronic", ami egy csomó kisebb-nagyobb márkát/gyártót felvásárolt.
Ezen belül van a Harman group, ami az audio "részleg". Azon belül van az AKG, JBL és igen, a Denon, Marantz is egy ideje. Meg a Polk, Bowers & Wilkins (B&W),
De a Harman portfólióba tartozik még:
Mark Levinson, Arcam, Lexicon, Revel, hogy csak a legnevesebbeket említsem.
Aztán Pro-audio vonalon:
Martin, Crown, dbx, stbA teljesség igénye nélkül, amik eszembe jutottak.

-
Pixx96
aktív tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
házon belül vannak Bowers&wilkins, Denon , Marantz , AKG,Harman/kardon, JBL és még jó pár mind a Samsung része. Szóval tudnak miből mazsolázni.. Én kb ezért voltam kiakadva pl Samsung tv itthon milyen szarul szól
szomszéd Hitachi tvje meg sokkal szebben tisztábban szól "élvezhetőbb" nem ezt vártam volna de hát minek is szólna jobban vegyél Soundbart azt jól van. -
carl18
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Oluv csak hangolja ő nem tehet arról a hangszóró nem abba a minőségbe van le gyártva.

De persze itt a kérdés hogy Oluv mennyire ment túl a határon.A videón hallatszik oda raktam a fülem és tényleg van egy fura zaj és csak a bal oldali csinálja.
Perzse nem menteni akarom a Uboom Xt de a Boombox 4 is torzított néha Alan tesztje mutatja. Szóval a drága ár se garancia mindenre.

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A gyártás minőségébe nem hiszem, hogy volt beleszólása.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ahogy korábban írtam, én nem hagynám ennyibe. 75e Ft-ért működjön az app. Mi van, ha teszem az a "stamina mode" be van kapcsolva. App nélkül ki sem tudod kapcsolni.
#20843 bwoay
" ... tudtommal erre pont NINCS lehetőség ... "
Pedig van ilyen (mondja is a csóka, és látszik is). És sok más egészen hasznos beállítás (pl. akkukímélő mód).OFF: a Google vajon miért nem képes rendesen megcsinálni a Youtube komment motorját? Valamit nemrég variáltak (más lett a design), de még sz*rabb, mint valaha.
-
bwoay
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
igen, az Ult másikat használ, de időközben a Sony a TWS füldugókat is átterelte a Sound connectre. Ebből kiindulva álmomban nem gondoltam volna, hogy a speakerek egy része meg a korábbi appban ragadt. Mindegy, nem ez az egyetlen faszság, ami a Sony számlájára írható...
<Adamsky>:
"welcome tone on/off"
tudtommal erre pont NINCS lehetőség, muhhaaha -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Huh, ezt én nem is tudom értelmezni.
Az egy dolog, hogy vizuálisan szét van csúszva az egész, de ez itt nem a tws párosítási menü? Van másik (ugyanilyen) Sony hangszóród?Update: na, most már látom, hogy hogyan kellene ennek kinéznie. Itt valamilyen Music Center appról beszél a csávó (gondolom ez az).
" ... 75nél megállt a dolog, márciusig garis. Szerintem megérte."
Magánembertől vetted? Én azért ezzel az app dologgal futnék egy kört, mert ahogy bwoay is írta a külső EQ nagyon nem OK. Plusz azért akadhat ott egyéb hasznos beállítás is (pl. auto power off, welcome tone on/off, stb.)#20840 francz'70
Ja, azt néztem én is.
-
bwoay
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
a Sound Connect a hivatalos app, én használom rendszeresen, nem tűnt eddig bugosnak egyáltalán.
firmware frissítésekhez, a fények buzerálásához, a sony specifikus hangbeállításokhoz van rá szükség, meg ugye ha bármi mással EQ-zod, az nem túl szakszerű és a hangminőség rovására megy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
" ... vettem használtan egy Sony srsxg500-at ... "
Ez lett a Partybox után, – és mondjuk egy – bt. hangszóró & hangosbemondó helyett? Mikrofont milyet vettél hozzá, ill. mennyi volt ez a – megjelenésekor nem épp olcsó – Sony?" ... nem lesz könnyű a csajoknak ... " – kíváncsi leszek a reakció(ju)kra. Ez a gádzsi itt mosolyogva viszi.
" ... az gyári app borzasztó bugos ... " – ilyen panaszról eddig nem hallottam (mondjuk nem is nagyon követem a Sony termékeit). Kifagy, nem találja a hangszórót?
#20835 carl18
" ... nem okoz terhet még vállon ... "
Amit nem értek, hogy van egy csomó, tényleg marha nagy hangszóró, amin nincs vállpánt. Miközben már egészen kicsikre is raknak. Ugye a fentebb említett Sony-n sincs.
-
carl18
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
5.6kg nem azt mondom könnyű de nem is hordozhatatlan.
Főleg van autó vagy kerékpár így bárki gond nélkül viheti ha kell.Nekem a 4.2kg Uboom X nem okoz terhet még vállon vagy kézbe se 1km után se így elégedett vagyok.
Kicsit se fáj semmim.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ezt lehet csak én nem értem ...
Mert arra, hogy az animátor érthető / hallható legyen, arra venni kell egy (vagy több) hangosbemondót (ahogy arra Aprósólyom is utalt).
Bulikázáshoz teljesen más kell (pl. Sal PAX 42PRO, Behringer NX1000).
Én a helyedben felkeresnék egy ilyen céget (itt van minden is). -
Aprósólyom
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hangosbemondó? Én gyerekként ifjúsági táborban ezzel a megoldással találkoztam és jól működött. A kihangosító torzított hangjával egy kreatív animátor tök jól el tud szórakozni, amire általában fogékonyak a gyerekek.
Kültérre, partyhoz, brutális méretű/teljesítményű hangfal(ak) kellenek egyébként, hogy be lehessen hangosítani egy partyhoz. Azzal nem fognak sétálgatni az animátorok.
-
bwoay
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
nem inkább 2 Bt hangszóróra lenne szükséged, amik összekapcsolva tudnak sztereoban szólni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Kültér ... jó hangos is legyen ... évi 2 alkalom ... 2+ hangfal (forrás).
Ez nem igazán bt. hangszórós téma (persze azzal is meg lehet oldani), hanem sokkal inkább hangosítási kérdés (mivel akksi szinte biztos, hogy nem kell, és bt.-re se feltétlen lenne szükségetek ... legalábbis első körben).
Pénzügyi keret? -
bwoay
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
szerintem jó, de nem ennyire, hanem ennyiért.
elégedett vagyok a hangjával, táskába bepakolni meg szerintem ez a formai kialakítás a legjobb. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
"Ilyen hasonló hangszórót ami hordozható (...) Az ár nem kérdéses, nem nekem lesz ... "
Ááá, ez így nem lesz jó. Mi az az ilyen? Látom a link-et, de most mégis mi a fontos a cimbidnek (fények, mikrofon, hangerő)? Egyébként azt sem hiszem, hogy ha itt ajánlunk neki egy JBL PartyBox Encore Essential 2 (az formájában "ilyen") 100e Ft környékén, akkor azzal ki lesz segítve.Egyébként ez a Maginon PS-20 eléggé vérszegény kis cuccnak tűnik.
Méret: kb. 25 × 26 × 33 cm, súly: 3,3 kg
ui: Ha elégedett, miért nem viszi vissza? 3 év garancia van rá. Szó nélkül adnak neki egy másikat.
#20782 carl18
" ... 2009 óta csinálom!"
Kezdheted tanulni az "air walk"-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lötyög, kattan, legalja műanyagbol van egy a 3 gomb. Ez konkrétan kész röhej rajta. 

Sajnos a samunál hiába vannak nagyobb teljesítményűek is, egyik sem akksis, nekem meg kell ez az opció.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szomszéd Hitachi tvje meg sokkal szebben tisztábban szól "élvezhetőbb" nem ezt vártam volna de hát minek is szólna jobban vegyél Soundbart azt jól van.