Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"ha tényleg annyira érdekel a téma, keress rá, rengeteg találat fog szembejönni. "
Ez így nem korrekt.
Nem keresek rá semmire, mert ennek nem így kell működnie.
SZVSZ annak kellene igazolni, hogy az állítása igaz, aki azt állítja, és nem annak, aki ezt kétségbe vonja.
Gondolj bele !
Ha én azt állítanám, hogy az egyik az egyik fórumozó felmenőjének 123456 számú a bárcája, akkor azt nekem kellene bizonyítanom, nem pedig az illetőnek, hogy nincs is bárcája, és az is 654321 számú, szóval az eddigi tapasztalataim alapján ilyen formában nem állja meg a helyét az állítás, hogy a JBL silány minőséget gyárt, amire a #20331számú hsz-ben leírtak.
Egy másik engem érintő, "köztudomású" dologról, amiről szintén itt szereztem tudomást, arról is kiderült a saját mérés alapján, hogy fake, mégis úgy lett nekem "eladva", hogy köztudomású és igaz.
Ezek után nem tudok hinni ellenőrzés nélkül semmit, ami itt elhangzik.
Adamsky: A "ténykérdést" is illene igazolni, tényekkel.
A bemondás nem tény, szóval ha tényleg úgy gondolod, hogy silány minőséget gyárt a JBL, akkor dobj már pár linket, amiből tényként lehet megállapítani az állításod valóságtartalmát.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest