- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19744 üzenetére
ha nincs Ego akkud, akkor az eleve borzasztóan magas ár tovább emelkedik, ahogy Adam is írja. ha van akkud, tehát eleve ilyen termékeket használsz - ugye többet, mert ha csak egy van, akkor vagy dolgozol, vagy zenélsz - akkor
1. úgy kell megfizetned ezt a durva felárat, hogy közben bármilyen más egyéb terméket is válaszhatnál, tehát ennek tudnia kell valami extrát
2. ha hangerőben nyújt sokkal többet a piac egyéb termékeinél, akkor annak jó, aki egy egész mezőt akar "megzenésíteni", mert a szomszédokat szerintem egy harmadába kerülő hangszóróval is fel lehet hergelni.én úgy gondolom, hogy le is szűkült a piaca az országban max. 50 potenciális vásárlóra, de lehet, hogy sokat mondtam.
A legkisebb Ego akku 60k, a legnagyobb meg 270k.
A gyakorlatban (az én fejemben) úgy tud működni ez a termék, hogy valaki bemegy az Ego szaküzletbe, bepakol a kosarába egy robotfűnyírót, egy multitoolt, egy szegélynyírót, 3 akksit, stb, és a 3 millió Ft-os cechhez akkor már nyugodtan tegyük oda még ezt a speakert is, hiszen csak 5%-kal növeli meg a végösszeget. Vagy ahogy korábban írtam, ez így már akkor mehet grátiszba, köszönjük kedves törzsvásárló!
Magyarán: nem hiszem, hogy a kíváncsiságot leszámítva van értelme összehasonlítgatni a konzumer termékekkel, mert ez nagyon nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest