Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz bwoay #19971 üzenetére

Igen az a teszt valóban érdekes, Alan tesztje 0,46FW mellet jól megmutatja a UBoom X-nak is vannak Korlátai. Oluv reddit írása ki jelentette a Tribit Blast 1 teszt anyaga volt nála és a Hardver sokkal jobb mint a Uboom X esetébe.

Így ha Oluv szabad kezet kapna egy Blast 1 hangolásra biztosan jobbat tudna szólni mint egy Uboom X. :U
    Minden esetre nekem van Uboom X és amikkel eddig össze raktam minden ellen így is egész jól tudott szerepelni.
    Dockin D Fine Plus és W-King X10 ellen elég jól dominált, a HK Onyx Studio 3-at is elég jól verte.

Persze számít milyen Módba használjuk, De egy Budget Boombox 120 USD akciós árért nem várjunk már tőkéleteset. :D

#19972Zοltta
    Vedd bátran amelyik van készleten is jobban bejön! :)
    Szerintem Ha a Anker bejön vedd azt bátran, ott is van APP és külön hangzásmódok. Van BASSUP is ha véletlen több basszus kell! :)
    Talán az igaz a UBoom X mélyebb basszust produkál, hangerőbe közel vannak egymáshoz Maxon.
    Egyik Tag Pont írta Neki a Boom 2 Plus jobban bejött mint a Uboom X.
    Ez alapján lehet neked is lehet az a ideális választás.

Most én esetembe Tribit Blast 1 lett volna a következő lépcső a Dockin D Fine plus után, csak hát 6 kg körül van és úgy voltam én nem akarok olyan súly cipelni! :D
    Oluv tavaly nyáron már ki rakta jön a Uboom X "Boombox" Szintü hangszóró elérhető ár és súlyba is csak 4,2 kg.
    Teszteket láttam és elégé meg győzött, és a Early Bird ár is biztató volt.

Bár még annyit a Uboom X ha még van készleten a ritkaság miatt jobb választás. Mert 5000 darab lett gyártva és ha már nem lesz amazon raktáron utána olyan nem tudsz sehol venni. A Boom 2 Plus még gyártás alatt áll, szóval azt mindig megkapod.
    Lassan jön majd a Boom 3 Plus vagy bármi is legyen a Neve, emelni fogja a tétet! :D

Új hozzászólás Aktív témák