Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
még nem vettem meg. nagyon nehéz megracionalizálni ezt a vásárlást, de azért rajta vagyok.
az Earfunnak meg hálás vagyok a Uboom L-lel kapcsolatos töketlenkedésért. a gomb asszem nem testre szabható amúgy, de pont azt tudja alapból, amire vágyom. Uboom X-en én sem használom azt a két gombot, de koncepcióként sem értem, miért van olyan magas prioritása a fények kapcsolgatásának. Szerintem azt valaki vagy bekapcsolja, vagy ki, és ha netán meggondolja magát, akkor nem egy nagy kunszt belépni emiatt az appba. Kétlem, hogy ez napi feladat lenne, szemben azzal a totál életszerű helyzettel, amikor valaki bent és kint is használja azt a hangszórót, aminek pont az egyik legnagyobb előnye, hogy mindkét környezetben abszolút megállja a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest