- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #19400 üzenetére
Köszi, emlékeztem valami csajra a kommentekből, de átsiklottam felette, de most így beugrott, ráadásul oluv patreonjára mutat, biztos kiadta neki Oluv a maszekot, már lusta kimenni az erdőbe ezekkel a dög nehéz szörnyekkel, meg kommenteket szívezni
Ja, appon hallgatom, de rosszul írtam, indoor+-on búg, vagy pl youtubon a mobilarénás intro is eléggé búg, pont most hallgatom az új xiaomi okosóra tesztet. Indoorban lehet hallgatni beszédet , podcastet a legjobban.
Oluv firmwarejére gondoltam, hogy, ha egyszer megveszed, akkor jogosult lehetsz-e a többi módosításra is? Neked megvan, próbáltad esetleg ,bár gondolom ezek már apróbb finomítások csak?
Nem akartam flamet, tudom, én kezdtem el, de eddig nagyjából itt mindenben egyet értettünk hangzás ügyileg, és, csak tudni szerettem volna, hogy én vagyok hülye, vagy ez tényleg ilyen, de be is fejeztem akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged