- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #19400 üzenetére
Köszi, emlékeztem valami csajra a kommentekből, de átsiklottam felette, de most így beugrott, ráadásul oluv patreonjára mutat, biztos kiadta neki Oluv a maszekot, már lusta kimenni az erdőbe ezekkel a dög nehéz szörnyekkel, meg kommenteket szívezni
Ja, appon hallgatom, de rosszul írtam, indoor+-on búg, vagy pl youtubon a mobilarénás intro is eléggé búg, pont most hallgatom az új xiaomi okosóra tesztet. Indoorban lehet hallgatni beszédet , podcastet a legjobban.
Oluv firmwarejére gondoltam, hogy, ha egyszer megveszed, akkor jogosult lehetsz-e a többi módosításra is? Neked megvan, próbáltad esetleg ,bár gondolom ezek már apróbb finomítások csak?
Nem akartam flamet, tudom, én kezdtem el, de eddig nagyjából itt mindenben egyet értettünk hangzás ügyileg, és, csak tudni szerettem volna, hogy én vagyok hülye, vagy ez tényleg ilyen, de be is fejeztem akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest