- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19806 üzenetére
igen bír kozeptartomanyt szolgáltatni a mély hangszóró is de sosem lesz olyan tiszta mint egy dedikált középsugárzó. pont ettől szól ilyen szépen go+ play3 mondjuk ezt boombox 3 nak ezt nem sikerült megmutatni közel sem szól olyan szépen mint a go3 közel pedig azonos felépítésük mondjuk ott se tudtam mire alapozni be baxtak középmelyek elé a magassugarzót
az viszont nem rossz végre hátul is kapott passzív radiátort falhoz téve ez sokat számít mert fal vissza tudja sugározni mély hangokat nem mint az oldalsóknal...
leírom röviden véleményem bb4 ről eddig amit látok majd meghallgatom médiába azé hogyan szól fogták boombox 2 őt raktak rá Xtreme4 skint meg kikaptak go3 aljából mély sugárzót bele faragták bb2be 😂😂😂 kész a bb4 valahol már 300+ wattokat is olvastam ugyan már
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest