- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Egy óra, két rendszer
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt!
Ez eddig ki volt kapcsolva, és a hangerő maxon volt a hangszórón és a többit telefonon vezéreltem mint a Dockin D FINE esetébe.Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn, miután a szinkron bekapcsoltam fél hangerőn a Uboom X jelentősen halkabb lett.....
A másik hogy mikor átváltottam Indoor+ról Outdoor módba a hangszóró még fél hangerőn is sokkal hangosabb lett.
Most Ha telefonon fél hangerőn van Outdoor módba azonos hangerőt produkál mint Indoor+ módba egy kicsit inlúzió romboló.De mivel mindenhol jelentősen halkabb lett, ezért gondolom az akku tovább bírja.
Szóval én tudom mondani eddig ezért nem használtam mert jelentősen halkabb.
De ha a DSP vagy a hangszóró elektronikát jobban kíméli akkor teszek vele egy probát így használom 1 hétig.
Így könyebb volt állítani a hangerőt, de akkor látjuk eddig a Outdoor mód is tiszteségesen hangos és erős volt azért lengett ennyire a membrán.
A te tesztedbe akkor azért nem volt "Membrán zaj vagy torzítás" mert hangerőn színkron mellet toltad le a tesztet.Da ha ezt kikapcsolod és úgy vezérled a hangerőt mint én jelentősen hangosabb és erősebb a Uboom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest