Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Na meg van a Uboom X hangerő szinkron teszt!
    Ez eddig ki volt kapcsolva, és a hangerő maxon volt a hangszórón és a többit telefonon vezéreltem mint a Dockin D FINE esetébe.

Indoor+-ba Szinkron előtt egész jó hangerőt adott le telefonon fél hangerőn, miután a szinkron bekapcsoltam fél hangerőn a Uboom X jelentősen halkabb lett.....

A másik hogy mikor átváltottam Indoor+ról Outdoor módba a hangszóró még fél hangerőn is sokkal hangosabb lett.
    Most Ha telefonon fél hangerőn van Outdoor módba azonos hangerőt produkál mint Indoor+ módba egy kicsit inlúzió romboló.

De mivel mindenhol jelentősen halkabb lett, ezért gondolom az akku tovább bírja.
    :U Szóval én tudom mondani eddig ezért nem használtam mert jelentősen halkabb.
    De ha a DSP vagy a hangszóró elektronikát jobban kíméli akkor teszek vele egy probát így használom 1 hétig. :))
    Így könyebb volt állítani a hangerőt, de akkor látjuk eddig a Outdoor mód is tiszteségesen hangos és erős volt azért lengett ennyire a membrán.

A te tesztedbe akkor azért nem volt "Membrán zaj vagy torzítás" mert hangerőn színkron mellet toltad le a tesztet. :)) Da ha ezt kikapcsolod és úgy vezérled a hangerőt mint én jelentősen hangosabb és erősebb a Uboom X.

Új hozzászólás Aktív témák