Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"..ha elromlik, akkor mi van? Ilyen jellegű tapasztalatod is van?"
Nincs, de ha azt írom, hogy van, akkor ajánlható?
Amúgy meg nem ajánlottam csak reagáltam, és nyilván inkább gyártótól venném én is. Ha egy kicsit belemászunk abba, hogy melyik webshop mennyire megbízható/ajánlható - negatív kritika - rossz tapasztalat/vélemények stb. - nem sok ajánlható marad.
Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom velük és ezt írtam le
Aprósólyom: #19838
"..kivéve az evomag által forgalmazottak), illetve az emag marketen vannak magyar cégek is. Az mindekinek a saját kénye-kedve vagy figyelmetlensége, hogy bevállal-e a marketen külföldi céget."
Kb. ez volt a lényege amit írtam az emagról
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg nem ajánlottam csak reagáltam, és nyilván inkább gyártótól venném én is. Ha egy kicsit belemászunk abba, hogy melyik webshop mennyire megbízható/ajánlható - negatív kritika - rossz tapasztalat/vélemények stb. - nem sok ajánlható marad.