Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
én teljesen elfogadom ha téged zavar
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)