Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
én teljesen elfogadom ha téged zavar
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)