Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
", akkor én nagy(obb) értékű cuccot ott biztos nem vennék."
Én sem
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van
(..nyilván ha egyszer majd valahol megfázok oda már többet nem megyek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van