Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
ragingspears
üzenetére
Kicsit hozzá kell rakni de akkor ha cső alaku kell kültére talán ez ami itthon is kapható.
LAMAX PartyGo1 Play
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ragingspears
üzenetére
Én egy Uboom-ra próbálnék rá.
WELCOME20 kuponkóddal 48 $-ra mérséklődik az ára. -
francz'70
senior tag
válasz
ragingspears
üzenetére
Ja és még ott a Tronsmart Mirtune C2, ... ez kb. koppra ugyanaz mint a Lamax 2 Play.
..mondjuk a kettő közül én minőségben inkább a tronsmartot preferálom (tapasztalat) de a lamax sem lehet sokkal rosszabbVagy esetleg xiaomi mi portable igaz ez nem cső kialakitású csak valami hasonló fizimiska
....de ennek a hangzása nekem nem jön be, brummogó tompa az egész hangkép -
francz'70
senior tag
válasz
ragingspears
üzenetére
Feladtad a leckét rendesen
...amúgy miért ragaszkodsz a cső kialakításhoz? ...mondjuk mindegy is mert így sem úgy sem egyszerű 15-20k ból jack-est ajánlani, talán kintről akcióba elcsípni de ezt majd ajánlanak ha valaki tud.
Így kapásból aminek türhető hangzása is van, - Lamax Sounder2 vagy Sounder2 Play esetleg Sencor SSS 6400 ezt itt a totyikban is valaki anno dícsérte ...ha jól emlékszem, most hirtelen ezek ugrottak be
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
....de ennek a hangzása nekem nem jön be, brummogó tompa az egész hangkép
...amúgy miért ragaszkodsz a cső kialakításhoz? ...mondjuk mindegy is mert így sem úgy sem egyszerű 15-20k ból jack-est ajánlani, talán kintről akcióba elcsípni de ezt majd ajánlanak ha valaki tud.