- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sunny1 #18298 üzenetére
Volt már, de köszi!
#18297 carl18
" ... valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment."
Mélyebbre, vagy csak több volt benne? Tudod, beszéltük, nem mindegy."Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test."
Jó lett volna nem csak "koppra tekerve" tesztelni. Akkor talán hallható lett volna, hogy pl. 50%-nál mi a helyzet. Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró.Szóval kettő, TWS-be, szobába, "update"-elt magasakkal, akár (bár tényleg hallani kellene) jó is lehet.
Múltkor nem nagyon reagált senki a Xdobo BMTL Wow Max (elég beszédes név ...) úgyhogy ide tennék egy képet.
Mikor valaki azt mondja, hogy
- Figyi, nézd mekkora ez a Tribit!
- OK-OK, fogd meg a söröm! -
sunny1
tag
Akkuprobléma az Anker bluetooth hangszórókkal!
Cikk: [link] -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
Fél hangerőn valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment. De ahogy növeltem a hangerőt sajnos jelentősen csökkent a mély.
70-100 között nem volt jó a hangja.
A Dockin teljes hangerő is meg tartotta a basszust a T6 Max nem.
Nem rég küldtem képet egy 70mm Woofer van a T6 maxba ez bizony Elfogy. D fine 2X65mm, Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan. Fizikailag a T6 Max kialakitasa nem versenyképes. Ezért mentek ők is idővel a Bang irányba 2 utas hangrendszer.Alan ross grafikont meg néznék 60 százalék felett hogy Xtreme szint.
Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test.
Nem profi teszt de azért átjön a T6 Max korlátokba ütközik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #18292 üzenetére
" ... lazán Xtreme 1/2 szint lesz ... "
Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?" ... Ilyen hagyományos fogantyús speakerek ... "
Nekem sem a szívem csücske egyik hangszórón se a fogantyú. Azt várom már egy ideje, hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra). -
válasz
francz'70 #18294 üzenetére
“úgy látszik elég volt egy JBL féle basszust összehozni és viszik így is mint a cukrot!”
Ez nem újdonság, főleg a fiatalabb korosztály körében.
10-15-20 éve is pont ugyanígy volt mondjuk az autóhifiknél is, vagy otthoni DIY “hifiknél”
Nincs magas,nincs közép, de dübörög mint az állat (ezt se szépen), a szomszéd faluban is hallják, szóval fasza a cucc.
A hatásvadász mély mindig ellopta a show-t a fiatalabb korosztálynál, aztán sokaknak az idő múlásával sem változott az ízlése.
Sok basszus=kiváló hang…
Több ilyen embert is ismerek.
”Hallod milyen mélye van?Leszakad a májad!Faszán szól!”
Szerintük…
Én is ilyen voltam anno, meg szerintem sokan ilyenek voltunk.Pont mint a piával.Nem finom, de nem is lényeg, csak üssön rendesen… -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18293 üzenetére
"Azért egy 4kg hangszórót már ha hordozható fogás nélkül nem egyszerű."
Jogos,...mondjuk a T6 Max nem is igazán hordozható hiába van hozzá szütyő, kizártnak tartom, hogy bárki is ebből a célból venné, nálam is ilyen á-ból b-be mozgatás van csak, de zömében fix a helye."De ha sikerül a T6 Max modding akkor végtére is még is csak lett egy termék amit javítottál"
Hát így átalakítva számomra ez tökéletes, mind a külső és így már a belső is (azért mégis csak a hangzás a lényeg) Vannak komolyabb hangcuccok itthon, de ez most valahogy ebben az átalakított formában nagyon betalált. Igazából ez a második csak azért készűl, mert unom már azt figyelni, hogy vajon mikor kell töltőre tenni, mivel nem igazán akarok másik hangszóróra váltani a töltés idejére mert vagy sokkal erősebb/hangosabb, vagy gyengébbek (basszusban) az itthon lévő speakerek
...meg hát kíváncsi voltam, hogy ebből 2db TWS-ben mire is képes"Esetleg a gyártónak kéne írni meg mutatni amit csináltál veri az ő terméküket."
Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak nem hiszem, hogy foglalkoznának vele ha éveken keresztül képesek ugyanazzal a pocsék hangzással kiadni, holott azért csak csak bele/hozzányúlnak, de amíg a marketing elviszi a hátán, nem beszélve a kommentek 95%-a pozitív visszajelzés/áradozás, addig még a hangnérnököt is ellehet küldeni fizetés nélküli szabira...úgy látszik elég volt egy JBL féle basszust összehozni és viszik így is mint a cukrot!
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18292 üzenetére
Nekem is fontos a kinézet, igen a Motion Boom valóban ronda. Az Uboom X nem szépség bajnok de cserébe nagyon jól szól. Azért egy 4kg hangszórót már ha hordozható fogás nélkül nem egyszerű.
Mikor T6 Max kezembe volt nehéz rá fogni nincs rajta fogás. De igen az üveg fedlap add neki eleganciát.
Akku pak se kicsi talán 5x18650 cella.
Csak a végtermék és a hangzás esetén éreztem ez nem lett a igazi.De most nagy ki hívás olyan terméket találni ami jól nézz ki jól is szól és meg fizethető is.
De ha sikerül a T6 Max modding akkor végtére is még is csak lett egy termék amit javítottál.Csak úgy kíváncsi vagyok sok Bluetooth hangszórónál mibe fáj a gyártás kínai nagyker áron. Például anyag ár 30 dollár? A szállítás logisztika és adok meg haszon is ott van. T6 Max ára magyarba 32e ezen rajta a 27% áfa és hát a bolt ami eladja is rá rak 20%-30% százalék hasznot. Így ők talán 15-20e körül veszik az import cégtől. És akkor még érdekesebb hogy 15e is Megéri eladni. Szóval lehet 8-10e Max a gyártási költség.
Régen olvastam ha a kínai gyár csak 1 dollárt spórol termékenként akkor is az olcsóbb alkatrészt fogja alkalmazni.
Pedig az általad írt Tweeter nem hiszem olyan drága lenne egy gyártónak.
De mi ez sose tudjuk meg.
Esetleg a gyártónak kéne írni meg mutatni amit csináltál veri az ő terméküket. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18291 üzenetére
"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint leszAmúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt
...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól
"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban....nyilván ízlések és pofonok
...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18290 üzenetére
Arra kíváncsi lennék ha az általad bele rakott magas sugárzot bele rakná a Tronsmart mivel emelkedne a T6 Max gyártási költsége?
1-2 dollár kínai nagyker áron.Én kíváncsi vagyok miután ezt le gyártják nincs senki aki ki próbálja és azt mondja? Gyerekek ez élvezhetetlen! Csak írtad ez már a 3. Verzió amivel találkozol de a hangzást meg se próbálták javítani.
Dockin D Fine is ugyan így megy a gyári hardver Woofer ugyan az mint 7 éve a T6 Max esetében se akar a gyártó javítani.
Ha te házilag ilyen könnyen javítod kis emberként egy nagy cégnek ez vajon miért nem megy.
Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg.Pedig a T6 Max nem volna csúnya se de a közép és magas tartomány valahogy borzalmas.
-
francz'70
senior tag
válasz
francz'70 #18251 üzenetére
⁹⁹"...különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom"
Na tegnap megérkezet a következő "áldozat"...
Le raktam őket egymás mellé, hogy na akkor nézzük a különbséget, milyen is volt az eredeti hangzás a tuningolthoz képest!
TE... ATYA...ÚR...ISTEN....ezt nem hiszem el, hogy ez ilyen ótvar volt, ...nyilván járatás után (ami kell is neki mint egy falat kenyér
) kicsit jobb lesz a helyzet. Mondjuk pont most megy a járatás, és így kb 6 óra elteltével szó szerint hallható ahogy finoman tisztúl a hangja, de,.. az is hallható, hogy szinte folyamatosan könyörög a miskárolásért
Ami még érdekes, hogy ez már a harmadik verzió amivel találkoztam. Már az első is amit tuningolva kb. másfél éve nyüstölök, külsőleg kicsit ráncfelvarrott volt + a töltésen is variáltak, ennél a dizájn megint kicsit változott, picit kisebb és sűrűbb lett a "tésztaszűrőn" fém födőn a lukak, és kisebb lett a felirat is, de a legnagyobb változás a ki/be kapcsolás/bt csatlakozás/funkció váltás hangok, végre nem az a két bites szörnyűség. Na ez az össz pozitívum, mivel úgy néz ki egyvalami nem változott, a hangzás
...a mély szét dübörög/búg mindent!
...no de majd gatyába rázom ezt is(..na azért még egy kis pozitívum, az akksi idő 6 óra után ugrott le 90%-ra
)
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18288 üzenetére
Nem égeti a kezem a pénz! Csak jó áron volt a X10 és régóta ki akartam próbálni.
Mások alkoholra cigire többet költenek havonta, így ez a 22E nem luxus.Na igen a HK Go Play 3 esetén arra én is kíváncsi voltam a hangszóró mi alapján határozza meg neki hogy is kéne szólnia? Ha véletlen rosszu határolja be akkor mivan?
A Uboom X esetén nekem jobban tetszik a alkalmazás vezérlés van több mód és majd én be állítom ha szűkséges mondjuk az Outdoor EQ.
A Dockin még is csak a 2016 (Decemberi) Megjelenés!Még ha az enyém van és APTX Codec (2018) Akkor is ez inkább a JBL Xtreme 1 ellen jelent meg.
Hangerőbe és basszusba le veri az Xtreme 1-et és ez akkoriba jó eredmény volt.
Oluv is ajánlotta akkor 140 euroba, a gond inkább azzal van azóta nem jöttek ki semmi újjal. (EVO néven fut a régi D Fine annyi különbséggel lett benne 5.1 bluetooth és cserélhető akku) ezt leszámítva nem változott semmi.
Még régen láttam Oluv méréseit a Dockinrol ahol volt mély basszus 65hz körül meg "upper base peak 130hz körül. Talán ezért mondani Oluv a Dockin néha "bommy".
Alan Ross tesztjét megnézném a D Fine mit hozna a konkurencia ellen manapság.
De persze ezt akkor el kell engedni, a Dockin is jöhetne egy frissitéssel.
65mm Woofert cserélni 75mm-re esetleg 3X21700 Cella és javítani rajta ezt azt.Én is úgy gondolom még az Earfunnak ki kéne adnia egy JBL Xtreme elleni hangszórót.
UBOOM L és X közé a kettő között legyen még egy kateógria.
De lehet erre még várnunk kell ismét 2 évet.A Dockinnak 1 terméke maradt, a Earfunnak most 2 Bluetooth hangszórója van.
Az Ankernak rengeteg terméke van, szóval így láthatjuk az Anker lefedte a piac nagy részét. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18287 üzenetére
" ... minden oda veri ár-érték arányba."
És jó eséllyel súlyban és méretben is, annak ellenére, hogy ez sem egy "pici" hangszóró." ... 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez."
Igen, ez egy kétségtelenül nagy plusz. Nem is értem, hogy a H/K hogy képes 2024-ben app. nélküli hangszórót kiadni. O.K. elvileg a Go+Play 3 magától állítja a környezethez a hangzást, de azért én hallottam olyanról, amikor ez nem igazán jött össze. Akkor pedig az ember ott áll, oszt' néz értelmesen.Egyébként számomra az L és az X között (ha az Earfun-nél maradunk) lenne az igazán tuti egy hangszóró. Elvileg erre ott van a Raver (tényleg, erre is rápróbálhattál volna, ha annyira égeti a kezedet a pénz
), de erről vajmi keveset hallottam, ill. a 1.2-es (kicsit hülyén hangzik, de ez van) elrendezés – vagyis két mély/közép között egy magas – számomra nem tűnik túl vonzónak.
UBoomX: sajna teardown videó még nincs fenn róla, pedig szívesen megnézném azt a hangszórót oldalról / "3D"-ben.
Kicsit torzít a kép, de szinte nagyobb a mágnes, mint a hangszóró." ... át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt."
Szokni kell a fülnek a más, de igazából jó hangzást. Ezt írtam már többször is, hogy minél kisebb / gyengébb / olcsóbb / gagyibb egy cucc, annál inkább próbálják a valódi mély hangok hiányát kompenzálni a mélyek felsőbb régiójának az emelésével.Jaj, ezt majdnem kihagytam. Erre neked biztos porcosodni fog.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18286 üzenetére
Tény számít a ízlés, igen tudom custom EQ estén nincs bass up. Csak úgy értem ha lemondasz a custom EQ-ról és gyári hang esetén a Bassupot és ki kapcsolod talán úgy tudja a 24 órát. Csak itt halk a Motion Boom és a hangja is hars,üres.
Most mindegy miről beszélünk, X10, Dockin, Soundcore jelenleg úgy érzem az Uboom X minden oda veri ár-érték arányba.
most a 118 dolláros áron is jó vétel.
Persze nagyobb súly és méret cserébe sokkal nagyobb a teljesítmény. 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez.
Attól függ kinek hogy számít e hordozhatóság.
De úgy érzem nagy érték ez a Earfun.Indoor plus Uboom X fél hangerőn nagyon jól szól.
Itthon így használom és brutális a mély.
Most már kezdem át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18285 üzenetére
"Hardverapron volt fent." – ja, értem. Az előző tulaj jó nagyot bukott rajta.
" ... a Motion boom de még se olyan nagy durranás."
Pedig az egy nagyon jó kis hangszóró. Méretben, súlyban én most se igazán tudok jobbat. Tudom te szereted a hangerőt mindig "koppra" tekerni. Hááát... azt aláírom, hogy beállítástól függően hamar(abb) elkezdhet torzítani. Ilyenkor persze a cust. eq.-ba történő kisebb belenyúlás segíthet." ... de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?" – megvehetted volna a Boom-om. Az is fenn volt a HA-n.
Mondjuk azt nem úsztad volna meg 22-ből, mert a Foxpost-ot rászámoltam volna. De, mind1, hagyjuk!
"... az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment ... " – mire nem elég?
Ez megint olyan, hogy kinek, mi (fontos). Nekem pl. mehetne akár egész nap is, ha már 5 perc után lábrázást kapok tőle." ... egyéni EQ bassup nélkül ... "
Na, akkor vagy nem ismerted ki kellőképpen a hangszórót, vagy rövid a memóriád.
Cust. eq-nál nincs BassUP. Pontosabban van, bekapcsolhatod, világít a led, de nem ad hozzá semmit (így nem is vesz el, ha ki van kapcsolva).
Egyébként ezzel kapcsolatban már "futottunk egy kört" ebben a topic-ban ..." ... Boom 2 sokkal jobb választás lehet."
Elsőre azt mondanám, hogy igen, de ... kisebb hangerőn az sem tud többet (szól szebben). Kétségtelen tény, hogy nagyobb hangerőn már jóval többet tud.
És akkor ott van még egy "de". Épp itt a topic-ban írta az egyik fórumtárs, hogy – ha jól emlékszem – 40% környékén nagyon hamar betorzítanak a mélyek. Valamit sikerült alulméretezni ..." ... A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware ... "
Jó eséllyel nem csak a firmware, hanem a hw. is változott ... és nem előnyére ... -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18283 üzenetére
A Motiom boom igazából az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment max. D FINE Fél hangerejét akartam rajta számom kérni.
Sajnos ha egyéni EQ bassup nélkül lehet össze jön neki a 24 óra. De úgy üres és gyenge a hangja ráadásul halk is.
Persze egész jó anyag volt a Motiom Boom.
De már a Soundcore Boom 2 sokkal jobb választás lehet. Jbl xtreme szintet oda verő basszus is közre játszik.A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware alapján már nem is olyan mély.
Úgy gondol önmagába a hang erő és minőség nem sokat ér ha ezt mondjuk csak 8 órán képes fent tartani.
Uboom X ilyen szinten mondjuk nagyon jó, led fény nélkül Indoor plus EQ fél hangerőn reális a 30 óra. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18283 üzenetére
Hardverapron volt fent.
Igen ahogy írtad 2EQ van gombal lehet váltani. És a Tribitet is eladtam mert csak port fogta.Nekem tetszik a X10 én elégedett vagyok vele.
Írtam nem rossz a Motion boom de még se olyan nagy durranás. Én annyira nem estem hanyat tőle.Persze ízlés kérdése is kinek mi tetszik, de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?
Még mindig jobb mint egy Tronsmart bang se.Végül X10 lett és nem bántam meg én elégedett vagyok. A maxsound plus elment 12e-be így nem sok felár volt a X10
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18282 üzenetére
"22E volt Foxpostal ... " – ezt már írtad, de honnan vetted ennyiért?
Én is ennyiért adtam el a Boom-ot nemrég." ... 3kg de a X10 sokkal jobb mint egy Tozo pa1."
Még jó, hogy jobb." ... mélyebb a basszus de az X10 jobban tetszik nekem."
Alan tesztjében meghallgatva szerintem nem csak a mélyei jobbak, de persze ízlések és pofonok (OK, én élőben nem hallottam, csak a Motion Boom-ot).Gondolom az X10-hez nincs app (ill. eq), hanem egy-két preset (Bass ON/OFF?) között lehet gombbal választani, nem?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18281 üzenetére
22E volt Foxpostal
az simán jó ár.
Írtam a Dockint sajnálom így azért akartam a Tozo helyére egy másikat.
Igaz 3kg de a X10 sokkal jobb mint egy Tozo pa1.Volt motion Boom mélyebb a basszus de az X10 jobban tetszik nekem.22e szerintem jó ár ezért a teljesítményért. Még össze mérem a Dockinnal, hogy tudjuk mit is tud a 2 harcos.
Régóta kíváncsi voltam az X10-re így legalább van személyes tapasztalatom is vele. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18278 üzenetére
Elvileg ez már olyan, ami támogatja az Earfun app-ot. Majd esetleg írj róla kérlek, ha megjött.
#18280 carl18
Most nézem, hogy a Dockin ~2 kg, míg ez az X10 3 kg? Ez hol "táskás" hangszóró? Ennyi erővel vihetted volna magaddal a Dockin-t is (és még jobban is jársz).
Ezt az X10-et még a Motion Boom is megeszi. Legalábbis, ami a hangzást illeti (hangerőben, – ha az a fontos – lehet nem).
Mennyiért is vetted, és honnan? Csak mert itthon aranyárban van. -
carl18
addikt
Meg jött a X10 és meg lepetés a hangja. Egész zenei és sokkal jobb mint a D8 volt.
Egyenlőre ki próbáltam de este tudom jobban körbe járni. Minden esetre tetszik jól szól nem torzít szóval egy jó termék.
Kicsit nagyobb mint a Dockin. Vállpánt mellet hordozható is. Akku ideje kérdés még mennyi az annyi.
Nekem ez bejott jó választás volt. -
Atish19
őstag
Soundcore visszahívás füstölő akkuk miatt. [link]
Hátha vannak itt is tulajok -
rezy89
tag
[link] Ez nagyon megérős, ha nem 2 hete vettem volna a másodikat, már vételezném is
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18275 üzenetére
" ... garancia itt hogyan mukodik?" – Erafun-nál?
Nincs nagy tapasztalatom, de általában vagy visszautalják a pénzt, vagy szimplán küldenek egy másikat, ha tényleg bebizonyosodik, hogy rossz, vagy elromlott ...
Egyébként a Soundcore-nál is hasonló a helyzet. Én még olyanról nem hallottam, hogy vissza kellett volna postázni, és várni a "javításra"." ... honnan szallitjak?" – általában EU-s raktár.
Ha van raktáron, ill. nincs az extra szívás, mint amibe mi belefutottunk az UBoom X-nél, akkor viszonylag rövid idő alatt (1-1,5 hét).
Ha fontos, hogy megjöjjön karácsonyra, akkor én írnék nekik a helyedbe (rákérdeznék a készletre, ill. a szállításra).#18274 carl18
" ... nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz ... "
A "ház" mérete is sokat számít szerintem. És a passzív membránokról se feledkezz meg (azok is elég nagyok → plusz felület).
D Fine: én első pillanattól nem értem, hogy azon miért hátra került az a két "csenevész" membrán. Persze most csak úgy okoskodok, – mert nem vagyok mérnök, sose terveztem ilyet, – de én oldalra tettem volna két nagyobbat. -
carl18
addikt
Na eljött a nagy nap!
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Dockin 50% vs Uboom X Indoor+ 50% áhh valahogy basszus terén szó szerint más dimenzió. Terjedelmes mély és erős, hihetetlen erő szabadul fel az uboom X-be.
30-40% hangosabb is volt mint a Dockin, mondjuk úgy felmosta a Dockinnal a padlót.
Azért csak egy Boombox szintű hangfal a Earfun és Oluv munkája is benne volt.Aztán kis hangerő teszt, Dockin 100% Earfun Outdoor Mód 50% itt a Dockin kicsit hangosabb volt, Aztán Plus egy fokozat az Earfunon 55-60% és a hangerő egyenlő volt de az Earfun nagyon más szinten dübögött. Ég és föld a különbség már csak basszusok terén is.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.
Woofer Dockinba 2X65mm talán, az Uboom X 2X100mm.
A Liljon Get Lowot is ki tudja morogni az Uboom X.
Próbálgattam és azt a Harman Kardon fajta öblös mélyet vissza tudja adni az Uboom X.
Valami Brutális hangszóró ez, főleg az árához képest.Így azt mondom az Earfun valami nagy dolgot hozott létre.
A Dockin jelenlegi reális konkurenciája a 1,5-2,5kg (30 cm-s) kategória.
JBL Xtreme széria, Soundcore Boom 2 és X600 és társai, W-King X8-x10 és a saját méret szintje.Az Uboom X a következő szint mert van a szimplán nagy "Bluetooth hangszóró" utána a Next gen szint a Boombox. Az Earfun annak számít, szó szerint kegyetlen jól szól.
Itt a termék amiről álmodtam, nagy akku HK szintű basszus és megfizethető ár.
Ki mondom elégedett vagyok, és ha vigyázzok rá szerintem még sok évig hű társam lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! Gyerkocunk kert ajandekkent ilyen bt hangszorot.
Kerdesem lenne hog, 30-40 korul mi lenne a legjobb vetel?
Semmi extra kivansag nincsen. Birja az akkuja , normalis hang.. telorol lenne zenehallgatas taborokban kirandulasok alkalmaval...
Jbl flip 2t es 6ost neztem...
Mit ajanlotok? Elore os koszonom! -
SSlyTR
senior tag
válasz
Ciccuka #18266 üzenetére
Na vegre valakinek van xb30 sonyja
Mennyire mondanad tisztanak a hangjat?
Felesegeme ugy szol, mintha visszacsomagoltam volna a dobozaba, szerintem hibas.Neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?
Igen a kerek dugoja eleg idegesito, ha toltani kell, akkor keresgelni kell, hogy hova is van elpakolva. Mig mondjuk a az xb32 (2019bol) mar a nagyon fejlett microusb-n keresztul toltheto
-
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ciccuka #18266 üzenetére
"Van még egy Sony SRS-XB30 is ... túl nehéz ... "
Nehéz? Ahogy nézem ~1 kg." ... csupa felesleges funkció, ami kéne az meg nincs .... "
Pontosan mi kellene ... és mire?
A Sony-t meg el kell adni, ha nem jó semmire. Tudom nem kapsz érte sok pénzt, de az is valami. És nem nálad fogja a port.Írj rá Steevy84-re. Ő most vett nemrég egy Soundcore Select 4 GO-t. A Soundcore-okohoz általában van app, és ha van akkor a ki-be kapcsoló hangok kikapcsolhatók.
-
Ciccuka
veterán
válasz
carl18 #18246 üzenetére
A sima JBL Go, de ott linkeltem is videóban.
Hát az rossz hír, este túl hangos a bejelentkezés.Van még egy Sony SRS-XB30 is, de ennek is vannak bőven hátrányai:
- túl nehéz
- nagyon rossz a csatlakozása (Samsung TV-hez vagy 3-4. alkalomra sikerül)
- a töltése bonyolult ceremónia (külön töltője van és egy fedelet el kell hajtani előtte)
- csupa felesleges funkció, ami kéne az meg nincs -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18261 üzenetére
Csak a Dockint el viszem házi zsákba.
Uboom X túl nagy és nehéz ahhoz magammal hurcolászam. Meg a erejét is alkalmanként használom ki.Ezért gondoltam X10 jó lenne mindened hangszórónak még táskába pont befér. Ilyen mindenesnek a D finet sajnálom be fogni. Túl szép és jó állapotú A Dockin.
X10 hangjára kíváncsi vagyok de az ára se rossz.
Bár kompakt méretbe lehet Motion Plus lenne a mindig hordozható. X10 és 2kg hangszórók már nem az amit mindig szívesen magammal viszek.Ha nem válik be a X10 azt még tudom Motion plusra váltani.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18260 üzenetére
Te most mit akarsz hátizsákba tenni? Egy W-King x10-et vagy D10-et?
Mondjuk egyik se "apró" hangszóró. Utóbbit itt meg tudod nézni / hallgatni az UBoom X-el szemben.
A D10 az arukereso szerint 369 x 194 x 154 mm, az X10 pedig 324 x 148 x 146 mm.
Én a Motion Boom-ot adta el, és maradt a Motion+ mint "táskás" hangszóró. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18259 üzenetére
22e foxpostal és Tozo helyére akarom.
Ma Uboom X fel avatás ment.
50% outdoor mód és elég hangos és erős a hangja.
Csak ez már nem egy házizsákba belerakom méret.
De elég jó termék szóval én elégedett vagyok vele.
Ez lenne a Fő hangszóró akkor nálam.
A Dockint sajnálom eladni, és minden napra be fogni.
Kell valami ami házizsákba hordozható és akkor lesz egy mindenes. A Tozo Pa1 meg jó de erősebbet akarok. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18255 üzenetére
Outdoor sima adja a legtöbb basszust
Biztos? nem az utolso 2nel? azoknal durvan berezonal az asztalom egyik takaro lemeze, a tobbinel nem
fuuu en bevallom nagyon tetszik a boom xxx es a ground 0 is
Van 1-2 zene aminel jo az a basszusTudom, hogy nem ugy almodtak meg a zenet a szerzoi, de annyira szorakoztato
Mint mikor motorozok es egy alagut jon, nem lehet mit tenni vissza kell valtani 2esbe, hadd szoljon. Meg van kotve a kezem.
Daft Punk - Doin it right ugy szol rajta mint az alom, azok a nagyon melyek nagyot utnek. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
Tegnap este ment 4 órát. Persze ez olyan hogy tény ez már tud túl hangos lenni. A nagyobb erő nagyobb felelősségel jár.
Én is 50-65 százalék körül elég a Indoor plus.
Outdoor sima adja a legtöbb basszust, de az fél hangerőn is elég hangos.
Minden esetre jó termék ez és akku idő is biztató.Én a Ledeket kikapcsoltam ne egye az akkut.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Grat, hogy vegre megjott. Nem csak photoshop?
En meg 50%ra se huztam fel, igaz max 2 orat hallgattam eddig.
Bejaratason en is gondolkoztam, de azert 30-40%on is ezek feher-fekete-stb zajok nagyon hangosak es zavarok lennenek.
Egy tws fules vagy iem eseteben csak bevagod a szekrenybe es senkit se zavar, de azert ez egy joval hangosabb cucc. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18249 üzenetére
"Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus."
Egy "rossz" (nem rossz, csak a valódi hangzástól messze lévő) hangszóró nagyon el tudja vinni az ember ízlését. Ezt már én is megtapasztaltam ...
Az Indoor-os preset-ek beltéri környezetben maximálisan kihozzák azt, amit ebből a hangszóróból ki lehet. Lehetne persze több (nem dB-ben, hanem a frekvencia sáv elején és végén) magas és mély, de ahhoz jobb hangszórók erősítők, stb. (codec támogatás ... ) kellenének.
Az Indoor+ -ban így is van egy pici emelés, de nem sok, valamint egy picit ki van szélesítve (mesterségesen) a "sztereó színpad".
Az outdoor tényleg kültérre – vagy olyan nagy beltérbe – való, ahol elvesznek a mélyek, ill. kevésbé a zenehallgatás a lényeg.
Egyébként egy rosszul, túltolt mélyekkel (mid- / upper-bass) operáló hangszóróra a legjellemzőbb a brummogó férfi hang. Sokszor a zenéből – ha nem ismerjük az adott számot – nehéz megállapítani, hogy ez (a mély) most sok, vagy kevés, de egy férfi (főleg egy mélyebb) hang hangzása árulkodó lehet."LDAC codec és ... "
Ááá, ebbe ne is menjünk bele! Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy aptX codec támogatás hogy nem fért ebbe bele, mikor filléres tws fülesek esetén igen.#18251 francz'70
Megszokásból én is meg szoktam járatni a link-elt hanganyagokkal. Általában az első teljes feltöltést követő lemerítés esetén olyan ~50%-ban (ha épp nem hallgatom), akkor ezek mennek rajta. -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
"...de ártani nem árt."
Nem bizony, még ezen a szinten is érezhető, és nem kicsit. Eddig azoknál bt hangszóróknál amelyikből utólag rendeltem még egyet, (flip 5/ t6 plus ue/ groove) nagyon érződött a járatás, de már csak a sima használat is.
Most is jön pár nap múlva még egy T6 Max (herélésre) de ott meg már nem tudom összehasonlítani, mivel az elsőt már tuningoltam.
Mondjuk a különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok hogy mennyi. Arukereson 60e plusz ami sokkal több mint az a akciós ár.
Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus.
Akkor úgy látom most a Uboom X-nek lehetősége van piacot szerezni. Az akciós ár is jó aztán terjed Európába.
Oluv linken vettünk többen így lehet mondani tettünk valamit Oluv támogatásába.Azért arra kíváncsi lennék ha az Earfun és Oluv próbálkozna egy High End termék gyártásával.
LDAC codec és Vifa szintü termék le gyártása.
Azért mondjuk egy ilyen termék 250-300 dollárt is meg érne. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18245 üzenetére
" ... ezeknél is kell bejáratás? Mit takar ez pontosan?"
Hát, ha nagyon tudományosan akard csinálni, akkor vannak erre ilyen CD-k. Az UBoom X talán nem az a kategória (inkább Hifi-k, házimozi), amin nagyot tud "lökni", de ártani nem árt. Ingyenesre ezt találtam (ha elég ügyes vagy, akkor wav-ba le tudod menteni).
Egyébként ahogy carl18 is írta, rendszertől függően olyan 35-50% között kell járatni."Én megrendeltem hazai forrásból." – végül, honnan, mennyiért?
-
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18245 üzenetére
Csak fél hangerőn hallgatod a zenéket több órán keresztül. De én néha oda lőttem Max hangerőre.
Szerintem olyan sokat nem számít többet számít a hangszóró gyári hangja.
Elméletileg egy be járatás után kicsit lágyul a hang.
Bejáratás inkább High End hifiknél népszerű.Oluv vagy Allan sose beszélt arról ezeket a dolgokat be kéne járatni. Dobozból pár óra után már a végleges hangot kapod.
Többet számít a környezet és elhelyezés.
Xtreme 2 oldalsó passzív membrán alig mozog 0 fok alatt. Sok minden közre játszik milyen is a hang. -
carl18
addikt
válasz
Ciccuka #18236 üzenetére
Igen unokahugomnak járt a telefon mellé.
Arról ne is álmodj hogy ki kapcsold azokat a hangokat.
Firmware alapú így ezekkel együtt kell tudni élni.
Én nekem volt kezembe kapcsoltam ki és be és engem nem idegesített.Pontosan melyik Jbl go? Már van belőle 4 féle?
Nekem Volt Go 2 de nem volt a igazi.
Szerintem a Tribit Xsound 16 Watt ami belépő szinten jól szól és használható is.Ez a kategória amit írsz a szuper kompakt hangszóró. Zsebre vágod és viszed, 150-200 gramm.
De én itt inkább viszek több súlyt ha kapok érte több hangot. (Tozo Pa1)600 gramm.
Vagy meg barátkozol a hangal vagy hangszóró csere van mint opció főleg ha a hangja se jön annyira be.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ciccuka #18243 üzenetére
"5e volt BF-en, annyit megért szerintem."
Te tudod. Az én véleményem az, hogy az az igazán drága, amit nem szeret az ember."Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek ... "
Légy erős, 99,99%, hogy nem lesz. Ennél sokkal-sokkal drágább hangszórók esetén sem alap. Mondatnám ritka. Tényleg a JBL ki lehetett kapcsolni az említett hangot? Úgy tippelem, nem."... töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről ... "
Ez már önmagában is elég indok lenne a cserére / visszaküldésre. Ugyanis ez a hangszóró - ha jól sejtem - valamilyen IP védelemmel bír. Ez rögtön bukik, ha nem záródik rendesen az említett fedél. -
Ciccuka
veterán
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
5e volt BF-en, annyit megért szerintem. Jól és gyorsan csatlakozik mindenhez.
Nem értem ezekre miért nem raknak valami Led-et, hogy este is láthatók legyenek rajta a gombok. JBL-nél röviden, itt hosszan kell nyomni a gombot bekapcsoláshoz.Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek (ennek a zavaró feature-nak), a használati utasítását még nem olvastam el. A másik probléma vele, hogy az USB-C töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről, nem zár rendesen már újan se.
-
carl18
addikt
A méret különbség hogy érezni lehessen mekkora az Uboom X.
Itt bizony gondolkodni kell a hordozhatóság és a hangteljesitmény között.
A tozo pa1 azért jó zsebre vágod és viszed nem teher magaddal hurcolni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
Az Earfunnak írtam azonnal hogy meg kaptam a hangszórót. Ne küldjenek potyára másikat.
Jó ez teljesítménye az valóban tud nagy lenni de 80 fölött csökken a bass. Én már oda vertem Max hangerőre mit bír.
Nekem a Outdoor Plus az egyik legjobb hangzás.
Indoor nekem túl gyenge. Még a Indoor plus elmegy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Jéé!
... és közben úton a másik (is)?
Jött bármi értesítés, vagy egyszer csak csöngettek (esetleg átdobta
a futár a kerítésen)?
" ... azért alkalmanként érezni a hangszóró határait."
Viccelsz? Olyan mindegyiknek van. Én pl. 50% fölé még nem is mentem. Egyszerűen bentre nekem nem kell több.#18236 Ciccuka
Ebben a videóban láttam először (és utoljára, mert nagyon nem az én ízlésem ...)
Meg most látom, hogy ez a majom is tesztelte. Azt mondja "minőséges". Mi baj lehet?
Komolyra fordítva: ez nem az a kategória (br. 7e Ft), ahol lenne app. Ha a dobozán és / vagy a leírásban nem utalnak rá, akkor tuti nincs.
Ha ennyire zavaró a ki-be kapcsolási hang, szerintem küld vissza (amíg teheted). -
carl18
addikt
A Dockin után ez nagy előrelépés teljesítménybe!
Hangerő és a basszus más dimenzió.
0,41 firmware fent még járatom befelé, elég jól szól de azért alkalmanként érezni a hangszóró határait. Fél hangerőn Oluv EQ mellet brutálisan hangos ez szobát lazán beszól.Még bejáratás alatt van, és nagyobb véleményt pár nap múlva akarok írni!
Nincs jelenleg konkurencia ami mellé oda rakhatnám és ezzel van egy méretbe. -
Ciccuka
veterán
Ismeri valaki ezt a hangszórót?
MDZ-37-DB
Xiaomi Portable BT Speaker (5W)Van valami App hozzá?
Az a probléma vele, hogy bekapcsoláskor erős bejelentkező hanggal indul el, ami roppant zavaró (kikapcsoláskor ugyanez van).JB Go-hoz képest nem olyan jó, mint sokan beállították. Annak ugyan nem volt ennyire mély hangja (talán ilyen hangos se volt), de mégis szebben szólaltatta meg a zenét valahogy (legalábbis annak hangját jobban szerettem). Üzemidőben is sokkal jobb volt.
-
carl18
addikt
Jó hír kijott a Uboom X.
Az eredeti doboza darabokba 🤣A hangszóró működik hatalmas erő és teljesítmény.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18230 üzenetére
Én nekem még hatalmas kérdő jel mennyi garanciát vesztek is el. Ha a mostani tételt elveszette az ups és az Earfun add fel újat akkor az mire ide ér még lehet újév.
De benne van a pakliba a következő se hozza ki a távolsagra hivatkozva.
Ha én januárban kapok vagy február már 3-4 hónap garancia vész el önhibán kívül.Persze az is számít hogy és mennyi használjuk a hangszórót. Ha nincs szét hajtva és nincs túl melegnek vagy hidegnek ki téve nagyon tartós tud lenni.
Nekem most 4 éves a Dockin D fine Plus és nagyon vigyáztam rá. Még úgy gondolom 5 évet elmegy és mikor baja is lesz csak akkut kell majd cserélni.
W-King x10 van valakinek? -
Kaptuk tesztet házon belülről. Köszönjük!
Mobilarena Uboom X -
SSlyTR
senior tag
azert arulnak itt par UBoomX-et, az biztos hamarabb elerheto lesz, nem is dragan.
Pl ez szinte EB ar. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18228 üzenetére
" ... a rendeles datumatol szamoljak a garit ... "
Ezen nekem is felszaladt a szemöldököm, gondoltam is, hogy írok nekik, de végül nem tettem. Le van miden szépen screenshot-olva, dátumok feljegyezve. Ha ne adj' Isten azon az 1-1,5 hónapon múlik, akkor majd előszedem. Neked is ezt ajánlom.
Ellenkező esetben írhatsz a support-nak, ha úgy gondolod.#18227 hcol7
+1 -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18228 üzenetére
Végtére is mindig a vásárló szív.
akkor az Én garanciám Vecsésen jár le.
A tiéd 1.5 hónap az enyémet valahogy nem akarják ki hozni.
Azt elmondhatom meg írom Az Earfunnak hogy soha többé ne küldjön semmit ezzel a céggel.
2 hónap garanciát bukok alapból a késéssel.
Nekem ez a első és utolsó alkalom is ma is fel lett híva nem tudnak semmit. -
SSlyTR
senior tag
Csak beregisztraltam a UBoomX-et, hogy legyen mar 2 ev gari. Es jott a meglepetes, a rendeles datumatol szamoljak a garit
Meg jo, hogy 1,5 honap alatt ideert. -
hcol7
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #18226 üzenetére
azert a joerzes megkivanja, hogy ide legyen irva: ha az o elbaszott szallitasa miatt is tettek volna, akkor sem "miatta" van.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #18222 üzenetére
Így van, azt írtam. Végigpróbálgattam egy csomó országot beállítani célnak, és melyiknél mondja azt, hogy nem szállít.
Magyarországra már korábban is ugyanezt írják, akkor ezt betudtam a Black Friday terheltségének, nem hiszem, hogy Carl18 miatt tették volna feketelistára. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18222 üzenetére
Igen én is arra gondoltam mivel látják eltűnt az én tételem, így az Earfun simán nem akar vacakolni.
Lehet nem a első eset, szerintem ha nekem ki hozzák és látják célba ér akkor lehet nincs vége a magyar szállításnak.Tesóm ma meg kérdezte a nő most azt mondta elveszett. Valami alkalmazott lehet le nyúlta ilyesmi lehet a háttérbe.
De minden tétel célba ért kivéve az enyém.Csak nem értem hazánkban hogy működik még ilyen cég engedélyel.
Még az is benne van a pakliba tégla van a prohardveren és olvassák amit írok.
ezen mozinak hogy szivatnak.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #18220 üzenetére
... de Szlovákiába se küldenek, nem (legalábbis mintha ezt írtad volna)?
Szóval nem "en bloc" az EU-s szállításokkal van gond, hanem egyes országokkal. Magyarországot pl. simán tiltó listára vehették carl18 UPS-es ügye miatt.
Egyébként tipikusan ez is az a kategória, amin nem érdemes sokat "kattogni", hanem írni kell a support-nak, hogy mi van. -
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #18220 üzenetére
Közé lehet hozzá hogy az Earfunnak jeleztem ups nem hozza a csomagot? Vagy szimplán valóban nincs raktáron.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18208 üzenetére
"Akkor lehet elfogyott volna megint?"
Nem lehet, hanem ezek szerint biztos. Mondjuk - újfent - szomorodjon megy az Earfun-nál valaki, hogy nem képesek már a termék oldalán kiírni, hogy "hé paraszt, nincs, elfogyott".A magyar forgalmazónál is elkapkodták (ott ki is van írva).
Úgy látom most csak a PCX-ben van 1,5× áron (legalábbis ahhoz képest, amennyiért én vettem), és a pepita.hu-n ~1,7-es szorzójú áron."Mar amazon.de oldalon is árulják fekete péntek alatt."
Szerintem ott sincs. Én legalábbis marhára nem látom az "Add to Basket" vagy a "Buy Now" gombot.
Hmm...
€161.34 (~67e Ft ← szép) mégis van, ha az ember átkattint a "Non-Deal Price"
Ha ezt látom előre, akkor meg-"short-olom" ezt a hangszórót (veszek belőle egy raklappal.#18202 GhanBuri Ghan
"Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve ... "
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Pláne úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – egy laza hónappal előbb lehetett itt kapni, mint kb. az egész EU-ban
Egyszerűen az van, hogy túl olcsó lett és/vagy túl keveset szállítanak és/vagy logisztikai problémák ... az egész pedig megfűszerezve a UPS-el. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18207 üzenetére
Akkor lehet elfogyott volna megint?
Mar amazon.de oldalon is árulják fekete péntek alatt.
Gondolom már vettek belőle nem keveset.Hazai webshopon néha 50e akciósan.
Esetleg ott kéne érdeklődni, még ez egy új termék idő kell hogy terjedjen.Kíváncsi vagyok én is már rá milyen hangja van.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18201 üzenetére
Nem tudom. Ezért írtam, hogy a legbiztosabb, ha az ember e-mail-en keresztül rákérdez a készletre, szállításra, ill. bármire, ami fontos lehet.
" ... szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban."
Így van, ez is opció.Én az earlybird árra (112$) és Oluv-ra tekintettel (aki nem kis melót tett a hangolásba, és akinek köszönhetően lett olyan ez a hangszóró, amilyen) rendeltem a gyártótól.
Aki követi a topic-ot, az tudja, hogy itthon 1 hónappal (!) hamarabb már meg lehetett rendelni (és kézhez is kapni!) a hangszórót. LOL ... -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Hoffer #18199 üzenetére
Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve, Szlovákia, Szerbia a környékről az, amit kiválasztva a globális oldalon ugyanezt mondja (és még ilyen országokra, mint Reunion, Pitcairn-szigetek), mindehova máshova már szállítanák.
Ha nem kell a pénzünk, akkor nem is fogják megkapni. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18196 üzenetére
Nem csak az earl bird jott amazonrol? A tobbit is ugy kuldik?
Pl a kisebb csomagokat siman kinabol kaptam meg.
Egyebkent ha az uboomx kell, akkor szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban. Eddig kb mindig 50ezer volt mikor en raneztem arukeresore.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest