- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #19837 üzenetére
Azért egy "Elektronikai cikk" esetén nem igazán vennék onnan semmit, Árukeresőn is elégé le van pontozva. Ha vatera szerű akkor bárki árulhat ott ( csaló is)
Inkább nem veszek semmit, ha láttom ott a legolcsobb inkább fizetnék felárat a megbízhatóságért cserébe mert egy adott szint fölött nem éri meg a kockázatot.
Amúgy a Uboom X Outdoor módba teljes hangerőn baromi hangos tud lenni !
Üres helyen 30 négyzetméteres felújított szoba, oda lőttem kis időre csak lestem hogy kitöltötte a teret.
Szerintem az áron amiért vettem nagyon jó, néztem árukeresőn ennyiért Sencor/Sal/Somogyi hangszórók vannak sokszor.
Láttam A Tronsmart Bang Max akciós néha de az se szól olyan szépen vagy jól mint egy UBoom X.#19839<Adamsky>
Úgy ahogy írod ALLEGRO Esetén még később kibukhat a szállítási díj.... Ennyi erőből Vinteden is vehetnéd a Bluetooth hangszórót nincs rá nagyobb garancia mint Allegro.
Mivel ha olyan mint a Vatera "kapugaranciás a termék" Megveszed és ha tönkre megy pár hónap múlva vissza küldeni lengyelbe amúgy is macera, és az eladó se terheli semmilyen kötelezettség.AKkor inkább árukeresőn nézni kell megbízható boltot ahol van normális árak.
Bangood Aliexpress (lengyel raktár) esetleg. Vagy közvetlen a gyártó oldala (amazon raktárról jön) Earfun, Anker, Tribit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest