Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Ez eléggé off, de a lényeg (az én nézőpontomból):
Egy – akár csak közepesen jó – erősítő (ami ma már bt. képes, akár stream-el, stb.) plusz hangfal páros mindig is jobb (zeneibb) lesz, mint egy bt. hangszóró. Az igazi kérdés inkább az, hogy ezt el tudod-e jól helyezni?
Az akksik miatt eleve csak nyűg egy ilyen cucc, ha nem használod rendszeresen (vagy a konnektoron lóg). Szóval nálam szerintem sose fogja kiváltani a rendes hifi-t vagy épp a PC-s setup-om hangkeltőjét.
... de arra nagyon tuti, hogy oda viszem, ahová akarom (és bírom, pláne az Uboom X-et). -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
én már tavaly óta azon vagyok Bt speakerekkel leváltom otthoni hangrendszert azóta sikerült is kb
jbl ultimate akkor használom ha kell a.nagy zene vagy épp vadulni támad kedvem (vagy túl sokat iszok
)
go+ play 3 az a mindennapi társam javarészt ez szól ha lágy kellemes ''minőségi"zene hallgatás a cél.Xiaomi Sound outdoor (30w) meg a munkás/ kis cipelős hangfalam kis túlzással zsebedben elfér ha valahová gyorsan kell zene ehhez nyúlok. ez Kis hangfal elég komolyan szól amúgy 15 ezres árához képest simán van olyan mint egy flip6 vagy talán jobb is ahogy észrevettem nem nagyon ha van is minimál a dsp védelem nagyon jól EQzható ez a kis hangfal komoly hangokat lehet elő varázsolni belőle kár applikáció nincs hozzá akksi idő se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)