- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #19890 üzenetére
#19890Pixx96
JBL Boombox 4 idén szeptemberbe fog megjeleni, én is kíváncsi leszek arra mit nyújt.
21 Voltos akku mellet tudja fixen a 200 wattot akkuról, azért ez így nem semmi.
Attól függ mire kell és milyen hangzást preferál az ember, annyiból jó médiamarkba szoktam próba darabot ki állítani, ott ki tudod próbálni élőbe.
AI hang javítás, " Valós időbe" Ezt írja a JBL oldala meg 2 féle basszus mód, ezt láttam a Brazil videóba mert ott már forgalomba van. 1. Bass Mód "Narancsárgán világit a passzív membrán a hangszóró oldalán a 2. BASS Módnál meg kéken.
Bár ha már van 2 darab Go Play 3 és Earfun Uboom X nem vagyok biztos benne kell még oda egy Boombox 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest