Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
amúgy ez lehet csak én tapasztalatom de én úgy vettem észre ezek BT speakerek akár uboom x is kevésbé akusztika igényesek mint pl egy sztereó hangfalpár amit pl kiteszek egy asztal közepére el puffog magának addig kiteszek egy ilyen BT hangszórót az meg elég szépen üti melyeket persze ezek is jobban szólnak egy sarokban meg jól elhelyezve de mégse annyira kényes az elhelyezés terén de mondom ez lehet csak az én hülyeségem

-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mióta be van kapcsolva a hangerő Szinkronizálás sokkal szebben és jobban szól.
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.
Persze tudom Uboom X nem egy hifi cucc, de egy jó hordozható hangszóró ami megfizethető.
Mióta be van kapcsolva a hangerő szinkron azóta nem sokkal kiegyensúlyozotabb a hangja. Csodálkoztam is Outdoor módba ilyen " Bass Heavy hangszórót csinált Oluv"
#19920Pixx96
Nálam a leváltás folyamatos volt 2023-ba lett egy szóba újra festés, aztán van dockinom és Edifier és utána a normális Hifim nem lett összerakva mert hát minek?
Most ott tartunk hogy tényleg A bluetooth hangszórók és a Edifier kiszolgálják a igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- World of Tanks - MMO
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.