Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telefonjavítás, szerviz
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Még arra lennék kíváncsi, akinek van otthon bluetooth hangszóró annak ez a fő hangrendszerre? Mert nekem van itthon egy Hifi rendszer de mivel elég nagy helyet kér nem lett összerakva, 2 éve áll és most a Edifier R1280DB Gép mellet add hangot.
Earfun Uboom X és a 2 Dockin D fine minden zenei dolgot kiszolgál, nem gondoltam egy nap egy hordozható bluetooth hangszóró közel olyan szinten legyen ne kelljen otthonra "Hifi".
Nem házibulira gondolok hanem kellemes de jó zenehallgatásra, más felől azért is jó ez mert gondol egyet az ember van akku a hangszóróba és vihetem magammal bárhová.
A konyhába kell zene vagy a teraszon ott se lesz vége.
Emlékszem régen 2009 körül kivittem a hifimet és kiraktam a udvarra de hogy az milyen szenvedéssel jár, hosszabító és kábelek a hangszórót és tornyot kint is összerakni.
Ehhez képest a Uboom X minden ilyen macerátol megkímél, hozzod és viszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest