Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Netfone
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Igen én is ez a típus vagyok meg sok több mint fél éve a Uboom X de nincs le ejtve se oda verve. Szóval patika állapotba van.
(Uboom X)
Igazság szerintem a hangszóró kültéren Outdoor módba néha Torzít és ne fogja senki a 9.49 Firmwarere, a gyári utolsó 0.46 Firmware és Outdoor módba fél hangerőn letorzított.
Nem a hangszóró torzít talán a passzív membrán nagyot leng és annak van valami féle érdekes hangja, ami már nem basszus hanem kellemetlen morgás.
A Liljon Get low számnál a fal tövébe rakva ezt tisztán hallani, de érdekes beltéren ez nem olyan feltűnő.
Nem teljesen torzítás csak néhány zene esetén valahogy a basszus lehet elér valamit határt. A MFTP VOl 4 esetén "minimál válogatás" Havernál leraktam a fal tövébe és ott szintén a passzív membrán elérte talán a Korlátait és a hangszóró azt a fura hangot adta.
Persze én értem "Oluv Budget Speaker", ezért az árért nem vártam tőkéletest.
A másik érdekesség hogy 40% töltöttség után visszavesz a teljesítményen, ha ideig meritem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest