Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Fent a 0,48 FW és direkt kerestem olyan részt ahol a zenénél tisztán hallani hogy a Hangba tisztán halatszik a passzív membrán zörej.
Sima Oluv Outdoor mód 50% hangerőn, Nekem a Edifier hangszóró tisztán átadta valami gond van a hangal.
Persze utána mondhatni, szóval néha így halatszik a zörgés kevés zene van ami ezt kihozza de azért van jó pár szám aminél így kellemetlen zajt generál.

Egy Rock zenénél a magas elnyomja ezt ,de főleg "Bass Heavy" disco zenék vagy Minimál zenéknél már többször hallottam a passzív membrán vagy a Woofer torzít le talán? Kicsit a passzív membrán? elérte a korlátait?
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
van különbség persze de rossznak nem mondanám így se bőven van mély így is pedig itt.fullra le van fedve a woofer
van offroad verzió is igen (azért az ördög nem alszik)
kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni... -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Itt nem hallod, de néha minimálisan azért érezni!
De nem akartam kockáztatni így ment a 0,48 firmware a hangszóróra.
Marad így, nem akarom a 9,49 Firmware kinyirja a hangszórót mert igen tudtommal ez a DSP határán táncoló firmware, egy felől lehet a Mélynyomó se biztos örül neki.
A másik hogy a akkumulátor idő is lehet jobb lesz kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni...