Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #29600 üzenetére
Írtam már 8.5-nél, hogy DX10-re javítják a Catalyst-eket.
Sanyix: Hűtés a biosban van. Nem lehet, hogy a kánikula miatt egyszerűen jobban melegszik a karid? RivaTunerrel monitoroztad? (Azzal szabályozhatod is, többféle módon.) Sajna én a Chilla miatt nem tudom megnézni.
-
hakos1987
őstag
válasz
HarryPotter #29600 üzenetére
Nálam is a 3dmark06 nem javult, viszont vantage 5800-ról 7381-re javult X2-vel!
sztem ennek tudható be...
-
Kelvin
őstag
válasz
HarryPotter #29490 üzenetére
Nem tudom mért lenne szívás.....nekem sosem volt problémám a hd3870-em alatt egy driverrel sem! (ha valakinek van az max (l)user error)
Amúgy a többi ott a kiadási megjegyzésben. -
LLKobe
veterán
válasz
HarryPotter #29482 üzenetére
Áááh, puska kellett volna ehhez a melóhoz b*zzeg
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HarryPotter #29477 üzenetére
Csak nem LE patchelted
Már én is mondtam h az A4 Tech jó egérbe nagyon, meg a sony e is
Bombagyár PoooWaaa
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HarryPotter #29474 üzenetére
Hát igazából a 2000 plusz pont nem sok, de jobb mint ha kevesebb lett volna
Viszont magas felbontásban, és magas minőség mellett 8x os FSAA
pl sokkal szembetűnőbb lenne a 2. GPU teljesítmény többlete -
FeRRaR1
őstag
válasz
HarryPotter #29460 üzenetére
Nah csak a te kedvedért meg kerestem, és magyar ráadásul
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HarryPotter #29454 üzenetére
Be lehet tenni és működik is, pont ma olvastam 1 külföldi oldalon, h hol már ne kérdezd...
Katt
Úgy látom vissza térek Az iGoogle s kezdő lapra, nem álapot amiket az nV ről mondasz már hát
Sztem meg 1 xar a GTX 280 512bites elavult crossbar es agyon bonyolítva, de semmi Architektúrai változás, kiv leszek majd mi lesz a véleményed ha ki jön a HD 4870 sztem sokkal jobb vétel lesz, pláne ha a HD 4850 et adják annyiért amennyiért 1 GTX 280 GPUt elő állítanak....
Nah erre varrjál gombot
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #29454 üzenetére
Lehet. Csak nem érdemes, mert az eltérő sorozat miatt vsz. nem megy, de még ha menne, akkor is csak a gyengébb kari teljesítménye duplázódna. Egyáltalán hogy juthat még eszébe valakinek a CF?
AMD-nél is észbe kaphatna valaki, aztán csinálhatnának egy olyan karit, mint a GT280X, azaz csináljanak 2x akkora GPU-t (felzsúfolva benne mintdent), duplázzanak meg minden mást a karin, és kész az 1 GPU-s izom VGA. Vagy annyira korszerű a technológia, hogy ez nekik nem megy?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
HarryPotter #29382 üzenetére
Jahh, ha így nézzük akkor már én is Opera-t hallgatok..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HarryPotter #29377 üzenetére
Vf 700 al cu ról volt szó, de mind1 mert már otthon van neki nem készül vásárlásra
Body007
Az rt hez szedd le a venti szabájzást, csak 1 reg amit hozzá adsz és késsz is a venti vezérlés....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
HarryPotter #28667 üzenetére
Nézd, ahány gyártó, annyi tulajdonság. Az egyik jobban melegszik, a másik kavésbé húzható stb. A szerencsés az ha egyformát veszel. Amúgy elmennek párban más gyártók karia is.
-
keIdor
titán
válasz
HarryPotter #28667 üzenetére
-Nem, bármelyik gyártóé jó. Sőt HD3850-el is menne.
-Nem, simán berakod és beállítod driverben a CF-et. -
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28642 üzenetére
Teljesen jo eredmény.
DX9-be több lenne kicsit...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28639 üzenetére
"Assasins Creedben egyrészt működik a fraps"
Monitorfüggő a dolog csak a widescreen monitorokon megy,te nem látsz alul-felül két fekete csikot ha látnál neked se menne a fraps mert akkor a hátteret mérné.. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #28459 üzenetére
Szépen megy AC full grafikával nagy felbontáson is DX10-ben, még tömegben sem akad. Az lqrt konzolos irányítás tényleg nagyon gáz (főleg, hogy nem tudsz menteni, aztán ha a toronyból véletlenül leugrik a csóka, szakaszonként játszhatod újra a játékot), meg sztem az állandóan ismétlődő, alig párféle gyilok is. Szóval bosszantó, uncsi, de szép. Szerintem.
Furkoo: Szívesen, örülök, hogy minden OK.
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #28459 üzenetére
Nincs az annyi... gondolom 4:3as kijelzöd van,na az elején még mér a frpas de játékban nem.
Rakd fel ezt,igaz csak 30 napig free,de amig kiméred elég lesz.Ez annyival tud többet mint a fraps,hogy akárhova húzhatod az osd-t egyszerűen,kicsit húzd lejjebb hogy ne a fekete csíkban legyen és akkor mérni fog...35-50 körül lesz amúgy... -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #27535 üzenetére
Ha vacsizni hívnak, miért táncolsz?
illusiON: Hát én fordítva.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #27496 üzenetére
De neki van. Relatíve.
Nekem tényleg nincs, meg már lapom sem hozzá (hál' istennek).
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #27490 üzenetére
Pontosan - ahogy Harry Crumb mondaná.
Na megyek a következő teámért, mert a köhögéstől már nem tudok olvasni (sem). Most néztem, hogy még írni is sikerült félre az iménti hsz-okban.
-
Bundás22
őstag
válasz
HarryPotter #27484 üzenetére
pontosan, jól látod
szal vhol jó hogy konzolos átiratok vannak nekünk PC-seknekebből kiindulva h a far cry 2-t úgy kell megírniuk h a 2005-ös xbox 360-on szépen fusson, tehát elvileg egy 2008-as VGA-val gond nélkül fog menni, a MASS effect ugyanez tök szép mégis jól fut a lesajnált 8600GT-n is
#27783 : igenám de nem emelhetik az egeke az árakat mert a konkurencia lecsap
katt777: ami játékot én kipróbáltam és konzolos volt csont nélkül ment mind, szal jól át vannak írva jó lehetne jobban is lényeg h szépen megy így is
-
Bundás22
őstag
válasz
HarryPotter #27475 üzenetére
jó akkor adják ki konzolra(abból jön a lovetta), és adják ki PC-re is(gondolom átírni könnyű ahhoz képest mennyibe kerül kifejleszteni), pár tízezer ember megveszi a PC-st is(kis ráfordítás kis haszon)
egyébként vhol jó is ez hisz amik konzolos átíratok azok elég jól futnak PC-n is(hisz optimaizálni kell), turok cod4 mass effect ezeknek mind nudli a gépigényükellenben a csak PC-s játékok mind gépfalók: crysis, stalker...
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #27475 üzenetére
Már bocsesz, de ez így finoman szólva is hatalmas tévedés. Akkora haszon van a szoftvereken, hogy egy rekord-döntő mozifilmmel szemben ezek 10-20x-os hasznot termelnek.
A pénzügyi erőforrásokat nem marketingre, hanem fejlesztésre kéne fordítani, csak ez rohadt nehéz, amikor a játék-programozók és tervezők 90%-a kutyaütő. És akkor dolgozni kéne, nem a lopásnak ezt a bonyolult, viszont legális módját választani. Mi, gamerek, biztosan jobban járnánk. -
zozoz1
aktív tag
válasz
HarryPotter #27463 üzenetére
Egyben van a 32/64-bit a 8.6-ban, és ekkora méret alapján nemzetközi is lehet (Vistás csak 90MB). Ez meg 130Mb....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
HarryPotter #27460 üzenetére
A katt777 felrakta az oldalára.... Teszteli is ha jól tudom.
sanci789
Valóban beta versio. Nem jellemző az ilyen húzás az ATI-tól. Főleg ilyen hamar a 8.5 után. De állítólag fullos... -
Sanci789
aktív tag
válasz
HarryPotter #27460 üzenetére
Várd is, bétát sosem szabad feltenni... Majd ha kijön az ATi oldalán...
-
wid22
aktív tag
válasz
HarryPotter #26963 üzenetére
Gyári hütö és 30% n megy ha fölorakom 80% ra akkor lemegy 45 fokra de hangos.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
HarryPotter #26913 üzenetére
Low beállítsás = ramaty grafika = sok fps, High beállítás = jó grafika = kevés fps.
-
illusiON
őstag
válasz
HarryPotter #26913 üzenetére
hát annyira nincsenek nagy különbségek, ha minden leggányabbon van akk persz gyorsul eléggé.. dehát ugy meg nagyon ronda egy játék
-
Sanci789
aktív tag
válasz
HarryPotter #26917 üzenetére
Fraps-el. [Link]
-
illusiON
őstag
válasz
HarryPotter #26908 üzenetére
dehogy kevés, sokallom
nekem nagyvárosban jó ha 20-25 fps-eket csinál kajakmaxon 1280x1024 postFXszel.. dx10ben
-
s1ru2
aktív tag
válasz
HarryPotter #26900 üzenetére
ÉN gépemmel tudok pár bíztató eredményt mondani.
1920x1200ban minden maxon, vsync on, 2x multisampleing, Vista x64Sp1, 50-60FPS FRAPSel játékk özben nézve. Viszont néhol villog a kép, és érdekes jelenségeket figyeltem meg úgyhogy msot rakom újr a játékot
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26896 üzenetére
most hat khmmm.... szóval most nem tudom meg pontosan megmondani mert tegnap este húztam XP-t de eddig NEM tudtam mindent maxra rakni vagyis feltudtam de nekem az az 50fps a határ,viszont most nagyon úgy latom a 8.5-os driverral nagyon sokat javult a szurokkel terhelt beállítás,vagyis úgy érzem 1024X768 maxon 50FPS felett marad... de ma betesztelem... illetve most...
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26900 üzenetére
Embör, mondom, hogy használja mind a 4 magot, ne aggódj! Gyorsabb lesz nálad, mint egy 3 GHz-es C2D-vel.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26898 üzenetére
Ne töltsd le, és ne telepítsd.
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26889 üzenetére
nem tudom,en csak DX9be nyomom,de a jo procit nagyon szereti...
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26887 üzenetére
Mivel AC tudtommal használja mind a 4 magot, szerintem max grafikán futni fog nálad is. Hogy hány FPS, azt nem néztem, de sok ellenfélnél, sok embernél, sehol nem akadt egy icipicit sem. És tényleg szép Dx10-ben.
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26887 üzenetére
DX9-ben vagy DX10-ben?
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26884 üzenetére
El sem mentem.
És nem tartozom egyik táborba sem, csak az elvárásaiméba. A 8.5-ös driverrel a HD3870 visszalépte a 8800GT-t, ennyi történt. Ha megnézed, csak az EQ eredményeknél volt komolyabb előnye az nV-nek (de már nem 100% fölött, csak 30 körül), azzal meg egyik kártyával sem lehet játszani, az ATI szolgáltatásai bővebbek és jobbak. Kb. mintha az nV egy body builder lenne, az ATI meg fitness bajnok.
De az előbbi már nem meggyőzően erősebb, legalábbis nem annyival, hogy megérje azt a pár ATI feature-t hanyagolni, ami helyzet a régebbi Catalyst-ekkel fennállt.
-
FefeeX
veterán
válasz
HarryPotter #26709 üzenetére
Vagy olyan meleg volt, hogy elpattant a hőmérő dióda...
-
athomi
veterán
válasz
HarryPotter #26696 üzenetére
Belefér.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26526 üzenetére
Hehe. A PCMark Vantage nem 3DMark Vantage. Hehe.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26531 üzenetére
Dehogy másfél óra... egy teszt kb. 10-15 perc, úgy hogy minden lefut.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
HarryPotter #26452 üzenetére
oké köszi, gépöszerakás nem kell , de a a gyárag tuningolt toxic megfogta a tekintetem, és el nem eresztette
amugy a toxic hütése sem kintre fujja a meleget
na meglátom hogy alakul a pénzügyi mérlegem és aszerint döntök, de arra a kérdésre hogy a ddr3as 3870 mennyivel rosszabb senki nem tud felelni ugy látom
ja amugy coolermaster elite házam van a brutális ventivel gyárilag , szóval a légmozgás annyira nem rosz ám360 as fsp táp birni fogja vajon?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26477 üzenetére
Persze hogy működik. De azért én a helyedben használnám (és használom is) a CnQ-t. Annyi az egész, hogy Vistában, ha több teljesítményt akarsz, akkor Teljesítménycentrikusra állítod az energiagazdálkodási profilt. Ezzel pedig ki is kapcsoltad a CnQ-t. És ha meg filmet nézel/leöltesz/netezel, akkor 4-5 kattintás és visszakapcsolod újraindítás nélkül.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26475 üzenetére
Akkor mi a gond?
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26473 üzenetére
Mármint a VGA-n?
Semmi köze hozzá.
Alaplapon sem. A CnQ egy energiatakarékossági megoldás, a venti fordulata meg a hőmérséklettől függ. Persze az én GB lapomon simán ki van ez iktatva, szóval ha Gigánál ez az új lapoknál általános, akkor neked is potira lesz szükséged.
Azzal azért nem árt vigyázni, hogy C&Q-val a prociból nem jön ki a maximális teljesítmény (csak kimondottan számítási feladatoknál), ergo még a normálisnál is bénább eredményeket kapsz 3D tesztekben. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26460 üzenetére
Azért, mert nem pörög a venti rendesen 2D-ben, a halk működés érdekében, mert a hűtés így is megfelelő. Legalábbis a VGA-nak, a gépben attól még meleg lesz. Azért a ház hátába egy kifúvó venti nem árthat, illetve oldalról egy be, de ezt ki kell kísérletezni, nehogy összeakadjanak a légáramlatok, aztán több ventivel rosszabb legyen a hűtés.
Ultinak ugyanakkor felül vannak a bordái, a proci alatt, és a lap alkatrészei fölött, szóval az gázosabb, ha meg arra teszel ventit, esetlen a procihűtő nem fér el, stb. Sztem a legjobb még a Tomboy-féle Chilla megoldás ilyen téren, de eszerint a Zalmi sem rossz, kérdés, mennyi az ára. Gyári hűtéssel is szépen hűs nálam a 3870, GPU-CV elviszi 75°C-ig, játékok csak 65-ig tuninggal. Attól meg ugyan nem fog jobban károsodni a kari, mint ha 60°C-on megy. Ja, 2D-ben 40°C alatt van.
De ha akkora látvány, gép már nem is kell. Én sosem értettem ezeket a csicsás meg világító cuccokat, hát, használat közben én ugyan nem nézegetem a gépet. -
foreveryoung
tag
válasz
HarryPotter #26462 üzenetére
Szépen fut, csak nem esik vissza az órajel 2D alkalmazásnál, meg se húzni, se semmit állítani nem tudunk rajtuk rajta. Tegnap kipróbáltam a Grid-del, ami állítólad elég gyilkos játék, de fullon is tökéletes volt. Bios cserén gondolkodunk, csak már annyit szivatott a kártya, hogy kicsit félek tőle.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26457 üzenetére
És hova küldi a meleget? A proci alá!
(meg az alaplapi cuccokra) Jó opció, tényleg. De aki beveszi...
Én a kifúvós megoldásokra szavazok. Ott a meleg ki van qrva a házból, oszt' jó napot! HIS IceQ3 turbo. Csendes is, tuning is, levegő is ki, na, ez a jó opció. Persze erre is rá kell fizetni, szóval én beérem egy jól szabályozott ref. hűtéssel, amely csak igazán nagy terhelés alatt hangos (de akkor meg úgyis az ellen legyakásával vagyok elfoglalva).
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26450 üzenetére
Az ám a király passzív hűtés, amit egy plusz venti old meg!
Nekem is passzív 3870-em van, csak gyárilag szereltek rá egy ventit a jobb légelvezetés miatt, hogy ne nekem kelljen bajlódnom vele.Most megkapd ezt "csináld magad" változatban, drágábban.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26383 üzenetére
Nem tudom...
Amúgy 20$ körül van. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26384 üzenetére
Giga jó. Mondjuk Intel-em van
, de abból a leg1szerűbb P35-ös. És megy, mint az atom 20k-ért.
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #26384 üzenetére
bocs, most látom, hogy tuning nem érdekel -- akkor jó lehet a 790xds4 a gigabyte-tól.
-
p3rgam3nt
tag
válasz
HarryPotter #26368 üzenetére
GPU frekvencia: 775 MHz
GPU hűtés: heatpipe
Memória mérete: 512 MB
Memória típusa: GDDR4
Csatolófelület: PCI-E x16
Memória frekvenciája: 1200 MHz
Memória interfész: 256 bit
DirectX 10.1támogatás
Shadermodel 4.1 támogatás
HDCP támogatás
Csatlakozók: DVI-D, TV kimenet
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26371 üzenetére
Azt hogy a VRAM nem 2250-en hanem 2300MHz-en megy, míg a GPU pedig alapból nem 775-ön, hanem 800-on.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26371 üzenetére
Azt, hogy DDR frekit adtak meg, mert az menőn hangzik.
-
válasz
HarryPotter #26352 üzenetére
Olyasmi, mint az Elite.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26350 üzenetére
Már válaszoltak rá, tehát szoftveresen nem lehet - esetleg BIOS szerkesztéssel, de azt nem tudom mennyire működik. Pl. 7900GS-en is meg lehetett adni, hogy mennyit kapjon a GPU, de mégsem kapott annyit.
Amúgy meg nem hiszem, hogy az a 30MHz megér annyit, hogy kockáztasd a kártyád.
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26350 üzenetére
megbízhatóan csak vmoddal... szoftveresen sehogy sem stabil es nem is nagyon ér oda...
-
uridium
csendes tag
válasz
HarryPotter #26260 üzenetére
Ezt vagy az elődeit próbáltad már?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
HarryPotter #26327 üzenetére
Pontosan milyen ATI driverek vannak fent. Version number stb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Please -
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26327 üzenetére
mert olyan szuper a driver...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
HarryPotter #26266 üzenetére
Nem teljesen neked szólt...inkább úgy globálisan, bár tény hogy a válasz gombot nyomtam meg.
Lehet inkább katt777-nek kellett volna címeznem.
Persze mindenki más tipusú játékot szeret, de azért ha nem über magasak az elvárások, megtalálja mindenki a neki tetszőt...az volt itt inkább a lényeg hogy sokaknak egyik játék se felel meg, viszont ellenben bőszen fikáznak mindent, aminek hangot is adnak...
Oké, én is elmondom a véleményemet ha kell akkor negatív kritikaként is, mint pl. a Crysis esetében.De ugyanakkor pozitív értelemben áradozok is épp eleget ha találok egy jó játékot ami nagyon bejön. Pl: COD4, Vegas 1,2, Gears Of War, STALKER, Medal Of Honor Airborne, Unreal Tournament 3, vagy akár stratégiában a World In Conflict, vagy akár régebbi stratégiában a Stronghold, Knight's And Merchant's, de ide tartozik az Age Of Mithology is....szóval tény és való hogy sok játékot adnak ki és sok nem éri meg az árát, de még annyit se hogy "kipróbáld" egy végigjátszás erejéig. Viszont van azért bőven olyan is, ami nagyon élvezetes többször végigjátsszható... a másik hogy mindenki easy fokozatban tolja a játékokat és csodálkozik hogy 1 nap alatt végigvitte, majd már kezdi is a fikázást, hogy hú de rövid volt.Én az összes elkezdett játékot medium vagy hard fokozatban tolom, és nem 1 napig játszom vele, hanem szó szerint vért izzadok mire végigtolom 2-3 hét alatt. Mert egy easy fokozatban végigtolt game után ki az aki egyből elkezdi hard-ba? Senki...mert a kíváncsiságodat kielégítetted, tudod mi a vége és mire számíthatsz.Ezért kell egyből nehezebb fokozatban elkezdeni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
HarryPotter #26260 üzenetére
Sokat vártok a játékoktól... Rainbow Six Vegas 2-öt végignyomtátok már?
Vagy az se felel meg az elvárásaitoknak?
Bár a játékmenetet félretéve at Assassin's Creed is gyönyörű lett.Az más kérdés hogy unalmas. A Vegas 2 pedig zseniális lett. Végignyomtam, de nem bírom abbahagyni, valószínű megveszem eredetibe is.
Szóval az a gond hogy az igények kiütik a csillagokat, minden játék fikázva van, de amikor zsebbe kellene nyúlni és megvenni azt senki sem teszi. Persze én is ezek közé tartozom részben, de nem teszem magasra a lécet, tisztában vagyok vele mire számíthatok egy játéktól. Tehát aki warez játékkal játszik, az jobb ha mélyen hallgat, főleg az ilyen és ehhez hasonló véleményekkel hogy "azt az élményt keresem ma is, de sajnos nem adja vissza semmi"...katt777 véleményét meg már korábbról ismerem a játékokkal kapcsolatban, hát megmondom őszintén még 1 ilyen embert nem láttam mint ő. Semmi nem jó neki.Ő maga se tudja mi lenne az ideális játék...egy a lényeg, hogy egyik sem jó.Mint ahogy a CF is szar, X2 is szar, és minden szar. Hogy lehet ilyen felfogásban egyáltalán élni?
Egy pozitív hsz.-t nem láttam még katt777 kollégától...csak hogy mi a szar és miért.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26256 üzenetére
Nem kötekedtem én, nem vagyok beton...
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26253 üzenetére
Francot, sima 9550-es Phenomja van. Előtte BE-2150 volt neki, de az sem azért BE, mert Black Edition (az a proci neve után áll).
Phenomból csak 9850 lesz BE, akkor meg inkább már C2Q. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26247 üzenetére
Igen.
Tomboynak 2.7 GHz-eig ment a 9550.
nV-vel is előfordul probléma egyesek szerint, nálam még nem volt. 8-as szériához ősz óta most jöttek először driverek, de a régi mindenki szerint jó volt. Szóval nem igazán van az a mizéria, mint ATI-nál. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26242 üzenetére
Lényegében egyetlen 3D alkalmazásban sincs kihajtva a VGA-d. Tényleg jó. Vsz. ezért stabil a tuning, ugyanis nincs leterhelve a kari.
Tudod, az ATI-s sírfelirata: "Majd csak jön egy jó driver..."
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26237 üzenetére
És akkor hány % +-od van?
Jegyezzük meg: nálam mindkét kari ref. hűtéssel van tesztelve. G92-esek szerint van még a 8800GT-ben, és mint nálad és Tomboynál is látható HD3870-ben nem annyira. Hiába, a korszerűbb technológia tűrőképessége kisebb, mint az elavult, de kipróbált vasé. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26222 üzenetére
Hahaha
Hol van egy új JÁTÉK? Ide vele!
Én csak konzolidióták marketing-kondicionáló programjait látok mostanában. Ezekben az "ember" nem játszik, hanem a program szórakozik vele (csaláshegyektől sem visszariadva), ő meg próbálja ezt megakadályozni. Ezt én szívatásnak nevezem.
Bocs mindenkitől, akinek bármelyik új program tetszik, és attól boldog, ha egyszer nem szívatja meg a gép.Az lehet a gond, hogy csak a drivert frissítetted, és CCC-t meg egyebeket nem távolítottál el a hotfix telepítése előtt, és raktad újra utána.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26229 üzenetére
GPU tuningot csak 1 dolog, annál az ATT sokkal többet tud. De nincs Ati Tools, csak ATI Tool, meg Ati Tray Tools.
-
foreveryoung
tag
válasz
HarryPotter #26223 üzenetére
Köszi, csak letöltöttem a HIS 170 megás driver csomagját, és nem tudom benne van-e, mert az a gép otthon van.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26210 üzenetére
Amelyik játék nem támogatja a több GPU-t, az nem fogja, akár 1 kártyán van az a több, akár nem. X2-vel vannak más bajok is, de ezt X2 tulajok jobban tudják. Amennyire én láttam teszteket, X2 uazt tudja, mint CF, tehát az sem lesz gyorsabb, ha a CF nem az.
-
raziel01
veterán
válasz
HarryPotter #26214 üzenetére
Ezt írta katt777:
"Most van egy GT-m (is), azzal aztán hasít minden, 25-50%-kal veri a 3870-et, DX10-ben"
DX10-ben az Ati jobb minden oldalon ezt lehetett olvasni. Most akkor megváltozott volna a helyzet?
katt777: Milyen dx10-es játékokban teszteltél?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
HarryPotter #26199 üzenetére
tuningba:
8800GT olyan 750/1900/2000 -et visz vmod, viz nélkül
vmod-al h2o-val 846/2106/22183870-nél
900/2600 a vége
vmodal h2o-val 1056/2610Vki számoljon %-ot hozzá!
-
butcher eu
senior tag
válasz
HarryPotter #26199 üzenetére
nekem is teljesen stabilan megy 885 / 1265 ön
a jövő hónapgban kap a masina még egy 3870-et
már 37k ért láttam asust
csak lejjebb megy még az ára -
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26061 üzenetére
Persze.
katt777:
Játékokban is megnézed őket? -
raziel01
veterán
válasz
HarryPotter #26062 üzenetére
120 fokig bírja a kártya. Nem értem miért problémázik mindenki a hőmérsékletek miatt.
Ha a hűtés nem lenne jó akkor rögtön észrevennéd játékban.
Nekem a gyári speciel edition hűtéssel idle: 39, terhelés: 65.
Ilyenem van: [link] -
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #26059 üzenetére
Ez csak egy gyorsjavítás (=hotfix). Amikor kijön a 8.5 már tartalmazni fogja.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #25997 üzenetére
Ugyanonnan, ahonnan a VGA-t. Gyári csomagokban ált. benne van, ATI oldalán individual drivers-t kell választani, ott választhatsz saját nyelvi csomagot is. Asszem az SB és az Avivo persze 2 külön "individual" linken van. NB-hez AMD driver kell (proci).
-
Foglalt név
addikt
válasz
HarryPotter #25997 üzenetére
Mióta van IDE egy videokártyán???
-
TomBoy1986
veterán
válasz
HarryPotter #25102 üzenetére
Én holnap veszek egy ilyet, ha minden jól megy. Mihelyst meglesz beszámolok róla, hogy milyen (egyébként 6.3K).
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #25056 üzenetére
Ez annyit tesz, hogy mivel az ATI 3000-es kártyái viszonlyag kevés hőt termel, hogy pwn heatsink-ek nélkül is megy, de megtarthatod a gyárit. Burkoltan azt jelenti, hogy ha tuningolsz, cseréld le.
Szerintem ez elég normális válasz, főleg más cégekhez képest.
TTomax: Na, azért többről van szó, ugye...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #25056 üzenetére
ez kb mossak kezeiket,szerintuk annelkul is elmegy de felelosseget nem vallalnak...
Dehat ha eddig jo volt a gyari..... -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #25052 üzenetére
Ez az. A yahoo a barátod. Az ilyesmit nem véletlenül ajánlják a másik hűtő alá/mellé - egyébiránt illene vele adniuk. Talán Mo-on is kapható, na, felénk biztosan nem, Bp-n esélyesebb.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #24429 üzenetére
Mondtam: figyeld a hőértékeket, akkor nem lesz baj.
Matheist: Nem sokat kéne ám visszalapoznod, hogy lásd az eredményeit.
-
TTomax
félisten
válasz
Hajrá,remélem nem gyári hütővel probálod.
-
Atheist
csendes tag
válasz
Hello!
Neked igy alapba mennyit megy a Phenommal a mark06?
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #24206 üzenetére
Küldj pü-t kérdésekkel, segítek.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24203 üzenetére
Hát én szivesen elmennék,csak hát ugye jászberényben lakom,de szerintem van a forumon pesti,akit esetleg megkérhetsz arra hogy elmenjen.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24200 üzenetére
De tudok!!! Mondjuk én,de szerintem bárki tud neked segíteni,itt a fórumon úgyis segítünk.Nehogy kiadj ilyenért pénzt.
Mondjuk jó ha van melletted valaki aki csinált már ilyet.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24199 üzenetére
Hát a helyedben még gyorsan,jó áron meg tudnék szabadulni az amd prockótol,úgy tennék mint katt,és átlépnék a 8400 as core 2 re valami nem túl drága alaplappal.
Vagy ahogy írod, megcibálni a phenomot.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24193 üzenetére
Hát úgy néz ki hogy érdemes húzni,mert most amennyit a procin tudsz húzni,annál jobban forog ki majd a vga.Szóval mindenképp érdemes megpróbálni,de csak ésszel,és szép fokozatosan.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24191 üzenetére
Hát akkor kezd úgy kinézni hogy ebben a prociban ennyi van, nem éri meg tovább kínozni. A 9670 es eredmény nem olyan rossz már, így már nagyobb felbontáson gond nélkül fogsz tudni játszani.
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #24175 üzenetére
Semmire nem mész a VGA órajelének emelésével, ha a proci nem hajtja ki!!!
11% tuninggal nekem alapból 4%-kal javult a tuning, pedig 3,2GHz-en ment az X2-es, nézd meg a tesztoldalamon, milyen értékekkel sikerült kihozni a 3870-ből az órajel-emelésnek megfelelő tuningot! Nem default-on, ennyit elárulhatok.
Előbb találd meg a proci maximumát, AZTÁN tedd fel maximális felbontásba és összetettségre a 3D06-ot (8XAA, 16XAF, High precision), AZTÁN keresd meg, mennyire vagy a kihajtástól, AZTÁN próbálj VGA-t tuningolni, ha egyáltalán érdemes. A fentiek sorrendjét összekeverve semmire nem fogsz jutni, csak tesztelgetsz össze-vissza. -
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24168 üzenetére
Pedig a cpu pontok is rendben vannak.Arra gyanakodtam,hogy ha jól tudom az amd prociknak kell külön procidrivert is feltenni,és ez elmaradt. De NEM. Szóval akkor lehet tovább gondolkozni.
Úgy kb. 700 pont még hiányzik. Látom vistán tolod,én is,és sokáig ott volt a baj hogy a gép energia beállításainál, nem a maximális teljesítmény volt beállítva.
(start/vezérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségek/és ott teljesítmény centrikus legyen beállítva) -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #24168 üzenetére
Ebből így az ég-világon semmi.
Azonos beállításokkal kéne megnézni különböző driverekkel, ha a driver teljesítményére vagy kíváncsi. Magasabb felbontáson még jó, hogy visszaesit a 3D teljesítmény, még ha jobban ki is van hajtva a VGA. A kihajtást meg azonos beállításokkal és driverekkel, viszont proci órajel-emelésel tudod megnézni.
-
athomi
veterán
válasz
HarryPotter #24163 üzenetére
Az én HD3850-esem alapórajelen csinál 3DMark06-ban 9800 pontot Catalyst 8.4-gyel.
Nekem jobban tetszik a 8.4-es, semmi gondom nincs vele, bár 8.3-ból csak a korai verziót próbáltam ki. -
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #24159 üzenetére
Jó lenne összpontszám mellé a 3D-ket és a CPU-t is ideírnod, hogy könnyebben meghatározzuk a baj forrását. (8.3-as pl. nálam majdhogynem lefelezte a CPU pontszámot.)
A helyes kifejezés: "szabad lenne". A szabad ugyanis nem ige, mint a "szalad", ergo nem ragozzuk.Bocsesz, de van pár elterjedt nyelvi tévesztés, ami nagyon cseszi a csőrömet.
WesTM: Kösz!
Kár, hogy sok hasznom nincs belőle, de nem is azért csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest