Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
feka007 #33256 üzenetére
Elolvastam persze. Nekem is hasonló gondolatmenetem van,nem vagyok ám annyira megijedve
Csak gondoltam simább lesz a dolog,dehát azért vannak a problémák hogy megoldjuk őket. Valszeg win reinstall lesz,szépen lepucolom az egészet. Mert mondom,jelenleg még a CCC se jelzi,hogy két magos karival lenne dolga. Ha úgysem lesz jó,már csak a platform váltás után tudom megnézni... -
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #32703 üzenetére
Nincs mit!
Nem tudom hogy a 3d mark mitől hülyülhet meg, mert nálam nem csinálja.
Azok a Kingmaxok tutira viszik a CL4-et hiba nélkül?Mert nekem kicsit gyanús 4x1gb KIT-től. A Supert Talent is 950mhz-ig vitte a CL4-et 4x1-be...és azért az jóval erősebb RAM mint a Kingmax. Az gyárilag tudta a 4-5-4-15-öt 1000mhz-en. Persze 4x1gb rammal ez az időzítés romlik minden ramnál! Ezért fura ami a konfigodon szerepel 4x1gb@1000mhz CL4. Persze ha 2,5V járatod a ramokat akkor minden világos!
Futtasd le a Prime Blend tesztet... legalább 30p keresztül. Meglepődnék ha CL4 1000mhz-en nem lenne hiba 5p belül.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #32700 üzenetére
Melyik driver van fent? A Catalyst-ben nem kell állítani semmit, max a 3d beállításokat. Performance vagy Quality. Tedd Performance-re. Ez a "valamit állítok a Catalystben" mégis mi?
Lehet olyan dologhoz nyúltál amihez nem kellett volna.
Mindenki fikázza a Catalystot holott semmi baja, nálam tökéletesen műküdik Vista és XP alatt is. Ha pedig valahol jól működik, gond nem lehet vele. Lehet nV driver után másabb a kezelése, de aki át akar szokni az átszokik, mint ahogy én is tettem GTX OC után. Az más kérdés ha valaki nem akar átszokni... -
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32239 üzenetére
kihúzod a gyufát,meglátod
átmész balhét szítani,aztán mehetünk át elsimitani a forradalmat,amit okoztál az nV nyugodt(és elszegényedett) táborában...
ezen a Topic elfoglalósdin meg nagyot nevettem...hakos1987:átvegyem?ugyis kiakartam próbálni a CF-X-et idehaza,élesben!
-
butcher eu
senior tag
válasz
feka007 #32241 üzenetére
Nekem is van egy cimbim, aki Atiról váltott 8800GTS 512-re, és azóta bánnja. És ő is azt állítja amit én is, és sokan mások, hogy sokkal szebb az Ati képe.Én mindíg ati párti voltam, és a jelen állás szerint, állíthatom hogy márkahű maradok.
szerk: szerintetek hogy lehet az hogy teszten az elvileg rosszabb proci 4 szer annyi pontot kap mint az enyém, ami feljebb is van húzva?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #32212 üzenetére
Úgy ahogyan mondod, valódi Dx 10 es játék 1x üen nincsen, én is rengeteg tesztet néztem ahol 1 más mellett volt a Dx 9 Vs Dx 10 kép ugyan arról a helyről, ugyan abban a Gameban,
Eddig 1 etlen 1 helyen láttam különbséget, mégpedig az Assassins creed be, ott is csak 1 kicsi helyen
az 1ik ablak párkány fái, meszebbről szebben kivehetőek voltak
megérte a Dx 10
De az élsimítás azért szebb lett tényleg sok helyen 10essel
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32166 üzenetére
voltaképp mikor vettem a gépet,lettvolna pénzem GX2-re is...de végül megtántorodtam.
meg nyálaztam a PH!-s teszteket...megijedtem az akkori majd 150k-s cetli láttán,ami az nV oldalán díszelgett!
aztán ugyis anno atim volt,egyedi kártya akkoris,hátakk legyen mostis azigylett a zafír X800GTO2esből,zafír X2
(az más kérdés kinek,hol és miben egyedi)kiv leszek nV mit lép 4870 X2-re....
ne fikázzuk az Nv-t ...ez nem az a topic
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32154 üzenetére
voltaképp megtudlak érteni....
szerk:hát nemtom meik topicban javasolták,de ez a dual-core optimizer nem vált be nekem
ujrainditottam a gépet,mert furcsán forro volt a procihűtöm(zalman 9700led,ha ez forro,akk vmi ne mgömbölyű a procinál)a gép szanaszét szedve,tele ventikkel,..dehát nyár van vagy mi.erreis ráfér egy bermudanaci
megnéztem ujrainditás előtt,az egyik procimag 20-30fokos volt,a másik 80-85között ugrált
nem semmi... -
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32152 üzenetére
hm...
érdekes.
én pl kibba megvok vele elégedve.igaz nem használom ki sajna(majd monitorcsere után jobb lessz,azt mondták) de elég érdekes!sztem ne a winfosba keresd a hibát....
ha katt eszével gondolkodom,akk sztem grid uninstall,majd katalist uninstall.driver pucolás.majd kataliszt reinstall,majd grid install!
(jólmondom Katt?)
-
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #32134 üzenetére
Akkor nálad velemi gáz van, előző oldalon pont teszteltem, és benne volt a grid is, pedig csak sima 3870 em volt, és háttulról indultam mindig, mert így kevesebb FPS volt
Katt
Tudom mi a minőség, és 1 játék van ami igazi élményt ad a vezeteésbe számomra, az pedigaz F1 Challenge 2007 Seth V 3.0 abba a kavicságy rendessen meg fog, nem úgy mit a többi f1 es.........
Tényleg élmény ha jól beállítod a kocsit, és olyanokkal tolod, akik szintén magas szinten űzik, és pl körönként 2 tizeddel utol éred, és mire tisztán megelőzöd, meg az adrenalin....
Erre nem sok Autós játék képes, pláne nem Nfs
-
katt777
félisten
válasz
feka007 #32117 üzenetére
Tekintettel arra, hogy hál' istennek rég megszabadultam a CF-től, az új driverekkel roppant kevés tapasztalatom van.
Viszont az tény, hogy kiegyensúlyozottabb a grafikus teljesítmény Vista alatt (GPU-CV tesztekből remekül látszik), csak hát nem árt beállítani a Vistát, hogy ne legyen lassabb a 3D teljesítménye, ahogy ez néhány embernél alakult.
WesTM: Azok a nagyokosok gerjedenek a szarra (értsd: új játékok), mert a jók közül (értsd: régiek) egy csomó nem fut Vistán, semmiféle kompatibilitási móddal. De ha hű de trendi lenne kútba ugrani, akkor is az elsők között lennének.
Én Vistát csak DX10 játékokra és tesztekre használok (meg XP partíciót menteni).
-
katt777
félisten
válasz
feka007 #32104 üzenetére
Nem szaggat az semmit. Szar játék, de szépen fut maximum grafikával 1680-ban. Szóval a nálad tapasztalt hibáról kis eséllyel tehet az nVidia.
TTomax & butcher eu: Francokat osztjátok itt az "eszet".
1 híd kell oda, és simán lehet CCC-ből állítani MIND2 VGA órajelét. A 2. híd legfeljebb a hülyeségért felel.
westlake: Ez már nagyon-nagyon-nagyon régi...
Nem tudom, miért van friss dátummal.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #32044 üzenetére
Az XtremeG 8.7 ről írta katt, hogy stabilabb vele a kártyája, és a tuningot is jobban bírja kicsit ill nagyobb a min FPS asszem
u.i.: Most szedem az asus Drivert, és le kapom az Xg t is, meg minden sz@rból szedtem újat, h mi a jobb
Majd le írom, ha tapasztalok valami érdekeset!
-
BigBear
senior tag
válasz
feka007 #32021 üzenetére
Kemény 220e eredményből statisztikát gyártani, hát gratulálok...
Ha a grafikus chipek teljes piacát nézzük, még mindig az Intel vezet az NV előtt.
Sajnos nagyon sok ember gondolkodik a mai napig úgy, hogy ha videjjoizééé, akkó Nvidijját vegyé mer' aza jóóó. ATI meg fos. Felnőtt, elvileg értelmes emberek, akár diplomával (igen, infós is akad bőven).
Amúgy senki sem mondta, hogy az NV annyira szarul áll. De emiatt a gondolkodás miatt nagyon nehéz lesz mindig is az ATI dolga. -
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #32021 üzenetére
Presztízs
miután ki derült, h kartelkedtek, v akartak az Atival, be áldoznak a minőségből a sebességért,
át kell nevezni az .exe t h legyenek árnyékok, nem beszélve a 3 tré márkokról, meg arról h lehúzzák az embert, hát ha valakinek az kell, h le húzzák, akkor hajrá, sőt adja el a lakását, és az árát utalja át az nV számlájára.....Az én szemszögemből 1 gerinctelen fos cég, szemét húzásokkal, fos termékekkel
-
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #31996 üzenetére
Így van, volt is 1 teszt, volt A + B monitor, meg 20 szakértő, ilyen grafikusok, meg akik értenek hozzá, 13 az Ati képét hozta ki szebbnek
4 egyformának találta, 3 az nV ét.......
Ennyi, nV be áldoz a minőségből, a teljesítmény oltárán (de szép is volt
)
és néha bizony exe át nevezés kell még 1-2 textúráért, meg árnyékért, bár akkor se lesz = az Ati képével
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #31973 üzenetére
voltaképp igazad van...
hát azért a HIS karidnak sem kell félnie h refnek nézzen ki
lassan nekemis kéne húznom a procimon...alapbol megy 3.2öt......jólenne egy teszt erejéig megröffenteni magasabban!...szerk:mutatnék énis képet,jelenleg hol tanyázik a VGA-m,de félek páran szívrohamot kapnának....olyan kupi van a gépemben!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #31949 üzenetére
megtudlak érteni.....
de nekem AMD/ATI fullkonfigom van...sokak szerint az én gépem nincs kihajtva...de vannak páran akik szerint kivan.voltaképp rájöttem,h bőven elegendő ez nekem ahogy most van...viszont procit mindenképp 4magosat fogok venni...remélhetőleg még az idén.mivel remélem addigra rendezidik az AMD féle 4mag!Remélem...u.i.:nem te vettél véletlen nemis olyan régen egy 3970 X2-t?
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
feka007 #30774 üzenetére
hát attól függ
Ahol működik ott csúnyán el keni akár melyik csúcs VGA t
Gx 2 v GTX 280 at is állva hagyja.... másrészről ez alaplap függő h működik e rendesen....
nekem is ilyen deszkám van (P5K-E) Erre cserélték a P5B Deluxot
és azt mondom inkább, h nézd azt, h 1 HD 4850 is bőven elég akárminek, nagyon jó kártyák, és nem drágák >Best Buy< de a 2ő meg nem mindenhol menne, de ahol igen ott nagyon
innentől rajtad áll, de sztem nem a legjobb Deszka ez CF hez mert akkor az 1ik csak 4x es PCIx 1.1 be lenne ami vissza fogná sztem....
Akkor inkább 1 P5Q kéne
( menne minden csak valahol nem hozná a töbletet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VR topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest