- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Sry. kétszer küldte el!
-
Xirtam
veterán
Hali!
Valaki esetleg aki 1680x1050 pixel 1920x1200 pixel felbontásban használ egy HD 3850 (256mb) Persze nem játékra,gondolok, hanem filmnézésre és netezésre Vista alatt! Én úgy gondolom, hogy bőven elég. 3D ben már kevesebb benne a szufla...
Válaszotokat előre thx
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Jon Mathias #26828 üzenetére
Olvas viszább!
valakinek volt problémája HD val eszközkezelőben, amit kaptál a vga-hoz cd-ket egyiken van setup felrakod és kész. levan tudva!
-
Xirtam
veterán
válasz
tetrix #26744 üzenetére
probáld meg eszközkezelőben leválasztani a VGA-t reboot aztán hadd ismerje fel újra! sok sikert!
raziel01 persze 65 fok már süti a kezed. szóval jól mér szvsz! enyém is odakapja az ujjam ha játék közben odanyúlok! szóval szerintem nyugi, de ha nem hiszed probáld meg lézeres hőmérővel , vagy egy 60 fokos vízbe probálj belenyúlni!! [ persze ne mert 2. fokú égésed lesz ] de szerintem nyugi jól mér!
-
Xirtam
veterán
azért ez már durva
42 fok volt a 8.4-es driverrel most 28 fokos! 6% on pörög a ventije ... kutya legyek ha értem!
-
Xirtam
veterán
uhh baszus lemaradtam a MOD-ról sry
De amugy nekem az új 8.5 driverrel üresjáraton a VGA-m 36-38 fokos a 8.4-es driverrel pedig ilyenkor üresjáratban is 42-45 fok volt! Nemtudom ez minek köszönhető de érdekes!
-
Xirtam
veterán
Crysis-ban nincs textura hiba a 8.5 driverrel + fps lagg! én legalább s így ezt figyeltem meg!
-
Xirtam
veterán
Nah énis felrakom! nemis tudtam hogy jött a 8.5! Barátnőmnek kerestem egy programot erre egyik oldalon megláttam hogy Ati Driver 8.5 mondom biztos fake
gyors felmentem ati.amd.com-ra
és lám tényleg ott van aztán egyből jöttem PH-ra !
-
Xirtam
veterán
válasz
foreveryoung #25566 üzenetére
Szia, mibaj ????
-
Xirtam
veterán
válasz
gzoli2 #25558 üzenetére
nem a táppal lesz a gond
én tápom 400W gaba 12V - on 14 amper xD és mégis megy húzva a hd 3850 és a táp nemsi melegszik meg semmi na de mindegy ! mellesleg az az új hardwer amit midnig felismer az a HD video és HD audio a sapphire cd-n vagy dvd-n rajta vannak telepisd fel és abahagya! lehet nem megfelelő drivert szettél le nekem is lehúzta a 3850 -t amig nem hozzá való drivert tettem fel prboálkoz másmiennel adok linket !
nemtudom , hogy vistád vagy xp-d van lehet írtad nem figyeltem ha 32bites vistád van ezt töltsd le 32 bites vista
ha meg 32 bites xp-d van ezt 32 bites XP
remélem tudtam segíteni!
-
Xirtam
veterán
válasz
Beowulf_78 #25531 üzenetére
nekem semmit nem kellet kikapcsolni felrakta ... igaz eredeti az xp-m!
-
Xirtam
veterán
válasz
TomBoy1986 #25506 üzenetére
Amikor belinkelted elsőnek emgnéztem
és le a kalappal elöted. de ez nem réz... és végülis a réz valamivel jobb hővezető!!! Hát nemtudom
-
Xirtam
veterán
Skacok HD 3850 256mb ra egy Zalman VF 1000 rámegy??? megéri ?
-
Xirtam
veterán
Srácok ATI driverel kapcsolatban kis help kellene első ati kártyám és beállítom a szineket stb. fényerőt. elinditok egy játékot kilépek és visszaál eredeti beállításokra a desktop .... valami megoldás ?
-
Xirtam
veterán
Sziasztok beléptem a kluba
Sapphire HD 3850 256mb 670/830 @ 740/1000
-
-
Xirtam
veterán
Mellesleg úgy tervezem , hogy úgye használtan veszem a HD 3850-et ő húzta egy Q6600 mellet referencia hűtéssel de én szeretnék rá egy Zalman VF1000-st! a ref hűtésnél mégis csak jobb!
-
Xirtam
veterán
Srácok mint már mondtam jövöhéten REMÉLEM egy HD 3850 tulajdonosa leszek
ez a Zalmcsi hűtőcske rámenne? Zalmcsi
Csak mert én nem találtam meg sehol hogy compatibilis-e vele!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok! A jövöhéten cserélem el a 7600gt-m +kp egy Sapphire HD 3850 - re arra lennék kivánsci hogy a Pro Street 1280*1024 ben hogy fút? ha bármilyen HW-m ra kiváncsiak vagytok Nézétek meg a profilom !! Válaszotokat ksözönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest